Paradontoza
Raspunsuri - Pagina 3
Bea_Special spune:
Multumesc.Nici nu aveam curaj sa ma duc,citisem de cca 800 eur cost minim.Am un dinte care se clatina si tartru mult langa el (:.Maine imi i-au inima in dinti si ma infiintez la stomatolog.
ancadragoman spune:
Fa-ti curaj si mergi ,asta se agraveaza foarte repede .
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda Si eu incep sapt viitoare vaccinul importat NeyPul nr. 10. Mie mi l-a adus cineva din Germania si am dat 52 eur pt 5 fiole. Eu n-am nici o durere insa gingia a coborat f. mult la unul dintre incisivii centrali de jos. Ca si cand m-as fi taiat cu ceva ascutit.... Eu mi-am facut de ex. anul trecut in aprilie un detartraj si dupa chestia asta la vreo 2 sapt mi "s-a crapat" gingia. Apoi m-am dus dupa vreo 2 luni si iarasi mi-a facut detartraj. Nu stiu bai nene da' cred ca am o predispozitie sa se depuna tartru pe dinti. Evident ca de ani buni folosesc doar Sensodyne, Parodontax, Lacalut.. (alternativ), plus Corsodyl si Listerine . Sunt disperata ca nu stiu ce periute sa mai folosesc.. nu-mi place nici una cum imi curata dintii... desi ma spal corect, temeinic ... Mie mi-a zis stomatologul ca pana la urma se poate remedia si chirurgical.. ceva de genul se desprinde gingia si apoi o trage nu stiu cum. brrr ca m-a luat cu frica maxima. Din cate am inteles , revenind la vaccin... nici asta nu face mari minuni. Eu sper sa reactioneze bine gingia mea si sa ramana pe loc "boala". Din cate am mai auzit vaccinul romanesc este f scump... S-a mirat cineva cand a auzit ca am dat DOAR 52 eur pe 5 fiole. Sa ne-auzim sanatoase... LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!" |
Ai facut vaccinul?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici