FIV cu dr Dragos Albu 55

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

angi nu ma ascund.. doar ca incerc sa-mi fac cumva intrarea.. n-am mai scris de mult aici

va pup pe toate si sper din suflet sa va ajute Dumnezeu sa va tineti cat mai repede puiutii in brate
ne bagam la un film..

_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Mirelaaaaaa, voi?Ce fac baieteii sefi?

darama, urla se catara peste tot
am cocotat tv ul pe perete ca se urcau pe masuta si dadau cu jucarii in ecran...a ramas masuta goala si se urcau pe ea si bateau in geam si chinuiam perdeaua
curg atele din jaluzele, oricat le as strange eu, fac echilibristica si tot ajung la ele
inchid si deschid caloriferul
trag de toate cablurile
rod marginea de la masa care e ciobita de cate lovituri a luat de la jucarii si de la muscaturile pe care i le aplica sistematic
au spart o bucata de oglinda, bine ca am fost pe faza si am indepartat repede bucatile
ziua dorm de ori...la somnul 2 tre leganati, ca altfel nu mai adorm nici pana maine....am in cap numai nani nani puiul mamii
s au plictisit in casa...de cand cu zapada asta nu ma putem iesii afara....sunt plina de nervi
la masa e o adevarata lupta
daca le dau omleta e perfect, dar si aia bucatita si pusa pe masuta ca sa sio bage ei in gura, in special Robi care vrea sa fie independent inainte de vreme
cand nu le place ceva nu deschid gura nici de ar incerca cu clestele
sau prind lingurita intre maini si mi imprastie mancarea pe jos....sau scot din gura si o framanta n maini
cu fructele e la ghici, azi manca maine nu mai vor
lapte se bea ca tuica la birt....si ziua si noaptea, nu reusesc sa le scot laptele de noaptea
Robi are 2 masele, il mai chinuie una, plus 8 dinti
Razvi a ramas in 6 dinti, dar baleste de parca ii iese primul incisiv, ma dispera cu balele astea, ca iar s a iritat sub barbita si se scarpina si si face rana
sa va mai zic......va sperii de tot

rammy ai niste puii super, frumusei rau

pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Mirelaaaaaa, voi?Ce fac baieteii sefi?

darama, urla se catara peste tot
am cocotat tv ul pe perete ca se urcau pe masuta si dadau cu jucarii in ecran...a ramas masuta goala si se urcau pe ea si bateau in geam si chinuiam perdeaua
curg atele din jaluzele, oricat le as strange eu, fac echilibristica si tot ajung la ele
inchid si deschid caloriferul
trag de toate cablurile
rod marginea de la masa care e ciobita de cate lovituri a luat de la jucarii si de la muscaturile pe care i le aplica sistematic
au spart o bucata de oglinda, bine ca am fost pe faza si am indepartat repede bucatile
ziua dorm de ori...la somnul 2 tre leganati, ca altfel nu mai adorm nici pana maine....am in cap numai nani nani puiul mamii
s au plictisit in casa...de cand cu zapada asta nu ma putem iesii afara....sunt plina de nervi
la masa e o adevarata lupta
daca le dau omleta e perfect, dar si aia bucatita si pusa pe masuta ca sa sio bage ei in gura, in special Robi care vrea sa fie independent inainte de vreme
cand nu le place ceva nu deschid gura nici de ar incerca cu clestele
sau prind lingurita intre maini si mi imprastie mancarea pe jos....sau scot din gura si o framanta n maini
cu fructele e la ghici, azi manca maine nu mai vor
lapte se bea ca tuica la birt....si ziua si noaptea, nu reusesc sa le scot laptele de noaptea
Robi are 2 masele, il mai chinuie una, plus 8 dinti
Razvi a ramas in 6 dinti, dar baleste de parca ii iese primul incisiv, ma dispera cu balele astea, ca iar s a iritat sub barbita si se scarpina si si face rana
sa va mai zic......va sperii de tot

rammy ai niste puii super, frumusei rau

pupici fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Ups, uita ce te-am intrebat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Mirela poate ti se pare o nebunie ,dar VREAU SI EU ce ai tu cu toate pataniile la un loc,ii vreau cu totul ,prea am o viata normala ,prea sunt toate la locul lor ,imi si imaginez sufrageria mea care este toata alb cu negru,cum o sa arate ,dar nu mi-ar pasa atita timp cit le-as vedea chipurile lor de ingerasi misunind prin casa ,poate nu ma crede-ti dar chiar sunt gata sa renunt la viata asta linistita ,prea ordonata

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

angi ti i imprumut mamica cand vrei tu
asa poate apuc si eu sa dorm

coryy m ai facut sa rad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Mirela - multumim mult, pe mine deja m-ai speriat .
Deci, Corry...sa ne pregatim .
Dar, cum spune si Angi, nu as renunta la nimic din ce a bifat Mirela...mai bine asa decat fara.
Asa ca Angi sa-ti dea Dumnezeu cat mai curand bebeii pe care ii astepti.
Pupici multi la toate fetele .

Mergi la inceput

pregatiti va, vin vremuri de razboi.....glumesc

.....dar serios acum, o sa fie din ce in ce mai greu
pana cand n o sa ne putem intelege cu ei, va fi greu
esti neputincios tare cand ii vezi ca plang si nu stiu de ce plang
si se deosebeste plansul de durere de cel de alint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mirela
si eu ma gandesc cum ar fi casa plina de rasete si nebunii de copii. azi ma uitam la ultimele poze cu nepotelul, cat a crescut ! are si dintisori, a invatat sa se rostogoleasca, se intinde dupa toate. si ma pocneste asa o nostalgie cand ma handesc ca puteam sa am o fetita de-o seama cu el

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Qiao ai un PM

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg, Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput