Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc pt raspunsuri.

deea, mada si noi tot asa..dam zapada doar unde este necesar dar in 5 minute este iarasi deea parca m as vedea pe mine...si eu tot pe terasa de jos arunc sacii..nu ies afara
ce e mai nasol momentan este ca suntem doar 2 case pe strada, mai sunt inca 2-3 in cealalta parte de strada dar nu sunt gata, nu locuiesc in ele. asa ca doar al meu sot si vecinu' dau la lopata dar cum incepe sa fie ok vremea isi fac casuta langa noi si prietenii nostri si langa ei alte cunostinte de ale noastre

roxy, la noi toti invitatii au 1-2 copii. da tin in 19 febr pt ca pica duminica si imi este ok.

si uite asa a inceput sa ma bata si pe un mine un micut gand de a tine acasa (desi am rezervat deja la local!). nu stiu sa vedem cati invitati avem pana la urma. daca sunt tot in jur de 24+copii atunci sigur nu tin acasa.

eu o astept pe nasa lui L sa vina sa imi faca sarmalute si o placinta cu dovleac si una cu visine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

miki linkul l-am pus pt poza
Da oul fiert tare shi ras tot (albus si galbenus). Scrumbie poti pune si afumata, reteta originala este cu din aia sarata. A propos....bubulina ta are ziua de nastere de ziua mea !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu astazi i-am dat lui L la micul dejun 1 ou fiert tare (si albus si galbenus). a papat tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

miki linkul l-am pus pt poza
Da oul fiert tare shi ras tot (albus si galbenus). Scrumbie poti pune si afumata, reteta originala este cu din aia sarata. A propos....bubulina ta are ziua de nastere de ziua mea !!!!

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

daaa? inseamna ca ne sarbatorim impreuna
deci scrumbie cruda ? se mananca asa cruda ? marinata ? sau uscata si sarata ?
pana la urma vad eu ce gasesc in supermarket

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu astazi i-am dat lui L la micul dejun 1 ou fiert tare (si albus si galbenus). a papat tot!!!

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

eu stiam ca oul e bn sa le dam moale nu tare .nush dc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

miki da, mare sarbatoare pe 2 martie..anul asta e rotund shi la andra shi la mine. Scrumbia e preparata in saramura si cruda. La voi nu se gasesc magazine ruseshti? Acolo gasesti sigur.

bb_yasmi bravo mincaciosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza este super buna. la noi a avut un mare succes
vezi ca se face in vas de yena ca sa se si vada straturile

2 sfecle rosii
1 ceapa
2 morcovi
2 cartofi
3 conserve ton
maioneza (facuta in casa)

se fierb sfeclele, cartofii, morcovii. sfecla si morcovii se dau pe razatoare, cartofii se taie rondele, ceapa se taie felii.
in vasul de yena se pune asa: un strat de sfecla rasa, apoi morcovul ras, apoi cartofii taiati, apoi maioneza, peste maioneza se pun feliile de ceapa (cruda), apoi tonul si apoi iar un strat de sfecla.
fara alte condimente, nu este nevoie de ele.

eu asta am facut-o de revelion si le-a placut la toti foarte mult, au mancattt.... si este si usor de facut.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

suna excelent , cred ca ii fac loc si ei in meniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

Citat:

eu stiam ca oul e bn sa le dam moale nu tare .nush dc?

Ca parinte, poti sfatui, poti indruma, poti incerca sa corijezi, dar nu poti sa te lupti cu cel ce-ti este copil, care are personalitatea sa, puterea de a alege sa-si traiasca viata. Nu ai cum sa i te substitui. Nu ai cum sa-i schimbi deciziile, decat atunci cand isi deschide mintea si sufletul, cand accepta ajutorul oferit, altfel totul este o lupta cu morile de vant.

din contra, mai ales la varsta asta tb fiert bine oul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Roxy fac 2 petrecerii..defapt asta imi doresc....
dar nu turta si motz ....turta si mot e una si aceesi....eu stiu ca la fete nu se taie motul..asta o stiam de la bunica,insa cu timpul s-a imprumutat si asta la fete....si eu i-am taiat lui S ,mai ales ca avea parul mare...la fete se face o turta ca la nunta si se rupe deasupra capului
iar a 2a petrecere vreau sa fie ori pe 3 - 4 sau chiar pe 7joi ....
fac asa ca nu vreau sa fac la un local....si sa fac acasa nu as avea cum sa-i pun poe toti la masa cu un meniu din3 parti sa zic....eu nu am decat masa din bucatarie cu 4 scaune si cea de pe terasa cu 6 scaune si dupa calculele mele se strang vreo 22 de invitati
off sunt cu anna in brateeee

Mergi la inceput