FIV cu dr Dragos Albu 55
Raspunsuri - Pagina 21
elenus26 spune:
Mikado
Mama lor de urati!
Beatrix mercic. Maine ma infintez la clinica si nu plec de acolo fara eco facuta :)
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing salutare Vin cu completari, prichindeii lui Nasti sunt de 2.300 si 2.600 si sunt frumosi foc !!! --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Felicitari!
Sa-ti traiasca feciorii si sa va aduca numai bucurii!
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrix04 Angelica, sa ai multa bafta la "productie" multa pentru gemenasii atat de asteptati.Cum te simti? |
Doamne ajuta la toate fetele ,sper sa raspund bine si la tratament ,eu la iau asa pe etape............incet, incet,de azi am inceput si clexanul si diseara fac si menopurul.
QUIAO TU AI DIZOLVAT IN UNA DE SER 3 DE PRAF NU ,DOARE?
MAI AM O INTREBARE:ACUM LA PRIMUL ECO DUPA INCEPEREA MENOPURULUI DECI AL 2 -LEA DIN SCHEMA ,AVIND DOAR 3 ZILE DE MENOPUR AR TREBUI SA FIE CEVA FOLICULI FORMATI ?
MIKADO IMI PARE TARE RAU ,CAPUL SUS LUPTAM PINA LA CAPAT!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
rammy_79 spune:
Nasti - te felicit inca o data si aici pe forum...pupici multi, multi..abia astept sa vad ingerasii.
mikado spune:
elenus vor veni ele si vremurile gravidoase
angelica, poti dizolva linistita 3 fiole menopur intr-un singur ser...nu doare si tin pumnii!
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
angelica28 spune:
Mikado
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
aristica spune:
angelica da, deja se vor vedea foli.
nasti FELICITARI!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Ingerash_Mic spune:
angi bafta multa cu stimularea, sa ai foliculosi babani si sa vii purtand la bord cati bebelosi vrei tu
am plecat va citesc deseara
alilumi spune:
mikado, iertare de intrebare... . capul sus si nu te da batuta. e doar o batalie. razboiul continua!
angi, da si eu am dizolvat la fel dupa ce am intrebat doctorasu' si am flat ca e ok. pe mine nu prea m-a durut, doar clexanele!!! pe asta inca il suport cu stoicism. sa ai productie sanatoasa si... evident asteptam vesti de la gemeni in sus!!!
18 +
honeys spune:
Mikado
Lumi
Alilumi ai scos parantezele, uraaa
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit