Piersicute de iulie-august 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

buna fetelor
va aduc la cunostinta ca sambata seara a miscat pt prima oare bebe
o alta veste f naspa e ca mi-am refacut analizele printre care si urocultura si iar mi-a iesit infectie urinara cu e coli
orin urmare maine ma internez iar
sunt disperata nu stiu dc fac mereu
or sa faca si sotul si cea mica analizele poate au si ei si se transmite nu stiu ce sa zic
mi-e teama tare
daca nu tratez e posibil sa nasc prematur ..daca tratez mi-e teama de atata antiobitc sa nu i fie rau la bebe
disper si iar disper...
daca cineva a trecut sau a auzit de asa ceva plz help me
va urez sanatate la toate aveti grija cu frigul asta
va pup ne citim cand revin

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

au reactionat mai bn decat m-am asteptat...sunt totusi bucurosi deacum o sa vedem.
Va pop

Beatrice 15 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Mititica , eu o am pe prietena mea care naste saptamana viitoare si toata sarcina a dus-o cu infectie urinara si tratament cu antibiotic ( augmentin) ,asa i s-a spus si ei ca duce la nastere prematura , ea a intrat in 37 sapt si la ultimul control , bebe deja este f pregatit sa vina , poate sa nasca in orice moment .
Tratamentul trebuie sa-l faci , altfel cica ar fi mai rau daca nu il faci si i-a mai spus ca sarcina favorizeaza la unele persoana infectia urinara . Asculta medicul si tine sub control totul .

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Sunt ciufuta de nu mai pot ... vreau primavara .

FELICITARI fetelor care au aflat culoarea caruciorului . Adarev , am nevoie de parola userului tau pentru a adauga caruciorul, daca vrei trimite PM.

BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTE ... am mai adaugat cateva . Am vazut si nume noi fara DPN; DACA DORITI SA FITI TRECUTE IN LISTUTA mai scrieti odata ingrosat sau cu alta culoare ca la cautarea mea din avion a noilor gravidute e posibil sa va fi omis .... scuze !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 18 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

muraturica n-am apucat sa citesc din urma ai si tu infectie urinara nu am net pe tel sa putem vb din spital iti las nr meu da-mi un beep 0767 739 661 claudia
merci laura incerc sa fac cum zice dr

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

adarev pt carucior albastru intri la semnatura si scrii intre doua paranteze mari cuvantul baietel
bafta

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Salutare Piersicutelor! Buna cafeaua!
Freedelia multa sanatate!
Ada eu stau in Iasi, dar amnio o voi face la Chisinau, are multa experienta dr. si ma costa mult mai putin, cariotipul complet 400 ron+globulina.
Eu am inceput cu Elevit, dar in primul trimestru e mai bun Femibion - contine Metafolin, care e mai bine absorbit decat acidul folic. Elevit in schimb mai contine: calciu, fier, magneziu, mangan, cupru, fosfor si zinc. Pe mine ma constipa ambele asa ca le-am rarit si iau 1 la 2 zile.
O saptamina frumoasa cu multe vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Am mancat de dimineata niste praitura si acum mi-e atat de rau. De cand am ramas gravida nu am avut asa greturi urate.
Beatrice, ma bucur ca le-ai spus alor tai. O sa fie cu siguranta bine pana la urma si probabil ca o sa fie topiti dupa nepotel.
Nu mai stiu daca trebuie sa raspubnd cuiva ca se invarte biroul cu mine de rau ce imi e.
Sper sa ne auzim cu vesti mai bune.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Eu am luat in primul trim Femibion 1 iar din trim 2 am trecut pe Femibion 2.
Ca_Mila, vad ca esti din TM. La ce ginecolog mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Balanta eu merg la Bega la Dr. Tau Catalin. tu la ce medic esti?

15+

Mergi la inceput