FIV cu dr Dragos Albu 55

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

SA FIE SANATOSI SI FERICITI CU TOTII!!! bravo, anastasia! multumim lui Dumnezeu!

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Qiao e mortala nepotimea!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elenush eu mi-am pus poza pe desktop sa imi ridice moralul !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

DA QUIAO SUNT MORTALI BEBELUSI ANASTASIEI,PE MINE MA INMUIAT TOATA POZA CU TATICUL EMOTIONAT SI PLINGACIOS LINGA 2 MOGILDETE ATIT DE MULT ASTEPTATE!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Ingeras, eu am facut 2 inseminari cu doctorasul in 2010 si la fel la nici una nu am facut eco inainte de procedura, am tot zis ca-l intreb dar....bafta multa!
Elenus, dl. doctor sigur ar tb sa fie maine la clinica.eu aveam programare dupa amaiza numai ca, vazand conditiile meteo de afara, am amanat-o deci teoretic ar tb sa fie
Anastasia, felicitari mamico pentru visul implinit.va poop pe toti 3
Alilumi, ma bucur ca ai trecut cu bine peste hopul cerclajului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Angelica, sa ai multa bafta la "productie" multa pentru gemenasii atat de asteptati.Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

beatrix multumesc de raspuns.. probabil sunt eu cu capul eh.. incerc pana prin august sa ma decid daca mai incerc o IA sau merg direct pe FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Neata!!!

Nasti
, felicitari pentru mogaldete!!! refacere rapida si bebelusi mancaciosi eu una astept povesti si pozuci

eu declar Z1 de urati

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

beatrix, saru'mana!

mikado, ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce declari tu mai exact?

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Iupii!!! inca doua comori la listuta noastra. Sa va traiasca Nasti sa va bucure viata. Sa va refaceti cat mai repede sa primim detalii despre nastere . Ai scapat mamica de greutate

25+

Mergi la inceput