Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza_bra spune:
yasmi, wow 24+ de copii..nici eu nu m-as baga la asta , la noi sunt doar 7 si sigur vor face ravagii..am experiente in trecut , dar macar stiu ca nu strica nimic..doar fac dezordine maaare
eu gunoiul il duc la tomberon, dar pamersii ii pun intr-o punga la usa ca nu ies pt fiecare pana la poarta. In gunoi nu ii pun ca miros prea urat , voi cum faceti?
madutza_bra spune:
deea, noi avem masa din buc de 6 pers care se tranforma in 12 pers, si mai imprumutam de la fini o masa cu scaune, asa am facut si la motul lui Cristi.
djlaura01 spune:
UN VOT POZA 6 VA ROG
SE POATE VOTA DE MAI MULTE ORI
Nota moderator: Link catre concursuri de pe alte site-uri este interzis conform regulamentului
MaryM85 spune:
BUNA! ROXI eu spun ca tot curentul e de vina ca tu o mai scoti afata nu? Eu nu am scos-o sapt asta cu asa geruri pe aici am preferat sa stam in casuta o sa o scot maine sa mergem la mama. Si super salata ta am notat-o si eu.[left]Fetele care vor scrumbie socrul meu ia mereu de la pescarie se gaseste marinata dar eu nu mananc niciodata ca nu imi place
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
miki1979 spune:
deea, dar ce trebuie sa-i pui pe toti la masa ? noi tot acasa vom face din cauza de buget insa voi pune toate bunatatile pe masa si farfurii si tacamuri si fiecare serveste ce doreste, ca la bufet suedez..doar nu vin sa stea pe scaun sa manance..sa mai dea o mana de ajutor, sa se mai joace cu un copilas, mai o discutie.. bine noi facem in familie si imi permit, n-o sa fie nimeni cu pretentii invitat
si o sa facem si turta desi eu la mine in zona stiu ca nu se practica..decat lautul motului..dar am auzit ca e f f buna asa ca nu strica..mai greu cu obiceiurile, cum se rupe, ce se zice.. asta improvizam
madutza_bra spune:
mai da ce liniste pe aici. Sunteti afara la dat zapada/gheata?
eu ma plictisesc groaznic , si copii la fel si ma doare capul de gura cristi
lalely07 spune:
Buna,
Eu sunt pe aici..si tocmai ce am pierdut un mesaj...
Am venit de la plimbare.Am fost prin Dechatlon,Carrefour si i-am gasit lui David scaun de masina.Sper sa si stea in el...
Mi-am clatit si eu ochiiprin magazine caci vreau sa imi mai cumpar una alta pt munca si ma gandeam ca mai gasesc lareduceri in galerie..dar nu am fasit nimic!!!
David mai nou tuseste.Noi asa patim dupa fiecare consult...la 2 zile ne apuca,ba tusea,ba facem rosu in gat...
I-am dat niste Oscillo si Stodal.
Voi cum dati Coryzalia la bebei??Caci pe prospect scrie ca se suge...Il dizolvati sau cum???
Miki,multumesc de sfaturi!!Stiu ca este controversta subiectul cu decalotarea!!Chiar la urologie unde merg eu mi s-a zis sa il las in pace...Dar decat sa mai fac o interventie si pt asta prefer sa mai incerc eu marea cu sarea..
Mada,sotul nici nu vrea sa auda de asa ceva.Ii este frica..mai curajoaa sunt eu,el parca il mangaie...
Roxy a fost tare faza...
Lasa ca faci tu un baietel si deja stii cum este cu decalotarea...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
roxy_s spune:
ce faceti mamicute?
am terminat mancarica, am si mancat-o, am si culcat bebelina pe la 19.30 ca era rupta iar de somn la cat s-a zbenguit, de data asta am imbracat-o direct in pijamale ca sa nu ma mai fenteze si sa doarma imbracata am facut si dus si acum mi-am pus o masca de morcov pe mecla si zic ia sa vad ce faceti.
dinora sunt multe retete de salata in straturi. practic poti face din absolut orice, orice combinatie de legume, chiar si cu carne. cu scrumbie nu stiu ce sa zic...mai ales daca este afumata se simte gustul ala de afumat prea tare. mie scrumbia imi place tareeee mult dar pe gratar, mereu facem la iarba verde.
chiar , ce dor imi este de iarba verde na, ca vreau si eu vara
]
djlaura nuuu, oul intoitdeauna se da tare. si pentru noi ar fi recomandat tare dar na, noi il mancam mai moale asa ca este mai bun dar la bebei tare musai
bb_yasmi aveti ceva persoane...24... ati putea face acasa, cu toate ca ar fi destul de munca si inainte cu pregatirea si dupa cu curatenia, mai ales daca vin si copii. cu ocazia asta faceti si inaugurarea casei, ar fi ceva frumos...zic si eu
deea am inteles acum ce vrei sa faci. eu stii ce stiu despre turta? ca se rupe deasupra capului miresei si asta inseamna belsug, prosperitate, casnicie fericita....din astea. dar la mot? ce inseamna ca se rupe turta deasupra capului copilului? zi-ne si noua. bine, sunt traditii si traditii...in alte parti cine stie ce se face....si ce se mai taie
mary da, asta zic si eu, curentul, frigul...cred ca de la asta sigur, sigur. am scos-o zilnic si pe ger. poate n-ar fi trebuit, mai batea si vantul....dar ieri sia zi n-am iesit, asa ciudat mi se pare
azi i-am pus laptic mult in ochi si vad ca este muuult mai bine, nu-i mai curge si nu i s-a mai adunat chestia aia. mai este doar putin rosu sub ochi. o sa-ti placa salata, ai sa vezi
lalely daa, o sa fiu experta cat de mult am invatat de la fete
fetelor va pentru asta.
madutza eu pampersii ii arunc in gunoi, nu separat. am vrut sa fac separat dar ce sa mai umblu cu pungi si pungulite si cosuri prin camera (asta nu mi se pare deloc igienic si placut) asa ca ii arunc la gunoi, si asa noi ducem gunoiul zilnic sau cel putin la 2 zile, n-are timp sa miroase mai ales ca-i si strang bine.
miki asa as face si eu, bufet suedez dar eu n-am atata spatiu. bine, am sufrageria destul de mare dar nu sufuicient cat sa insir o masa cu toate si sa aibe si loc sa se hraneasca fiecare si n-am chef sa se ia la bataie pe acolo si sa se impinga glumesc, evident
dar stiti cum m-am gandit sa fac? sa pun absolut tot pe masa si aperitive si fripturi si salate... si fiecare sa se serveasca cu ce vrea. este bine asa? ca sa nu mai vin eu pe rand cu fiecare fel, intai aperitiv, apoi friptura....
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
voi ati dat la bebei gris cu lapte? gris din acela normal. eu pana acum i-am dat gris cu lapte dar din acela de la Topfer, pentru bebei. din asta normal nu i-am dat pana acum. azi a fost prima data. si a mancat tooot, ce i-a mai placut. i l-am si indulcit putin cu jumatate de lingurita de zahar brun.
am mancat si eu restul si pentru ca a iesit asa bun am mai facut o portie
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)