Cartofii au inghetat! Mai sunt buni?
Raspunsuri - Pagina 2
jenn spune:
Cat ar fi de izolata o camera cu toti peretii afara ,nu stiu daca ofera protectie suficienta.Sub 10 grade deja incep sa apara pete negre pe cartofi,etc.Varianta ideala e o camara lipita de casa sau un beci.
dicirstea spune:
Mda, mama are magazia lipita de casa, dar tot au facut stelute de gheata
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nu mai ai ce le face. Varza poti sa o pui in congelator mi merge la o ciorba, supa dar in rest...pauza. Sa va izolati la vara/toamna locul - www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
In rest pauza de ce? Soacra-mea pune varza la congelator cand se incalzeste si mai ramane mai putina in butoi, respectiv cata incape in congelator si o foloseste pana la ultima foaie si face preponderent sarmale. Iar eu am facut inclusiv salata de varza acra din varza de la congelator. Nu e absolut nicio diferenta.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ela_04 spune:
Ar trebui sa mearga. Adica la congelator cand le punem pt iarna de ce merg. Ca eu am bagat de la fructe de padure pana la caise. Pt prajituri.
Cred ca trebuie curatate asa inghetate cat de cat. Sa nu le lasi sa se descongeleze de tot. Nu stiu cum e cu fermentarea asta la mere.
Dar daca cartofii merg ...de ce n-ar merge merele...
Anitta_O spune:
Imi aduc aminte din copilarie, ca erau deliciosi cartofii prajiti, care anterior fusesera inghetati. Mai dulci.
Nu cred ca e problema cu nimic, doar de se balosesc cand se dezgheata. O sa vezi tu mai la primavara, acum baga la greu mancarici de cartofi cu ceapa.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+