Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Mie nu mi-a zis niciodata dupa control daca mai am mult sau putin. Si fata mea e ff jos dar demult

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

anca vei sti ce sa faci cand il vei avea. Poti fi sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui biancabia

Sper!!!

38+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:

Bulinuta si acum tot asa vreau sa incep diversificarea, cu legumele si daca o sa alptez exclusiv, la 6 luni, ca si data trecuta.
Am uitat sa va zic ca sunt f happy, caci mi-a iesit viremia ff mica, ca si la prima sarcina si pot sa alptez fara probleme Dupa aceea ma tunez (asta a vrut sa fie o paranteza )

Iaura multumesc frumos si sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede si bebe 2, daca asta va doriti acum

Pe 20 feb este sf Leon, daca nasc pana atunci il si sarbatorim [/b]

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Ma bucur pt tine , sincer, insa m-ai bagat in ceata, explica-mi si mie ce este "viremia" si cum se face?

Cat despre data de 20 sper sa mai intarzie si la mine bebelina ca as vrea sa iasa Pestoaica ,la fel ca ma-sa :D... sia bia dupa 19 feb incolo intram in zodia asta.
Gata cu atat scris... mai iau o pauza , la Tv.

Va

Ane cu Maria Bianca 38 weeks

Am hepatita B, mi-a descoperit-o Catalin sarcina trecuta. Se face viremia ca sa vezi cat de "avansata" este boala. Ti-as da mai multe detalii, dar nu cred ca te intere. In fine...Eu am viremia mica, sunt doar purtatoare, nu ma afecteaza cu nimic. La nastere o sa i se administreze imediat lui bebe un vaccin special. Daca aveam viremia mai mare trebuia sa fac cezariana si aveam interzis la alaptat. Din fericire nici un membru din fam mea nu are

Eu nu vreau sa intarzii cu nascutul , caci nu mai pot nici eu Pe mine ma dor rau de tot coastele...Saptamana viitoare vreau sa nasc neaparat. Nici saptamana asta nu m-as supara daca as naste (saptamana asta, adica de maine incolo, cand fac 38).

Olga ms pt raspuns, si ma bucur ca nu e ceva grav si ca se poate rezolva intr-un fel sau altul..
Cat despre nascut, nici eu nu mai pot, ma dor toate cele, cel mai greu imi este cu somnu, parca sunt liliac, dorm ziua si noaptea bantui prin casa...
Dar stiu ca o sa treaca toate astea, sper sa nu fiu prea obosita pt iubita mea mica, poate reusesc sa ma odihnesc dupa ce nasc , in spital ,sau acasa, macar o seara sa o dorm normal:8 ore sau sa nu ma mai trezesc asa des din somn, apoi am timp dor pt ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bia, mai ai putin!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Bulinutza, Alina, Oli , Ileana , acum sunt bine, dar vineri , cel putin, cind eram disperata si nu mai stiam ce sa mai fac, imi parea si rau ca am lapte, mi-as fi dorit sa nu am ca sa nu trec prin chinurile alea. Noroc ca am sunat o prietena dr care mi-e zis ca trebuie sa ma masez foarte des , dar mai intai sa dau cu un ulei de bebe pe san, ca eu ma masasem si pina atunci, dar ma masam aiurea pe uscat si nu avea nici un efect. Cu masaj mult la fiecare 3 ore, abia azi si-a dat drumu sanul. Nu mai imi trebuie sa trec prin asa ceva.Mi-a fost teama sa nu ajung la cutit.
Alina, si eu am avut primele 4-5 zile dupa operatie dureri ingrozitoare de cap si nu-mi treceau cu nimic, mi-au trecut in momentul in care am descoperit ca sunt foarte anemica, su dupa a 2-a doza de tardiferon, durerile au disparut ca prin minune. Nu stiu acum daca o fi si cazul tau, dar prea te plingi si tu de dureri de cap.
Cicineata, noua ne-au dat din sptal reteta pentru viantol incepind din a 2-a saptamina de viata, deci noi de miercuri ne apucam de vigantol. Dar cred ca cel mai bine e sa-ti suni medicul.
Anda, multi , sa va faceti cit mai repede bine !

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biancabia

Asa imi spune si mie toata lumea, dar pana nu ma aflu in fata faptului mi-e greu sa dau crezare in totalitate,poate sunt eu stresata acum. Doamne ajuta sa fie asa si sa ma descurc ! mai ales ca e f important sa te descurci cand nu ai pe cineva experimentat in preajma, eu cred ca am sa stau cu beblina intr-o mana si cu telefonul in cealalta, si am sa sun in stanga si in dreapta dc nu am sa stiu ce sa fac...; sotul m-o ajuta si el dar n-o sa fie tot timpul acasa.
Voi cum o sa procedati, are cine sa va ajute ?
Eu as putea sa o chem pe soacra-mea , insa pe vremea asta nu stiu dc ar putea veni din cauza drumurilor inchise si in al doilea rand mi-e teama sa nu ma incurce mai rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Of happymummy prin cate ai trecut Bine ca esti bine acum Sa aveti grija fetelor, sa nu patiti si voi, sa va mulgeti, sa nu lasati sanii plini.

Anamaria la mine vine si mama si soacra (mama a venit deja, dar pleaca in curand). Soacra vine si ea sapt viitoare. Daca vrei ti-o imprumut

Mergi la inceput

Citat:

Of happymummy prin cate ai trecut Bine ca esti bine acum Sa aveti grija fetelor, sa nu patiti si voi, sa va mulgeti, sa nu lasati sanii plini.

Anamaria la mine vine si mama si soacra (mama a venit deja, dar pleaca in curand). Soacra vine si ea sapt viitoare. Daca vrei ti-o imprumut

Multumesc Olga , esti tare draguta, dar dc nasc asa cum am planificat si anume natural, poate voi fi in stare sa ma ridic imediat din pat si sa pot avea grija si de beblina fara probleme, ca dc Doamne fere nasc cu cezariana se schimba radical datele problemei si atunci cred ca vreau nu vreau tot treb sa o chem pe soacra-mea .
Olga altceva as imprumuta de la tine, pe tanti care face mancare , vaaai ce de ajutor mi-ar fi sa gateasca altcineva in locul meu, oare cum oi mai si gati dupa ce nasc , ca dc am lapte de la san nu pot gati orice mancare ... am multe semne de intrebare, raspunsurile le voi afla dupa ce nasc , nu-i asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cristina , multi ca sa-ti un pic mai usor. Inteleg foarte bine prin ce treci si eu am doar 1 in plus, nu stiu ce m-as fi facut cu 2.

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput