Cu televizor in camera copiilor? Da sau nu?

Cu televizor in camera copiilor? Da sau nu? | Autor: mariapopesc

Link direct la acest mesaj

Ce spuneti de ideea de a le lasa televizor in camera copilui? Sunteti pro sau contra?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sunt contra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Contra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Codrin are..dar fara cablu, doar pentru dvd-player. Diana nu are ca nu avem loc sapunem acum.
Dar cand ne uitam la tv..ne cam uitam toti in sufragerie..sau in dormitorul nostru.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da, teveul nostru e in camera fie`mi. ne uitam serile impreuna, cateodata ma uit doar eu :-))) ea e ocupata cu altele :-)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Categoric NU.

Daca nu stii ce face cu TV-ul vechi, doneaza-l cuiva.
Camera e pentru odihna, joaca calma.

TV-ul sta in camera de zi si toata lumea se uita la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

A mea are...se uita la desene sau muzica atunci cand eu vreau sa ma uit la altceva. I-l aprind si dimineata, pe desene, ca sa fie trezirea mai usoara..se uita 5-10 minute dupa care intra in ritmul normal al zilei. Oricum (inca) mai am control deplin asupra ei si stiu cat, cand si la ce se uita... Oricum nu e fan TV si nici timp nu prea are, printre lectii si joaca, dar da, are la ea in camera.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

nu categoric! televizorul e in living, poate urmari acolo desenele si serialele favorite...si calculatorul e tot in living...asa am control asupra lui...deocamdata!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Nu

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput