Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
nu am mai apucat sa intru
ca la noi de ieri s-au topit zapezile
da asta e au venit acu la yasmi ca la noi au stat destul
am profitat ca e mai bine
si am mers la plimbvare cu fete;le
azi vrem sa facem la fel
sa mergem in mall sa o dam pe antonia in diverse masinuteeeeee
si sa ma mai uit si eu pe la cate unele altele
ca sa ma mai destind
asa ca am adormit-o pe antonia
lucru pe care nu l-qam mai facut de multa vreme
pt ca daca doarme la pranz se culca la 23-24 noaptea
asa la 8 e in poat
da am zis sa iesim si azi
ca daca de luni sau marti vin iar gerurile
iar nu mai iesim cateva zileeeeeeeeeeeee
offfffffffff
sper numa sa nu mai vina viscolul si la noiiiiiiii
nici mie nu-mi place iarnaaaaaaaaaaa
vreau sa vina primavaraaaaaaa
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Madutza, neaparat si miscare pentru ca odata cu scaderea in greutate, pierzi o mare parte din masa musculara. Deci, nu este ”indicat„ absolut deloc sa fi slabuta si cu, carnea mai lasata, ci tonifiata si ferma . Este suuuper tae bo, incearca. Eu zic ca trebuie sa incerci mai multe variante...ceva gen aerobic, pilates. Si dupa cu te vad si stiu, as spune ca cel mai pe „gustul„ tau va fi pilates, garantat. Cam cate kg vrei sa mai slabesti??? Oricum, arati foarte bine acum si ma bucur enorm cand aud cata ambitie si vointa ai . Eu am ajuns aproximativ la kg dorite dar am nevoie de ceva mai multa tonifiere...inainte sa nasc aveam carnea beton de tare pe mine la cat sport faceam....acum am mai pierdut din masa musculara si trebuie neaparat sa fac mai multa miscare. Eu fac in casa destul de des exercitii dar, nu se compara cu un antrenament bine pus la punct. Astept cu mare entuziasm primavara sa ma apuc iarasi de alergat si bicicleta si apoi sa incep munca ca imi revin sigur. Hai ca te-am plictisit....
Simonelu, sincere condoleante !!!
cami_antonia spune:
yasmi ce frumos cand cresc copii si se bucura de concedii
si eu sper ca la vara sa inteleaga mai multe antonia
sa inteleaga ca polecam de acasa mai multa vreme
ca mergem in alte locuri
oricum cele doua fete ale mele
sunt tare diferite din acest punct de vedere
antonia este foarte ducace
in schimb nu prea mananca prin vecini
dar ar sta toata ziua plecata
petra in schimb
e mai de casa
ca sa zic asa
nu ii place la plimbare f mult
decat daca e in carut
si vede multe lumini
asa ca
desi sunt facute una dupa alta difera f mult
si petra manaca oriceeeee
ieri i-am dat ciorba si piure de-al nostru
vroiaaaaaaaaaaa intr-unaa
iar antonia intrre 12 si 7 seara nimic nu a mancat
offffffffff
cami_antonia spune:
ally salutare
da mai da eu de exemplu nu prea mai am voie sa fac nici un sport
din cauza de multeeeeeeeeee vene sparteeeeeeeeee
si in acest caz ce fac cu carnea lasata??????????
simona condoleanteeeeeeeeeee
hai ca vor veni si timpuri mai linistite
cu siguranta
ailed_dota spune:
lalely, daca vii in Croatia la apartamente in case e oki(aprx.20Euro/pers/noapte)ai si bucatarie sa-i faci lui Davidutzu papica, mai ales daca vii in iunie cand nu s-au terminat scolile si nu e asa cald afara...la hotel e scump si conditiile nu sunt chiar la standard... pe mine m-au dezamagit..., dar papa la restaurant e multa in farfurie si buuunna... si peisajele super.. drumul inspre tara e o pb, ca nu e zbor direct..
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia ally salutare da mai da eu de exemplu nu prea mai am voie sa fac nici un sport din cauza de multeeeeeeeeee vene sparteeeeeeeeee si in acest caz ce fac cu carnea lasata?????????? simona condoleanteeeeeeeeeee hai ca vor veni si timpuri mai linistite cu siguranta de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Delia, mult mamica frumoasa!
bb_yasmi spune:
am pierdut o parte din discutii... mada, intrebai de tae bo...este bestial!! este preferatul meu!! dar ai nevoie de energie maxima! in schimb pilates de care spunea ally, este mai mult de rezistenta....adica sa rezisti sa faci nspe repetari. eu zic (parerea mea ) ca ideal este sa le combini. eu asa faceam: tae bo, pilates, aerobic pe diferite grupe si la final (inainte sa raman gravi) de belly ...asta era pt mine o adevarata relaxare!
bb_yasmi spune:
stau si am gandesc...sa ma vopsesc....sa mai rezist asa???? pana acum am rezistat cu brio..dar acum ca se apropie ziua juniorului parca-parca as atenta la o vopsea mai neutra! ultima oara m-am vopsit la inceputul lui noiembrie.