Piersicute de iulie-august 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
roxypuy spune:
vad ca suntem mai multe hipotensive in perioada asta...si mami mea a avut aceleasi probleme cu tensiunea in sarcina sper sa ma inzdravenesc repede
iuli - felicitari! hai nu mai fi tristutza, imp e sa fie BB sanatos, nu mai conteaza ca e cu coditza sau fara si mie mi-ar placea sa fie fetitza, dar am inceput sa asimilez si gandul ca ar putea fi baietzel sincer, daca stau sa pun lucrurile in balanta, decat sa fie fetitza si sa mosteneasca problemele mele, as prefera sa fie baiat!
ada - si eu refac toxo si CMV la 2 luni pt ca am pisica si nu sunt imunizata.
Roxy
15+
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Carmina,parca tu aveai o prietena cu sarcina toxica,nu?Ce-a mai facut? |
nu eu, scumpa!
Iuli felicitari pt baietel! parca tu ai fetita, nu? acum o sa ai pereche nu am ce sa spun....stii ca eu sunt pro baietei
hai si cauta nume de baietei acum
18+
IIuli spune:
fetelor, incep sa ma impac si eu cu ideea de baietel - eu nu mai am alt copil, acesta e primul (in poza mea de profil e nepotica mea Medeea, o dulceata de fetita). nu m-am intristat, doar ca toata viata m-am gandit ca o sa fiu mama de fetite (doua-trei imi doream ) si acum nu stiu ce sa zic. dar sunt oricum fericita ca eco a fost ok si doamne-ajuta sa fie sanatos, ca tot din mine si din iubitul meu sot e facut
12+
Dianami spune:
Mie imi dorm copiii, asa ca am intrat o fuga sa citesc ce ati mai scris, ma bucur ca sunt vesti bune.
Hipotensiunea nu e o problema, e mai rau daca trebuie sa o scazi. Daca puteti bea cafea, 1-2 cesti pe zi nu va fac niciun rau. Plus multa apa (minim 2 litri).
Azi am intrat in saptamana 21 , teoretic a trecut jumatate de sarcina. Cred ca v-am mai zis, daca mai sta bebe macar 14 saptamani o sa fiu cea mai fericita. Face tumbe toata ziua si azi-noapte m-a tinut numai in suturi in vezica, cica sa mai dormi .
Delia, sanatate multa amandurora, e mai bine in spital, acasa vor fi toti in regula pana te intorci.
Diana, 20+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
adarev spune:
Iuli, bravo ptr. baietel, sa fie sanatos , asa am facut si eu cand am auzit, m-am cam desumflat, dar e bine si cu baietei, ai sa vezi. Diana, ce face baietelul tau?
Ada
Laura32 spune:
Carmina tu il simti pe BB ca misca ? Ai cu o saptamana mai mult ca mine si ma gandesc ca poate la tine misca mai mult , eu nu il simt in fiecare zi , in general la 3-4 zile se mai "infoaie" .
17+
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Carmina tu il simti pe BB ca misca ? Ai cu o saptamana mai mult ca mine si ma gandesc ca poate la tine misca mai mult , eu nu il simt in fiecare zi , in general la 3-4 zile se mai "infoaie" . 17+ |
parca am simtit odata ceva, dar....nu stiu daca misca pt ca eu nu prea simt ceva si daca misca....nu stiu ce ar trebui sa simt
tu ce simti mai exact?
18+
adarev spune:
Fetelor, am sunat acum la Sanador sa vad daca gasesc vreun loc liber la Herghelegiu la amniocenteza. Astept sa ma sune asustenta lui , sa vedem. La Promed ma costa 3000 Ron la dr. Predoi, iar la Sanador, mi-au spus ca-mi deconteaza o parte din bani, si m-ar costa doar 1600 Ron. Acum, iar stau sa ma gandesc la care sa merg .La Herghelegiu sau la Predoi, asa fac mereu.
Ada
muraturica spune:
Hello din nou. Mi-e prea rau sa muncesc, asa ca stau pe la birou si va citesc.
Ada, atat de mult costa amnio???
Iuli, e super ca bebele e sanatos si simpatic. Si eu imi doresc fetita, deci te inteleg ca ai fost putin desumflata. Atata timp cat asta e singura "veste rea" in legatura cu el, e minunat, pt ca inseamna ca ai o sarcina fara probleme.
Avem voie 4 cesti de cafea? Eu oricum nu beau mai mult de jumate ceasca, maxim trei sferturi din cand in cand. O data m-a vazut un coleg cand imi puneam la serviciu si mi-a acut o morala...mai ca nu mi-a zis ca sunt mama denaturata.
10+
roxi25 spune:
o saptamana buna sa aveti, fetelor!
roxypuy, si eu am tensiunea mica, dar pana acum nu prea am ametit decat de 2-3 ori, eu mai beau o gura de pepsi sau cola din cand in cand; si mie mi-au mai amortit mainile, dar nu stiam ca are legatura cu tensiunea
din cate stiu eu, no-spa scade tensiunea; eu dupa ce iau, incerc sa stau linistita in pat
iuli, felicitari pt vestile bune de la eco! si noi tot baietel se pare ca vom avea, dar noi nu aveam preferinte; poate in cazul tau se mai schimba la urm eco
am vazut ce frumos il descriai pe bebe cum se misca la eco; mai am o prietena care la fel mi-a spus ca bebe era f jucaus; la mine la morfofetala a stat cuminte, sunt putin invidioasa :), dar sper sa fie si al meu mai jucaus la urm eco
12+