Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Mai bag niste motate si pt fetele care urmeaza:
Matza, Anca_cls, Adriana, mihacor

Alina, scumpo, eu mai am

Acum va citesc si eu fetelor si apoi voi posta ceva

38+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Citat:

Alina, scumpo, eu mai am

38+ cu Eva Georgiana

nu se stie ce intuitie a avut alina

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mai fetelor bibicu meu a dormit azi toata ziua a papat la 3 ore si deci la noapte ma astept sa fac planton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ahhh Olga, Bia, Bulinutza, si eu sunt la fel cu copiii mei.

Altesa Bubbles e Andreea pe fb. Mai are si ea putin pana naste..

Despre Raluca nu avem nici o veste??

Iar am dormit bine la pranz!! Cu piticul langa mine

Iaura Sunt ok cu lohiile, mai am, dar asa putin...

Fetele, pt bebelusii constipati sau cu tranzit lenes puteti sa le dati biotics. Bineinteles ca trebuie intrebat inainte pediatrul.
Eu incerc sa ii dau in seara asta jum de plic in bib cu laptele muls.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Anca, are dreptate Bulinutza, cred ca presimt ceva. Lasand gluma la o parte, sa stii ca intuitia nu m-a dezamagit niciodata, iar la odiseea trecuta am avut multe premonitii care s-au transformat in realitate, deci...

Altesa, si al meu lafel azi. A dormit si a papat ca la carte

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alina eu am cumparat in loc de biotics un borcanas de la SECOM: BABY JARODOPHILUS pentru copilasi, are mult mai multe probiotice in el decat bioticsul si sa se da un sfert de lingurita la copilasii mici si bebelusi

matzaaaaaa!!!! unde estiiii????

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Alina nu ai tu o presimtire cu privire la mine? Cum ca as naste ziua????

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Citat:

Alina, scumpo, eu mai am

38+ cu Eva Georgiana

nu se stie ce intuitie a avut alina

Poze noi

Poze

Uite ca la asta nu m-am gandit!!! mai stii?

38+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Pe de alta parte, vineri seara am fost la medic
Mi-a facut control pe masa, cu mana si m-a apasat un pic pe burta sub sani. Partea buna e ca dc asa ma va cauta si de dilatatie, pot sa suport. Nu a fost placut, dar a fost suportabil, desi am avut impresia ca si-a bagat toata mana

A zis ca dupa parerea lui in 7, maxim 10 zile nasc Fetitza e jos tare si are aprox. 3050 gr. Nu e mare dar nici mica, eu nu am de gand sa ma ingrijorez din cauza asta... A zis ca ne vedem cand nasc
Daca nu apare pana in 15 februarie, trebuie sa merg din nou la el si sa vedem ce facem.

Cam asta a fost...
Acum asteptam, ieri dimineata, probabil datorita vizitei d-rului in profunzimea ei, cred ca am pierdut o parte din dop. Arata asa ca cel din link-ul Sophiei, dar era mai putin nbu asa mult ca acela si era maroniu deschis ...

Chestia e ca ma simt extrem de bine...Sper sa vina minunea saptamana viitoare si sa nu ajungem la cezariana ...

Va

38+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Mai fetelor cu bebei mici, asa sunteti de dragutze cum povestiti... Sper sa ma descurc si eu la fel de bine ca voi... Sunt atatea lucruri care habar nu am cum sa le fac si inca pe atatea despre care nici nu stiu ca trebuie facute... Doamne ajuta!

38+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput