Piersicute de iulie-august 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Fetelor, am sunat acum la Sanador sa vad daca gasesc vreun loc liber la Herghelegiu la amniocenteza. Astept sa ma sune asustenta lui , sa vedem. La Promed ma costa 3000 Ron la dr. Predoi, iar la Sanador, mi-au spus ca-mi deconteaza o parte din bani, si m-ar costa doar 1600 Ron. Acum, iar stau sa ma gandesc la care sa merg .La Herghelegiu sau la Predoi, asa fac mereu. Ada |
Herghelegiu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
IIuli spune:
adarev: cat am asteptat dimineata sa intru la dr meu, herghelegiu a facut o cezariana de urgenta si doua amniocenteze (a doua fata a intrat la amnio choar in timp ce intram eu la eco). nu il stiu pe prodoi, dar herghelegiu as zice ca e experimentat si ok.
doamne, fetelor, cate vesti proaste am auzit cat am stat la eco: a vb dr la telefon cu cateva paciente, una trebuia sa intrerupa sarcina pt ca avea bb sindrom down, alta a facut o complicatie si avea nevoie de histerectomie, alta astepta nu stiu ce rezultat, dar doctorul era sceptic..
multumesc lui dumnezeu ca noi suntem bine si doamne ajuta sa fie bine toate mamicile care asteapta bebelusi
12+
ioana3110 spune:
Balanta, total de acord cu tine!
Dar ma nelamureste ceva...la 12 saptamani se vede sexul?
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Iuli, stai linistita, ca TN de 1.5 este f buna. Nu ai nici un motiv de ingrijorare. Mai fetelor, voi vorbiti serios cand spuneti ca va doriti atat de mult fetite incat va intristati un pic cand aflati ca aveti baietei? Noi n-am avut nici o preferinta; vrem doar sa fie sanatosi. Ba chiar cu baietei, mie mi se pare un pic mai usor dpdv imbracat, pretentii, toane, etc. |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Iuli
Felicitari si sa te bucuri de el!
Ada, sa imi zici cum decurge amniocenteza cu herghelegiu te rog
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
roxi25 spune:
ioana, la mine la eco de 12 saptamani doctorul ne-a spus ca se pare ca e baietel, dar ne va confirma la urm eco
12+
roxi25 spune:
ada, inainte de a ramane insarcinata, am facut cu herghelegiu o eco 4d la spital la sanador si am fost multumita, aparatura era f performanta
daca doctorul meu nu facea morfofetala, as fi optat intre herghelegiu sau iosup
12+
b_1403 spune:
fetelor doctorita mea a uiat ca am RH negativ cu toate ca am baututo la cap cu asta mereu zicea 22 sapt. Eii azi am sunat-o ca am citit pe aici ca trebuie facuta la 12 sapt prima data si bineinteles ca uitase ca am RH negativ si mi-a zis ca tre sa ma duc sa fac...acum ce fac dozare anticorpi rh negativ adica anticorpi B sau si Anticorpi D care nu prea stiu eu cu ce se mananca..numai ca nu am pe cine intreba...si inca ceva e posibil sa am ceva reducere daca imi da trimitere medicul de familie?
Ca as astepta sa imi de-a trimitere sa imi si zica exact ce anume tre sa fac dar deja ca e cam tarziu. Off medicii astia
Beatrice 15 + , viitoare mamica de print
IIuli spune:
ioana3110: da, se pare ca la prima morfofetala, care se face intre sapt 11-13 (asa mi-a zis mie dr, ca sa faca simultan si masuratorile de DT) se vede sexul. mie mi-a zis astazi ca e 99,9999% baiat si ca nu se poate confunda un penis vizibil (era dotat, se pare, , coditza avea 1.7 mm) cu sex de fetita; cica cel mai des se fac confuzii atunci cand nu se vede foarte clar si doctorul presupune.
nu stiu ce sa zic, eu ma gandesc ca poate totusi se razgandeste si la urmatoarea eco, pe 1 martie, imi zice ca e fetita [flo. e ok si baiat, impreuna cu toti prietenii si rudele (car eau toti baieti cu max trei ani mai mari) punem de-o echipa de fotbal, cu banca de rezerve cu tot. si avem si vreo doua majorete
12+
Daconst spune:
Muraturica,asa zic dr cel putin aici in legatura cu cafeaua.Doar ca sunt multi neinformati care se uita la tine ca si cind ti-ai omori copilul daca bei cafea.Studiile arata ca nu e chiar asa daunatoare dac e bauta in cantitati rezonabile.Eu beau una dimineata cana mai marisoara si eventual daca merg in vizita sau ies mai beau cite un capucino sau latte machiato.
Ioana,si la mine tot la 12 saptamani a vazut baietel si cam asa e cum a explicat Iuli.ca la fetite se mai inseala dr ca le creste putza pina la 17 saptamani,dar invers nu.
Carmina,scuze,m-a lasat memoria.
Nu mai stiu cine zicea de prietena cu sarcina toxica.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
17 sapt
ali24 spune:
b_1403-stai linistita ca nu e nici o graba...mie mi a spus doctorul ca dupa 20 de saptamani sa imi fac anticorpii ca atunci incep sa se modifice(ada parca asa ai zis si tu ca ti a zis doctorul,sau nu?si cum de te duci acum sa iti faci?te a trimis cineva sau asa vrei tu?).si la tine fiind primul bebe riscul e si mai mic.
iuli fii fericita si daca e baietel ca sigur dupa ce o sa il ai nu o sa il mai dai nici pe 100 de fete
ca-mila acum am vazut ca si tu esti din tm.
ca-mila si balanta de doctorii moldovan sau sekosan ati auzit ceva?sunt amandoi din tm si fac consultatii si la noi la clinica privata.si ma gandeam si la varianta sa merg aici la ei la control si sa nasc acolo la bega.
17+
rafael albert(25.05.2007)