Paradontoza
Raspunsuri - Pagina 2
manuelacrina spune:
bonsai - nu se face "transplant de os" ... ca asa ma speriasem si eu ca-mi ia os nu stiu de unde si-mi pune acolo la dinte ... este o aditie de praf de os, se modeleaza ca un ghips si sustine dintele mobil care "s-a macinat" la radacina ....
Sanatate !
ancadragoman spune:
Pai nu iti ia os de nicaieri,m-am exprimat eu gresit
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
bonsai spune:
merci de raspunsuri!
oricum tot cu fior ma ia ori de cate ori am programare la stoma..........ca nu stiu cum se face da m-am ales si cu niste carii naspa,la care azi apare un punct negru si maine caria e pana in camera pulpara
ancadragoman spune:
Teolinda pentru vaccin am nevoie de reteta sa il pot cumpara din Germania?
poze si filmulete
povestea nasterii
DE TOATE PENTRU TOTI!!
iri_nuca spune:
poti sa intrebi de vaccin la imperial dent. nasa copilului meu si-a facut acolo implant, iar sotul ei aditie de os+implant. eu le-am folosit serviciiile pt lucrari mai "banale" si am mai apelat la pedodontul lor pt copil.
teolinda spune:
Anca eu n-am avut reteta si nici nu le-a cerut nimeni. Nici nu stiu de unde mi l-au luat pana la urma.. din Germania sau Austria .. pt ca mi l-au luat niste prieteni de-ai lui socra-miu.
Eu am facut cele 5 doze de injectii. Cate una pe saptamana.. am terminat saptamana trecuta. Acum sper sa se stabilizeze cat de cat gingia si sa nu o mai ia la vale. Ramane de vazut ce se va intampla in timp... peste 6 luni clar ma duc sa vad daca reluam injectiile. Pana atunci insa cu siguranta ca voi mai merge pentru detartraj. Chiar a fost groaznic la ultimul detartraj.. adica cel din momentul in care am inceput injectiile. Nu mai suport deloc scrijelitul ala pe dinti... mai mult de nervi nu de durere de dinti/gingii (Doamne Fereste).
In rest... incerc sa am o igiena cat mai temeinica a dintilor... folosesc momentan Lacalut si ma tamponez la baza gingiei cu betisoare de vata inmuiate in Corsodyl. Si evident nu uit de ata dentara si masajul gingiei.. in special partea de jos ca la mine aici este retrasa gingia.
Sa ne-auzim cu bine si cu dintii pe pozitii.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
ancadragoman spune:
OP sa rog si eu pe cineva sa mi le aduca din Germania si sa fac 2 ture ,asa mi-a spus medicul.Multumesc pentru info
poze si filmulete
povestea nasterii
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iri_nuca poti sa intrebi de vaccin la imperial dent. nasa copilului meu si-a facut acolo implant, iar sotul ei aditie de os+implant. eu le-am folosit serviciiile pt lucrari mai "banale" si am mai apelat la pedodontul lor pt copil. |
multumesc
poze si filmulete
povestea nasterii
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bea_Special Fetelor,la cat ajunge un "implant de os" ? Edit : il face dentistul? Multumesc ! |
Pe mine aditia m-a costat 200 euro +50 euro nu stiu ce protectie+200 ron manopera.Mie mi-a facut dentista mea ,acum nu stiu daca toti fac interventii de genul asta.
poze si filmulete
povestea nasterii
DE TOATE PENTRU TOTI!!