POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar
Raspunsuri - Pagina 11
megbeng spune:
azi am reusit si eu sa tranfer banutii (ing bucuresti)...abia astept martisoarele, am luat pentru toate fetitele din grupa lui matei de la gradi si pentru colegele sotului. s-a potrivit bine, ca la vremea de afara e mai comod de luat martisoare asa decat de batut zonele cu tarabe din centru, de unde luam de obicei
.
meg,
de
matei(9.02.2007) si
cu
34+"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
ada_coman spune:
Pt mine a facut transfer sora mea, sambata, 40 lei (initiale M.M.A), dar a trecut la explicatii nick-ul meu. 
Cornelia spune:
Am facut si eu plata on-line, dar nu stiu unde sa trimit confirmarea. La bazargeneral@gmail.com e suficient?
alexandrina spune:
Cred ca se poate si la bazargeneral, dar e mai anevoios decat sa trimiti mesaj direct la martisoareDC cu datele platii, nu cred ca e nevoie de scan, fetele se uita direct in extras.
Daca pui si nick la plata, cred ca fac acea confirmare automat.
Cornelia spune:
Multumesc Alexandrina
! Dar astazi nu functionez la capacitate maxima
, "martisoarele" nu au activat pm-ul. Trimit pm direct catre Alinuk sau Gabi?
Cornelia
megbeng spune:
aaaa..trebuie sa si confirmam cumva plata,sa inteleg? ( va rog sa nu radeti de mine, cred ca am fost cea mai "in pom" la subietul asta![]()
![]()
)
meg,
de
matei(9.02.2007) si
cu
34+"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
martisoareDC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Multumesc Alexandrina ! Dar astazi nu functionez la capacitate maximaCornelia |
Confirmarile le face papanash dupa ce se uita in extras catre Alinuk,gabby si celelalte fete responsabile de bazar.Nu este necesara scanarea chitantei.Daca a ti trecut nick e suficient,va identificam imediat.Ne am gandit ca sa expediem coletele intr un timp mai scurt dupa confirmarea platii decat data initiala datorita vremii potrivnice care nu se stie cum va evolua,mai ales in tara si sa puteti beneficia de ele pana in 1 martie sigur.Deci in functie de plata vom incepe trimiterea coletelor daca produsele sunt disponibile,adica au ajuns deja la destinatie la gabby.De aceea rugam donatoarele care nu au reusit sa puna coletele sa se grabeasca sa putem la randul nostru face livrarea.multumim
alexandrina spune:
| citat din mesajul lui Cornelia Multumesc Alexandrina ! Dar astazi nu functionez la capacitate maxima |
Ma refeream la mesaj de bazar, dar mai bine nu, am verificat acum si e o adresa desprecopii asociata la cont, n-ar fi ajuns unde trebuie.
Scuze.
helbi spune:
| citat din mesajul lui kariguld ne-am uitat amdoua la ele .helbi, cum le primesti tu? sa vad maine ce facem, musai sa cumparam cateva. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Kari, eu le primesc de la fete printr-o firma pe autobuz. Daca vrei, comanda, le trimit fetele la mine si tzi le trimit eu mai departe. Putem vb detalii pe PM.
Gaby, am vb ieri uc o prietena si cred ca imi va face ea plata in lei, ca sa fie mai usor, sau, daca nu, o sa o fac eu tot in lei, ca am rezolvat azi cu contul buclucas