Piersicute de iulie-august 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
dannett spune:
Buna fetele!
Ati scris azi ceva..abia am reusit sa citesc ce ati scris de dimineata.
Beatrice bravo pentru curaj!
Viairo, cate saptamani de sarcina ai? Ce doctor te monitorizeaza in Iasi? Cum ai ajuns la doctorul din Chisinau?
Eu mi-am facut un ceai fierbinte sa imi calmez stranuturile. Sper sa pacalim raceala si de data asta.
Saptamana 15+
adarev spune:
Rocsy sunt paralela[, clar, trebuie sa ma documentez ca nu stiu nimic cu userul comun si celelalte. Am inteles viairo, si tu ai tot rh negativ? Hai, ca incerc cum a zis Ca/Mila.
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Rocsy sunt paralela[, clar, trebuie sa ma documentez ca nu stiu nimic cu userul comun si celelalte. |
Nu era vorba de userul comun si de userul tau ! In afara de tine nu poate nimeni sa faca modificari la semnatura !
Incearca sa intri la : profil personal (chiar sub poza ta ) ... editeaza profil ( o sa iti apara o fereastra in care iti va cera sa reintroduci parola userului tau ) si optiuni profil + ( chiar ultimul rand de jos , apesi pe + ) iar apoi iti va aparea semnatura intr-un chenar si dupa numele tau scrii baietel intre [] . Sper sa te descurci. Vezi ca ai un buton de vizualizare a semnaturii pentru a vedea rezultatul . La final apesi pe trimite datele si gata .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 19 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Incearca sa intri la : profil personal (chiar sub poza ta ) ... editeaza profil ( o sa iti apara o fereastra in care iti va cera sa reintroduci parola userului tau ) si optiuni profil + ( chiar ultimul rand de jos , apesi pe + ) iar apoi iti va aparea semnatura intr-un chenar si dupa numele tau scrii baietel intre [] . Sper sa te descurci. Vezi ca ai un buton de vizualizare a semnaturii pentru a vedea rezultatul . La final apesi pe trimite datele si gata . |
eu am reusit! foarte bine explici
18+
ancadragoman spune:
Martisoare umanitare !!!
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=martisoareDC&searchtype=2
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Ca_Mila spune:
acum am observat ca, carucioarele albastre sunt impinse spre dreapta, iar cele roz sper stanga ce frumoase sunt
abia astept sa avem toate la semnatura carucioarele
15+