Cu televizor in camera copiilor? Da sau nu?
Ce spuneti de ideea de a le lasa televizor in camera copilui? Sunteti pro sau contra?
Raspunsuri
Laura25 spune:
Nu
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lorellay spune:
Codrin are..dar fara cablu, doar pentru dvd-player. Diana nu are ca nu avem loc sapunem acum.
Dar cand ne uitam la tv..ne cam uitam toti in sufragerie..sau in dormitorul nostru.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
szivarvany spune:
da, teveul nostru e in camera fie`mi. ne uitam serile impreuna, cateodata ma uit doar eu :-))) ea e ocupata cu altele :-)))
_
Mik spune:
Categoric NU.
Daca nu stii ce face cu TV-ul vechi, doneaza-l cuiva.
Camera e pentru odihna, joaca calma.
TV-ul sta in camera de zi si toata lumea se uita la el.
eveline spune:
A mea are...se uita la desene sau muzica atunci cand eu vreau sa ma uit la altceva. I-l aprind si dimineata, pe desene, ca sa fie trezirea mai usoara..se uita 5-10 minute dupa care intra in ritmul normal al zilei. Oricum (inca) mai am control deplin asupra ei si stiu cat, cand si la ce se uita... Oricum nu e fan TV si nici timp nu prea are, printre lectii si joaca, dar da, are la ea in camera.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
giulia81 spune:
nu categoric! televizorul e in living, poate urmari acolo desenele si serialele favorite...si calculatorul e tot in living...asa am control asupra lui...deocamdata!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Rufus spune:
Nu.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010