Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Mai, dar nu era randul la o Bucovin#259;? Sau nu am retinut eu? Nu ca m-as inscrie dar de tinut evidenta nu m adau in laturi

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Bucovina e pt la toamna

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aaaaa Ilinca bine ca ai zis de calc de jucarie, ce ziceti sunt incantati de el la varsta asta ?e folisitor? ca i-am comandat si eu un laptop Vtech cu meniu in germana, bine nu face nu stiu ce minuni, numare, cifre cantecele dar ma tot gandeam daca merita sa dau banii ?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, si eu ii scrie toate cuvintele stalcite. Ma distrez tare. Si desi stiu ca nu e bine mai adopt si eu din cuvintele lui si le folosesc in discutia cu el. Acum folosesc "tobuie" si "suubetzina". Parca din gura mea nu suna asa de haios ca de la el.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novusel si eu am purtat ochelari de kiki si aveam si mai multe perechi! Cred ca am pe mail o poza de prin 2000; o caut acum sa ma vedeti ca, sigur, nu ma recunoasteti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

M-a mancat undeva si am gatit carnati cu piure pt pranz, si acum stau cu geaca pe mine si cu geamurile larg deschise sa aerisesc, ca nu mai suport mirosul.La mine singurul impediment in ale intalnirii este locatia, ca nu ma incumet la drum lung, in primul rand pentru ca sunt sanse maxime sa vin doar eu cu Eva, si singure pe masina la un drum de 8h nu cred ca rezistam. Dar daca e sa imi dau totusi cu parerea, mai este perfect, ca sunt trecute si virozele atunci, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eva de mult "lucreaza" pe laptopul sotului, deseneaza in paint, isi pune singura desene, deci cred ca un laptop de jucarie ar insemna plictiseala maxima pentru ea. Gina, ti-au trecut cele 10 min, unde esti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Aaaaa Ilinca bine ca ai zis de calc de jucarie, ce ziceti sunt incantati de el la varsta asta ?e folisitor? ca i-am comandat si eu un laptop Vtech cu meniu in germana, bine nu face nu stiu ce minuni, numare, cifre cantecele dar ma tot gandeam daca merita sa dau banii ?!!

Ian a fost mega-ultra incintat de laptopul de jucarie la 1 an jumate -atunci i l-am luat, in drum spre Italia- si pine pa la 2 ani si vreo 2, 3 luni; era vesnic cu laptopul dupa el; acum, desi i-am mai luat unul "mai performant, nu vrea decit la laptopul meu; motiv pentru care eu m-am gindit sa-i iau calculator Puteti sa dati cu rosii dar va rog sa-mi spuneti daca vi se pare aiurea rau de tot pentru ca Jambo nici nu vrea sa auda. Dar Ian imi cere zilnic sa-i pun cintecele cu cifre, cu litere, cu culori, cu acuarele, cu, cu... Distractia asta dureaza vreo 15 minute.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

M-a mancat undeva si am gatit carnati cu piure pt pranz, si acum stau cu geaca pe mine si cu geamurile larg deschise sa aerisesc, ca nu mai suport mirosul.
La mine singurul impediment in ale intalnirii este locatia, ca nu ma incumet la drum lung, in primul rand pentru ca sunt sanse maxime sa vin doar eu cu Eva, si singure pe masina la un drum de 8h nu cred ca rezistam. Dar daca e sa imi dau totusi cu parerea, mai este perfect, ca sunt trecute si virozele atunci, nu?

Si eu am facut ceafa la gratar si un mirooos
Dar, cu ocazia asta, am fumat si o tigara in bucatarie, lux maxim ; Ian dormea; apoi am deschis geamul si am bagat la cuptor o placinta cu brinza de vaci si telemea nesarata si toata bucataria s-a umplut de miros de vanilie! Acum e la racit

Mergi la inceput

Ia poftiti de va amuzati:
http://good-times.webshots.com/photo/2382292080104261308gbIdBr

Era anul de gratie 2000; Jambo in ziua aceea isi tunsese parul -ca avea plete si m-am rugat la disperare sa le taie- si eram in ceva club sa sarbatorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dedicatie speciala pentru Ian

-Mama, ce-s astea?
-Rosii
-Dar de ce-s galbene?
-Pentru ca-s verzi.

Asta era bancul meu preferat in copilarie.

Mergi la inceput