POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar
Raspunsuri - Pagina 37
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
au mai intrat bani:
- Mirela Z - 35 RON
- L.M.Adrian - 35 RON
- Jasmin012- 48 RON
- Luy - 42 RON
- C.E. Alexandra - 33,5 RON
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
scriu si aici ce am trimis si pe mail:
buna ziua
n-am reusit sa licitez pana la urma pt acel colier , dar am ales alte produse...
vreau sa specific ca la martisoarele murano si murano 2, as prefera culorile mov/lila si rosu, daca mai sunt.....daca nu, pe verde, albastru , ceva culori vii, oricum ;)
si puful l-as dori rosu, daca se poate, iar a doua varianta ar fi mov....
livrarea as vrea sa fie facuta pe adresa de munca, pt ca aici imi este posta aproape si pot ajunge in timpul programului: Piraeus Bank (pt Selen Azis) Constanta, str Rascoalei 1907, nr 71, jud Constanta, cod postal 900727.
fac imediat si plata, probabil se va vedea maine pe cont....
multumesc din suflet!
![](images/user_woman.png)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash au mai intrat bani: -- L.M.Adrian - 35 RON ![]() .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ![]() |
asta-i sotu' :)
am si eu o rugaminte si o intrebare:
am cumparat 2 brose flori crosetare cu cate o perluta la mijloc.
m-am uitat in contul meu, dar nu mai apar, nu stiu de ce.
as fi vrut sa stiu cine a fost donatorul.
martisoareDC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
asta-i sotu' :) am si eu o rugaminte si o intrebare: am cumparat 2 brose flori crosetare cu cate o perluta la mijloc. m-am uitat in contul meu, dar nu mai apar, nu stiu de ce. as fi vrut sa stiu cine a fost donatorul. BAZAR UMANITAR |
prietena miremia micky_mica.F frumoase nu,am cumparat si eu pt mama,soacra etc.
![](olala.gif)
gabby
martisoareDC spune:
citat din mesajul lui selen80 scriu si aici ce am trimis si pe mail: buna ziua n-am reusit sa licitez pana la urma pt acel colier , dar am ales alte produse... vreau sa specific ca la martisoarele murano si murano 2, as prefera culorile mov/lila si rosu, daca mai sunt.....daca nu, pe verde, albastru , ceva culori vii, oricum ;) si puful l-as dori rosu, daca se poate, iar a doua varianta ar fi mov.... livrarea as vrea sa fie facuta pe adresa de munca, pt ca aici imi este posta aproape si pot ajunge in timpul programului: Piraeus Bank (pt Selen Azis) Constanta, str Rascoalei 1907, nr 71, jud Constanta, cod postal 900727. fac imediat si plata, probabil se va vedea maine pe cont.... multumesc din suflet! ![]() ![]() |
Nu mergea daca dadeai click sus pe ,,cumpara acum,,?ca am editat anuntul cu pret fix tocmai pt acest motic,la licitatii era o eroare si nu se putea licita.................am retinut comanda si unde sa se faca livrarea.
![](icon_smile.gif)
![](floare.gif)
gabby
alex_andra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui martisoareDC
prietena miremia micky_mica.F frumoase nu,am cumparat si eu pt mama,soacra etc. ![]() gabby |
mersi, gabby :)
are vreun blog, ceva?
ca mai vroiam sa iau cate ceva si la bazar la noi nu mai sunt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
am si eu o rugaminte si o intrebare: am cumparat 2 brose flori crosetare cu cate o perluta la mijloc. m-am uitat in contul meu, dar nu mai apar, nu stiu de ce. as fi vrut sa stiu cine a fost donatorul. |
cred ca vorbesti de colega noastra de odisee micki_mica, ea face chestii minunate crosetate...am oare voie sa pun aici link catre magazinul ei virtual?