Cu televizor in camera copiilor? Da sau nu?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

NU.
Mai plimbam laptopul de colo-colo, mai ales pentru cd-uri audio (muzica, povesti). La desene/filme stam in dormitorul nostru, cocotati cu totii in patul mare.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Al meu are calculatorul si TV in camera lui...vad ca nu face abuz deocamdata, peste zi sta mai mult in sufragerie (ca are spatiu mai mare de zbenguiala), la calculator nu prea are timp..nu ii da drumul decat cu noi acasa si dupa ce isi face temele ...in conditiile in care are 4 antrenamente pe saptamana, va dati seama ca nu prea mai are timp nici de una nici de alta. Alte jocuri la moda - console, Wii, PSP - nu-l atrag de loc, doar cand ii vine vreun copil care vrea sa se joace,el le-ar da pe toate pt un fotbal sau o trotineta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

NU. (mi se pare ca le limiteaza imaginatia)

Deloc. (au acces doar la muzica, povesti, documentare, nu programe TV)

Nicaieri. (adica nici macar noi, cei mari, nu ne uitam la TV, in nici o camera, folosim calculatorul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tinabeve

... folosim calculatorul)

Si asa se naste un subiect cu "calculator sau nu si de la ce visrta?"

Pina pe la 11-12 ani nu a avut tv in camera!Pina la aproape 16 ani nici calculator!Iar mobil tot pe la 14-15 ani si-a dorit!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi avem un singur tv, jos in living. E super suficient. Asa ne si petrecem serile impreuna cand ne uitam la filme, la emisiuni. Dupamasa se uita cea mica la desene (are 8 ani) dar in ultima vreme prefera emisiunile de pe canalul de copii sau emisiuni despre viata animalelor. Cea mare urmareste seriale din astea gen "biger looser" sau cu bucatari, manechine, etc.(are 15 ani) apoi vin stirile la care ne uitam noi. Ne uitam la conscursuri de cunostinte generale, le place si fetelor, ne uitam la emisiuni si concursuri muzicale, la filme pe care le pot si ele urmari. N-am avut probleme. Am zis categoric ca nu le dam tv-ul lor, ca nu e cazul.

Cea mare are computer si mobil. Cea mica foloseste computerele noastre. Nu are mobil.

Serile inainte sa adoarma citesc. Asta facem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Tinabeve

... folosim calculatorul)

Si asa se naste un subiect cu "calculator sau nu si de la ce visrta?"

Pina pe la 11-12 ani nu a avut tv in camera!Pina la aproape 16 ani nici calculator!Iar mobil tot pe la 14-15 ani si-a dorit!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

e nascut subiectul

eu sunt pt uitatul la tv cat mai putin asa ca nu vad rostul tv in camera lui...bine, e si micut, cand va mai creste nu stiu ce va fi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput