FIV cu dr Dragos Albu 55

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Qiao,hai spor la treaba asteptam rezultatul mult dorit ...sa iasa cu ochishori

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Anastasia sper ca esti mai bine! Ma rog pt tine
Qiao iti tin pumnii pt natural
Ali multa bafta!
Mane ma duc si eu la analize sa vad daca am reusit sa scap de candida.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Pestic te asteptam si pe tine cu vesti bune
Cami tu cand dai startul la procedura?
Eu m-am gandit ca prin toamna sa incerc transferul omuletilor de zapada
O floricica pt fiecare doamna

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mersi fetelor, sa traiasca si-nfloreasca si copilasii vostri si succes aspirantelor

rammy,
si la mine Ema cred ca asimileaza mai bine. Nu stiu ce au de 1-2 sapt nu prea mai mananca, ele bagau 120 si chiar 150ml, si acum abia mai baga cate 100ml, poate e de la vaccinul facut sapt trecuta
oricum dc sunt sanatosi nu cred ca conteaza greutatea asa mult
mai pe primavara treb sa facem si noi o intalnire pe undeva

bccami,
asa e, Ema e identica cu mine, Eva parca seamana cu sotul, desi m-am infiltrat eu si pe acolo cu nasucul ala mic :)
N-am facut amniocenteza ca nu mi s-a recomandat, eu fac 34 ani in Aprilie. Am facut numai bitest si morfo de trim I si II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anna - sa stii ca si mie dupa vaccin la fel mi-au facut. Doua, trei zile au mancat mai putin si au fost fff agitati.
Frumusetile tale, papa super bine. Ai mei la 2 luni nu ajungeau la atatia ml, plus ca medicul imi spunea sa nu le dau nici prea mult ca i-ar durea burtica.
Eric abia acum papa 160ml si Ayan a ajuns la 200ml .
De sapt viitare ii bag pe supica de legume.
Mi-ar face fff mare placere sa ne intalnim si cu bebei cu tot .
Mai vorbim si stabilim, acum asteptam cu nerabdare primavara.

Lumimar si Irinuca ta e o dulceata, sanatate multa .
Ce ai vrut sa spui cu tranferul omuletilor de zapada? Scuze, dar eu nu am inteles, asta probabil si pt ca eu am reusit prin inseminare si nu stiu prea multe despre fiv.
Pupicei multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Altesa, si bebitza mea tot din "natural" a iesit dupa 2 inseminari nereusite si in cautarea de fonduri pt un fiv de care imi era putin teama si nu intelegeam motivul lui, teoretic totul era in limite normale si totusi...Doctorasul ne-a urmarit sarcina pt ca am avut ceva emotii, eu mai pierdusem o sarcina.Si acum mai am dar s-au mai "potolit".In leg cu nasterea cred ca inclin spre cezariana, desi am fost azi la medicul cu care urmeaza sa nasc si nu mi-a exclus definitiv varianata nasterii naturale.nu stiu, mi-e teama....acum tb sa fac rost de oxitocina, poate gasesc la bucuresti cand vin sau mai am si alte variante.La noi in spital nu e...binenteles.Va pupic
Anastasia, nu mai am cuvinte...sanatate si bafta iubita
Alilumi, maine tinem pumnii stransi stransi
Qiao,deci sa inteleg ca doctorasul nu ti-a mai propus o alta "incercare"?...ce tare ar fi sa ne spui in curand ca ai ramas natural.Doamne ajuta!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

uitai ceva important: Anna, ai niste printese superbe, sa va traiasca si sa va bucure toata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ANNA,superbe printesele,sa-ti traiasca...sunt niste scumpe QIAO,ar fi superb sa ramai natural,bafta multa!Nu te da batuta! ALLI,sanatate multa si fii tare,din ce am auzit nu e rau cerclajul,frica e mare....curaj pt micutul din burtica!Doamne ajuta sa fie bine! ANASTASIA,mamica eroina,suntem alaturi de tine,sanatate multa si sa te faci bine repede. MIKADO,maine e o sapt de la transfer,cum te simti? Sanatate si pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Hello fetele ,am reusit ieri sa ajung la clinica ,dupa 5 ore de drum groaznic (drum care il faceam in o ora si jumate ),dar a meritat,am intrat plina de emotii imi era teama de un alt esec ,dar am iesit tot un zimbet, mi-a zis Albu ca totul este ok ,am scapat si de chistul seros care oricum nu ne punea probleme ca mi-l extragea la punctie,a zis ca totul este ok sa merg mai departe cu schema ,imi venea sa il pup de bucurie!
Quiao imi pare tare rau ............dar minuni exista ,nu uita ca tu ai mai avut o sarcina obtinuta cind nici nu te gindeai.
Mikado ,unde esti ,cum te simti ,simtome ceva?
Anna ,sunt adorabile minunile tale ,nu am putut sa nu observ cit de mult sau schimbat de la o luna la alta,sunt superbe !
Rami ,bebei tai i-am tot vazut si sti parerea mea ,sunt de catalog!
ALLI tinem pumni,o sa treaca si ziua de azi ,emotiile sunt mari ,dar sunt sigura ca ne vei povesti ca totul este ok !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza fete dragi,
Ali, curaj! Noi ne rugam pentru voi
Anna, ce minuni ai tu acolo. Sa se faca mari si sa va bucure viata
rammy, nici baietii tai dolofani nu-s mai prejos
qiao, nu fi dezamagita, continua cu naturiste, sport si acupunctura(sigur vor ajuta pana la urma.) Te asteptam in gasca gravidutelor naturaledupa IA sau FIV: Altesa, Beatrix, Eu si Dana, hai ca se poate.
Gravidutele de gemenasi miruna, maripet ati trecut de 12 saptamani, haideti in listuta de gravidute
toate fetele

24+

Mergi la inceput