scoala 79 versus scoala pro ingenio

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_2012 spune:

Dragele mele, am lasat o pauza pentru ca am vrut sa acumulez impresii. Copilul meu a inceput de 2 luni acolo si suntem amandoi extrem de fericiti. Eu cred ca e una din cele mai bune decizii pe care am luat-o vreodata.
Ca sa va dau un exemplu cum se simte fiu-meu acolo, va povestesc doar un lucru: a intarzit intr-o dimineata bus-ul, iar fiu-meu a inceput sa planga ca nu mai vin sa il ia. Ceea ce nu s-ar fi intamplat niciodata la Sf. Andrei. Acolo trageam de el in fiecare dimineata ca sa il conving sa mearga.
Mi-a mai spus ca in primele saptamani il intrebau profesoarele cum se simte, cum ar prefera sa faca anumite lucruri, adica chiar le pasa de parerea lui. A fost inclus imediat in proiectele lor, a participat la o piesa de teatru, Arena Proingenio, la serbarea de sfarsit de an. Se poarta toti frumos cu copiii (au am avut si experienta unui sofer de bus - cel de la After Sf Andrei- care tipa la ei sau chiar ii pisca daca indrazneau sa vorbeasca in masina lui).
Am vazut si cum sunt ceilalti copii. Sunt dezinvolti, dar cu bun simt. Dupa primele 2 saptamani l-am intrebat pe fiu-meu cum se poarta intre ei daca se cearta, daca se bat. Si fiu-meu mi-a spus ca nu exista asa ceva. Iar la Sfantul Andrei, fiu-meu a ajuns de 4 ori la cabinetul medical.
Iar parintii sunt la fel, oameni cu bun simt. Am observat chiar la unii masini destul de modeste, fata de Jeep-urile care ocupau strada dimineata la Sfantul Andrei.
Si culmea ca se face si carte! Fiu-meu a recuperat deja foarte bine la engleza. Si am vazut ca ii incurajeaza pe copii sa se pregateasca si sa se inscrie la concursuri de mate/ IT pentru ca pana la urma e vorba de renumele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamavlad spune:

Buna Elena! Ma bucur ca sunteti incantati de scoala. Noi asteptam cu nerabdare sa incepem in septembrie cls I. Acum facem o sapt scoala de vara pt a o cunoaste pe viitoarea invatatoare. Sunt f draguti cu totii, sper sa-i tina asa...:)))
Ce clasa ati terminat voi? L-ai mutat in mai la Proingenio?? De ce n-ai asteptat septembrie? Cum e cu engleza? Baietelul meu a facut doar germana si-s ingrijorata ca nu stiu cum va recupera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_2012 spune:

Fiu-meu a fost si pe perioada verii. I-a placut mai ales saptamana culinara!!! De altfel, salivam si eu cand imi povestea ce au gatit acolo.
Fiu-meu trece in a III-a.
Nu iti fa griji cu engleza. Va recupera sigur pentru ca fac intensiv, iar in programul de dupaamiaza, dna de engleza poate lucra cu cate un copil individual daca este nevoie. Si cu fiu-meu au lucrat asa in primele saptamani, apoi nu a mai vrut el ca sa nu stea separat de colegi. Dar sunt uimita de cat de multe cuvinte stie deja, dupa 3 luni la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Elena, baiatul tau e la miss Iza? Daca da, atunci baietii nostrii sunt colegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alemam spune:

A inceput scoala!!!

Ce fac piticii? Bucurosi sa-si revada colegii?
Va regasesc cu aceleasi impresii frumoase despre scoala Pro Ingenio?

Eu sunt in stand by.Inca nu sunt foarte lamurita daca am facut cea mai buna alegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tilia spune:

Daca as avea un copil mult prea incantat de scoala, as interpreta asta negativ - anume ca nu prea se face nimic acolo care sa ridice probleme, ci ca li se sufla in fund si li se pun note mari ca sa nu fie parintii suparati.

Sa luam doua scoli:

A - se face carte serios, unele probleme sunt grele, copilul mai ia un S, au teme pentru acasa;

B - se face carte in doru lelii, totul e la nivel de gradi, toata lumea ia FB, nimeni nu e rau.

Unde credeti c-ar vrea copilu' sa se duca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dim spune:

Referitor la Scoala Pro Igienio, m-am interesat pentru fiul meu. Daca mergi la scoala totul este frumos, clasele,sala de mese,sala de sport toaletele.Am vrut sa vad si rezltatele copiilor acestei scoli. Si ce am vazut? Aceasta scoala este in jud. Ilfov si la toate concursurile si olimpiadele concureaza cu scoli din Bragadiru, Otopeni,Domnesti, etc. Nu este o problema, dar la aceste concursuri scolarii de la Pro Igienio nu reusesc sa fie printre primii .
M-am decis sa nu-l dau la aceasta scoala. Din punct de vedere al rezultatelor scolare Scoala 79 este mult mai buna, nu se poate face comparatie. Cred ca multe scoli de stat din Bucuresti sunt mai bune decat aceasta scoala.
Am intrebat mai multi parinti care au copiii la aceasta scoala, si imi spun ca este foarte bine, dar nu cred ca stiu de rezultatele acestei scoli. Nici la concursurile de lb. engleza nu sunt cei mai buni, cu toate ca fac 2ore /zi la aceasta materie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alemam spune:

Promit sa revin cu impresii cat mai obiective dupa ce imi conturez o parere cat mai clara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Parerea mea personala este ca foarte multi confunda o scoala privata cu o fabrica care scoate genii, copii olimpici si viitori oameni importanti!
La scoala privata merg copii obisnuiti, identici care merg la o scoala de stat, diferenta este ca unii isi permit luxul, altii nu, atat! Nu poti sa faci dintr-un copil mai putin dotat intelectual, un olimpic, din punctul meu de vedere este imposibil!
Am mai scris cineva mai sus parerea unei foste invatatoare de acolo, care zicea ca doar cei buni se descurca, si au parerea buna despre scoala, si ii dau dreptate!Copii inteligenti reusesc, si parintii lor sunt multumiti, restul care au de tras, evident ca incep sa aiba frustrari, si pareri contradictorii, apar acuze ca nu s-ar face scoala, ca nu sunt rezultate, pentru cati bani se investesc acolo!

Mergi la inceput