Paradontoza

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bea_Special spune:

Multumesc.Nici nu aveam curaj sa ma duc,citisem de cca 800 eur cost minim.Am un dinte care se clatina si tartru mult langa el (:.Maine imi i-au inima in dinti si ma infiintez la stomatolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fa-ti curaj si mergi ,asta se agraveaza foarte repede .

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui teolinda

Si eu incep sapt viitoare vaccinul importat NeyPul nr. 10. Mie mi l-a adus cineva din Germania si am dat 52 eur pt 5 fiole.

Eu n-am nici o durere insa gingia a coborat f. mult la unul dintre incisivii centrali de jos. Ca si cand m-as fi taiat cu ceva ascutit....

Eu mi-am facut de ex. anul trecut in aprilie un detartraj si dupa chestia asta la vreo 2 sapt mi "s-a crapat" gingia. Apoi m-am dus dupa vreo 2 luni si iarasi mi-a facut detartraj. Nu stiu bai nene da' cred ca am o predispozitie sa se depuna tartru pe dinti. Evident ca de ani buni folosesc doar Sensodyne, Parodontax, Lacalut.. (alternativ), plus Corsodyl si Listerine .
Sunt disperata ca nu stiu ce periute sa mai folosesc.. nu-mi place nici una cum imi curata dintii... desi ma spal corect, temeinic ...

Mie mi-a zis stomatologul ca pana la urma se poate remedia si chirurgical.. ceva de genul se desprinde gingia si apoi o trage nu stiu cum. brrr ca m-a luat cu frica maxima.

Din cate am inteles , revenind la vaccin... nici asta nu face mari minuni. Eu sper sa reactioneze bine gingia mea si sa ramana pe loc "boala". Din cate am mai auzit vaccinul romanesc este f scump... S-a mirat cineva cand a auzit ca am dat DOAR 52 eur pe 5 fiole.

Sa ne-auzim sanatoase...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Ai facut vaccinul?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici

Mergi la inceput