Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Of happymummy prin cate ai trecut Bine ca esti bine acum Sa aveti grija fetelor, sa nu patiti si voi, sa va mulgeti, sa nu lasati sanii plini.

Anamaria la mine vine si mama si soacra (mama a venit deja, dar pleaca in curand). Soacra vine si ea sapt viitoare. Daca vrei ti-o imprumut

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Multumesc Olga , esti tare draguta, dar dc nasc asa cum am planificat si anume natural, poate voi fi in stare sa ma ridic imediat din pat si sa pot avea grija si de beblina fara probleme, ca dc Doamne fere nasc cu cezariana se schimba radical datele problemei si atunci cred ca vreau nu vreau tot treb sa o chem pe soacra-mea .
Olga altceva as imprumuta de la tine, pe tanti care face mancare , vaaai ce de ajutor mi-ar fi sa gateasca altcineva in locul meu, oare cum oi mai si gati dupa ce nasc , ca dc am lapte de la san nu pot gati orice mancare ... am multe semne de intrebare, raspunsurile le voi afla dupa ce nasc , nu-i asa ?

Ane cu Maria Bianca 38 weeks

la inceput o sa fie mai greu, apoi o sa gasiti echilibru in toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Am mincat un cuvint "fie"
Chiar, ce-i cu matza? Incep sa ma ingrijorez, dar ea de obicei in weekend nu prea scrie, poate de asta nu da nici un semn.

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele pe seara asta...ma duc sus sa ma bag la un film si poate si dorm in noaptea asta...iar is cu dureri dar sper sa treaca si sa dorm un pic...pupici si o noapte linistita

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

va pup fetele pe seara asta...ma duc sus sa ma bag la un film si poate si dorm in noaptea asta...iar is cu dureri dar sper sa treaca si sa dorm un pic...pupici si o noapte linistita

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared? br / p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Multumim la fel Bulinuta, Doamne ajuta de un somn linistit ! seara placuta , urmez si eu exemplul tau insa nu cred ca am sa reusesc sa adorm de la ora asta .

Ane cu Maria Bianca 38 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ghiulten, eu de 3-4 zile nu mai iau fier, iau doar calciu, ca ma constipam rau de la fier... Dar nu cred sa fie vreo legatura la mine. Azi, dupa ce am luat un paracetamol mi-a trecut durerea si ma simt bine acum.

Daca nastea Matza ne dadea de veste. asa ca sigur e ok. sper!

Apropo de mancare: eu in seara asta am mancat 2 aripioare la gratar, un ou si o salata verde cu rucola si lamaie.
La pranz am mancat legume la cuptor (morcovi, cartofi, ceapa, dovlecei)in sos si 2 felii de icre.
Dimineata am baut o latte machiato, apoi un iaurt cu cereale fitness.
In rest beau cca 3 litri de ceai de chimen si anason, 2-3 pahare mari de apa si o cana de lapte inainte de culcare.

Eu v-am zis ca am gustat din toate: si sarmale (am mancat una cu tot cu varza si inca doua-dar doar carnea), si putina varza murata (n-am rezistat), si cam orice aliment, dar asa cate putin la inceput. Eu n-am observat nici o schimbare la FILIP, dar mie mi s-a reglat bine tranzitul. Ca prea mancasem in prima saptamana doar banane, branza, carne de pui la gratar si iaurturi..
Maine vreau sa fac ardei umpluti si ciorba de perisoare.

Ma apuc de cap nou, ca vad ca aveti spor la scris si inca mai sunt burtici insomniace printre noi..

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Sper sa ai o noapte linistita

Matzaaaa hai la apel!!! Daca nu intri maine sa stii ca te sun

Mergi la inceput

Alina recunosc ca astazi am stat toata ziua pe forum si am cam umplut paginile. Eu fac curatenie si din 10 in 1o min ma mai asez la calc sau iau o pauza si ma joc cu David (dar cum prefera sa se joace cu Chit, tot la calc ajung), asa ca zilele astea nu scapati de mine caci m-am pus pe curatenie generala si nici de plecat nu am unde, caci e o vreme afara Asta e, ma suportati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bulinutza, eu stiam ca virusul herpetic se transmite doar la nastere naturala si doar daca ai atunci herpes. Dar orice doc sanatos la cap nu te lasa sa nasti natural atunci.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput