Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)
Raspunsuri - Pagina 8
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinora77 Maduta dupa ultimul tau mesaj, imi dau seama ca trebuia sa insist mai mult cu aspiratul....n-am shtiut...aici nimeni nu te invata. Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011 |
dinora, eu olynth am folosit dupa 2 ani, cand sunt mititei stiu ca merge pivalone si vibrocil si colargol, dar asta e preparat in farmacii..( parca nitrat de argint e substanta )
nu stiu ce sa zic, nu poti decat sa-l cureti si sa-l aspiri..vata imbibata cu apa cu sare in nas, dar e cam deranjant chiar si pt un adult..mai bine astepti sa vezi ce va da doctorul, poate e mai darnic de data asta..
daca se trage de urechi poate il dor..sau capul..
multa sanatate puiutului
lalely07 spune:
Dj Laura ai un vot si de la noi.Aparea acolo 37.
Bafta!!!!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Neata si de la noi, Aseara am fost la pediatru si a incercat sa il decaloteze pe David si nu a reusit.Mi-a zis sa ii dau eu la baie cu tetraciclina si sa trag acolo,dar mie imi este teama..Voi cum ati procedat mai fetelor???Eu nu am curaj...Mi-a mai explicat o mamica de pe forum,dar sincer imi este teama sa fortez nota..Daca rup ceva pe acolo???Daca face hemoragie??? -Mi-a zis sa ii dau Vitamina D3 in loc de Vigantol.Voi ati schimbat vigantolul??? - sa scot mesele de noapte ca este destul de pufos si sa incerc cu ceai.Aseara am dat ceai in loc de o masa si a fost ok.Nu a mai papat decat o masa de lapte.Sa vedem daca si diseara am succes si apoi incerc sa o inlocuiesc si pe cea care a mai ramas tot cu ceai. -pt dintisori mi-a zis sa masez gingia cu panadol.Asta ca sfat poate va ajuta si pe voi.In afara de Calgel sa dau si cu Panadol. -sa ii dau sa bea mai multe lichide pt fontanela...Ce legatura are?? Nu am mai apucat sa intreb caci David se zbatea si nu statea sa il imbrac.. Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
lalely, eu am reusit pe la 1 an si ceva sa-l decalotez, desi pana atunci tot incercasem si nu reuseam, dar nici nu am fortat..insa pe la 1 an jumate am reusit asa de la sine..dupa o perioada scurta nici ca m-a mai lasat sa-i umblu la puti si in situatia asta suntem si acum, nu vrea decat sa se spele el acolo, superficial si atat..si nici nu mai merge deloc decalotat..insa il las asa, va reusi el singur cand va veni vremea...daca tu vrei neaparat sa-l decalotezi, insista si cu multa perseverenta si vei reusi..de hemoragie nu-ti fa probleme ca daca ii plesneste putin pielicica curge f f putin sange, nu se pune problema de hemoragie..
la restul intrebarilor nu stiu ce sa zic
roxy_s spune:
citat din mesajul lui ailed_dota Neatza Mada!Si bravo!! Si pe mine m-a apucat foamea aseara si am mancat mandarina mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
si pe mine m-a apucat foamea aseara si am mancat slanina cu ceapa
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:
Mersi mult Miki!!!
Sincera sa fiu nu sunt eu prea dumirita ce inseamna sa il decalotez..eu trag acolo de capat pana apare ceva rosu inchis spre vinetiu.De acolo incepe el sa scanceasca sinu ma mai lasa...
Nu stiu daca m-as baga eu sa insist sau sa ma duc cu el la medic..
Tipa asta de ieri zicea ca are si fimoza...
Cand am fost cu el la urolog a tras acolo dar nu stiu daca era decalotat si s-a lipit intre timp..habar nu am!!!
Treaba este ca acum suntem iarasi la inceput...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
roxy_s spune:
dinora este foarte bine ca Julius adoarme asa devreme
irinuca
Deea99 spune:
neatza!!!!
uhh nu mai stiu ce sa mai zic..m-a ametit familionul asta al meu
unul vrea afara altul nu vrea sa iasa sa dea zapaha de pe balcoane ca s-a mai incalzit si se poate lua usor....
acum se cearta care sa se uite la teveul de jossss
sa ma adun putin
Ally cam greu cu cap nou te-am asteptat ceva aseara
bravo ca ai reusit si nu ai renuntat cand ai vazut ce nazdravanii facea Edy
si asa e cu Mada ...chiar e o fata de nota 10....sunt convinsa ca in viata reala e un prieten de nadejde... aici a data dovada din ce aluat e facuta..si nu zic asta sa o perii sa cum afirma cineva ....dar ea a fost lovita si nu a zis minic
Catank bietul pasaroi
Dinora ,in general persoanele cu teren alergic decalnseaza si dematite
bine ca te-i programat la dr. ....posate primesti ceva mai puternic pt mucozitatile din gat....si da trebuie sa te tii tare de cele din nas si sa le aspiri bine..desi stiu cat e de greu
buna cafeaua....daca era de la fetele din italia nu serveam ...am una ialineneasca acasa data de o matusa de cand a fost la fisa si nu imi place e uite rau
Yoni am vazut ce iarna e si la Roma si romanii tare speriati
Ioanales sanatate multa ..si ai grija de mucisorii curgatori..pune aspiratorul pe ei
Ailed gata cu rufele..te astept si la mine
fac negresa cat calci tupup andra papacioasa....azi ma tin cu camera dupa A sa o filmez..vai ,ca danseaza asa haios ,ai ales la melodia lui michel tal ala in braziliana ,ca nu stiu daca i-am scris numele corect..dar ridica si mainele in sus..sau o mana si cu degetul aratator da din ea...misca picioarele si zice si ceva din gura..radem de murim de ea
Lalely multumim pt informatii...eu de mult ii dau 1 pastila de vigantol in loc de 2pic de vigantol ulei...picaturile nu i le mai puteam da...era ok daca aflai legatura dintre hidratare si frontanela
Roxy A are frontanela mare cat un buric de deget mare....de asta ziceam sa o vada un medic sa imi zica poate de ceva Ca sau uite poate e de la faptul ca nu bea si ea ceai sau apa.abia decateva zile a avuns sa bea cca 120ml ceai babycalm /zi
roxy_s spune:
lalely ce spui tu acolo pentur mine pare SF, cred ca mi-ar fi o fricaaaa... dar trebuie musai, musai? daca urmatorul meu bebe va fi baietel....n-o sa stiu nimic, nimic ca vad ca la baieti este mai complicata treaba
roxy_s spune:
deea cat un buric de deget mare? pai si aia este mare? mie mi se pare ca Anastasia o are mai mare asa mi se pare mie. si noua nu ne-a zis nimic, ne-a dat Calicu sa luam dar mai mult pentru dintisori ne daduse. acum la 1 an cand mergem, o sa intreb si eu de fontanela. daca se inchide pana la 18 luni ce-ti faci probleme?
roxy_s spune:
uite ca uitam sa va intreb...din ce cauze poate sa curga ochiul? vad ca ii curge un ochisor Anastasiei, tot ochiul care i-a curs si pe la 4 luni, v-am mai zis eu atunci, ii pusesem laptic si ser si a doua zi nu mai avea nimic.
acum iar ii curge si se aduna chestia aia galben-verzuie, iar i-am pus ser si laptic sa vedem acum. acum este si putin rosu deasupra pleoapei si sub ochi. de la ce o fi? eu am zis ca de la cum a stat pe jos, pe langa usi si vajaie pe acolo de la vantul nebun de afara.... sa vedem cum se prezinta pana luni si daca nu-i trece mergem la pediatra.
voi ce parere aveti?