POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am vorbit cu familionul din Romania si au ajuns si la ei martisoarele (avizul il primisera de vreo 3 zile, dar abia azi au ajuns la posta) Da' nu le-au deschis, cica deschid pachetelul doar de 1 martie, sa fie surpriza

Multumim frumos

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Maine pun si eu banutii in cont, ca s-a incheiat licitatia si am castigat brosa. De-abia astept sa iau toate minunatiile de la tine, Gaby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gabby, multumesc pentru colet si ii multuemsc si tatalui tau! (si la mine tot tata e postasul: el duce si aduce colete , ca eu nu am cum sa ajung in timpul programului). De data asta probabil va ajunge mai devreme, abia astept!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata,
azi la ce ora se termina liciotatia? Am licitat o pereche de cercei si mai am un set care asteapta sa-l platesc, dar as vrea sa fac azi toata plata. Alinuk, ma ajuti cu licitatia? imi spui cand se termina?
Va ,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura-s

Buna dimineata,
azi la ce ora se termina liciotatia? Am licitat o pereche de cercei si mai am un set care asteapta sa-l platesc, dar as vrea sa fac azi toata plata. Alinuk, ma ajuti cu licitatia? imi spui cand se termina?
Va ,
Laura

Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi

Hai ca te ajut eu.
Ar fi trebuit sa se termine ieri o data ce toate celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, am mai comandat si eu inca o transa de martisoare pt fetitele de la gradi. Fac acum plata online ca sa le primesc si pe ele cu transa 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martisoareDC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Buna, am mai comandat si eu inca o transa de martisoare pt fetitele de la gradi. Fac acum plata online ca sa le primesc si pe ele cu transa 1.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Regula de aur de 24 de carate: "Poarta-te cu copiii tai asa cum ti-ai dori sa se poarte altii cu ei"

Tocmai vroiam sa trimit coletul cand am vazut comanda.Fac altul nu i problema important e sa adunam banuti pt acele familii ,sa vindem toate martisoarele

gabby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura-s

Buna dimineata,
Va ,
Laura

Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi

in 1 ora 20 min

gabby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Gabby, multumesc pentru colet si ii multuemsc si tatalui tau! (si la mine tot tata e postasul: el duce si aduce colete , ca eu nu am cum sa ajung in timpul programului). De data asta probabil va ajunge mai devreme, abia astept!

Cornelia

Da, ce ne am face fara ei?Si eu astept cu nerabdare sa ti ajunga coletul pt ca s a ameliorat vremea si sigur ajunge mai devreme ca primul.Sa ne anunti cand ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui martisoareDC

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Tocmai vroiam sa trimit coletul cand am vazut comanda.Fac altul nu i problema important e sa adunam banuti pt acele familii ,sa vindem toate martisoarele

gabby

Merci, Gabby, plata am facut-o deja, acum vreo ora. Nu am mai asteptat factura.

Mergi la inceput