Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
dinora si eu Olith am dat tot peste 2 ani, la fel ca Miki. poate tu ai alt fel de Olinth...
roxy, de obicei curg ochisorii de la conjunctivita..mai bine mergi la dr sa-ti dea ceva picaturi de pus in ochisor. Si Cata a avut pe la 2-3 luni dar nu mai stiu cum se numaeu picaturile
deea Mi-ai adus aminte de zapada din balcoane..ca nici la noi nu data. Zici ca s-a inmuiat acum bine?hai ca ma duc sa vad si eu cum o dau jos
lalely, nici eu nu am reusit sa-l decalotez pe cristi decat partial..o sa rezolve el singur pb cand va fi nevoie . tb sa tragi de pielicica pana se descopera de tot capul..nu cred ca tb sa mergi la medic ca sa te invete...mai usor e sa intrebi sotul sau sa-l rogi pe el sa execute treaba
yasmi, noi dam zapada de pe alee pana la poarta, la parcare si in strada in fata portilor. Bine noi nici nu avem asa curte mare, dar lasam si ceva zapada pufoasa sa aiba cristi pe unde sa se tranteasca
pt turta nu fac nebunii pt copii pt ca am facut de Sf Ion si nu au avut asa mare succes..ca deh..erau cu legume am mai scris eu in cap trecute ca fac chestii mai deosebite pt adulti la masa, ca ei apreciaza
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s lalely dar mergi la dr sa-l decaloteze el, mereu. nu este mai bine? ca doar nu trebuie zilnic, nu? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
esti mortala...
pai daca reuseste dr o data, pe urma nu mai e problema, faci zilnci la baita
lalely este f bine din ce descri cum faci, daca se vede deja prin orificiu ceva inseamna ca esti pe drumul cel bun si mare parte din treaba e deja facuta..stai linistita cu fimoza ca la noi una doua se pune diagnostic de fimoza si nici vorba..toti cred ca au "fimoza" fiziologica pana la o varsta chiar citeam intr-o carte demult ca dupa 1 an jumate, sau mai bine zis cu varsta se intampla natural niste chestii pe acolo care vor permite decalotarea usor, de la sine..si in plus, ce crezi ca face chirurgul ? iti spun eu, trage o data brusc si bine..sterge putin sange si iti da o crema sa-l ungi acolo o zi doua..tetraciclina probabil cum ai zis si tu primul pisu o sa-l usture putin si plange ..dupa o zi doua nu va mai avea nimic..
dar stiti ca sunt pareri impartite, multi nu sunt de acord cu metoda asta barbara si sunt de parere sa-l lasi in pace ca o va face singur cand creste
ia dati un search pe google sa vedeti ce de minunatii veti citi
djlaura01 spune:
RECLAMA ILEGALA -/concursuri/cel-mai-dragalas-copil-4/galerie?showpage=39#
UN VOT POZA 6 VA ROG
SE POATE VOTA DE MAI MULTE ORI
roxy_s spune:
madutza este super buna. la noi a avut un mare succes
vezi ca se face in vas de yena ca sa se si vada straturile
2 sfecle rosii
1 ceapa
2 morcovi
2 cartofi
3 conserve ton
maioneza (facuta in casa)
se fierb sfeclele, cartofii, morcovii. sfecla si morcovii se dau pe razatoare, cartofii se taie rondele, ceapa se taie felii.
in vasul de yena se pune asa: un strat de sfecla rasa, apoi morcovul ras, apoi cartofii taiati, apoi maioneza, peste maioneza se pun feliile de ceapa (cruda), apoi tonul si apoi iar un strat de sfecla.
fara alte condimente, nu este nevoie de ele.
eu asta am facut-o de revelion si le-a placut la toti foarte mult, au mancattt.... si este si usor de facut.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
miki aaa, daa?? se vede ca habar n-am, hai nu rade de mine
roxy_s spune:
madutza dar citisem de conjunctivita si erau alte simptome....oricum, luni mergem sa vedem.
data trecuta cum de i-a trecut dupa o zi? ca daca era conjunctivuita nu cred ca trecea, nu? cand am ajuns la dr cu ea nu mai avea nimic, ce sa vada pdiatra...
gata, merg sa ma apuc si eu de mancare cand sunt cu sotul acasa nu am chef de treaba, cum vine asta?
dinora77 spune:
Maduta, miki pe cutia de Olynth scrie ca se poate administra shi sugarilor. Eu ii pun doar pe noapte.
Maduta si celelalte fete daca va place scrumbia,am o reteta de salata ruseasca dementiala... Un strat de scrumbie, altul de cartof fiert (razuit marunt), altul de morcov la fel razuit (pus piper shi o lingura-doua de ulei deasupra pe stratul de morcov), un strat de maioneza, deasupra un strat bun de ou razut shi deasupra un strat de sfecla rosie (fiarta, ca si celelalte legume ) razuta marunt, deasupra uns cu maioneza. Scrumbia o mai puteti pune si sub morcov. Sare nu se pune. Scrumbia e sufiecient de sarata. Aici un link cu bunatatea de salata http://vkusnoe.info/seledka-pod-shuboj-s-zhelatinom-recept.html
miki1979 spune:
dinora, inseamna ca e o concentratie mica si permite folosirea si la sugari..il ai de acolo, nu ? eu aici n-am gasit decat varianta de 2-6 ani si cea de adulti.
m-ati omorat cu salatele de dimineata..sigur fac si eu vreo 2-3 de ziua piticei..pe siteul respectiv din pacate nu descifrez nimic, asa ca te intrbe tot pe tine - scrumbie banuiesc ca afumata, nu ? si ou ras ? cum fiert ? si ras galbenusul/albusul ?