FIV cu dr Dragos Albu 55

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ali tinem si la tine pumnii sa nici nu simti si pe urma sa fii ca o gazela pana la 9 luni

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

beatrix am nascut natural si desii bebe a fost mare 3800 nici nu am avut nevoie de epiziotomie deci daca vrei natural i-am exemplu ca uite se poate nu-i asa grav.
betiii al meu nu e de captala edoar nascut acolo noi suntem Ploiesteni si al meu nu-i opera lui Albu am ramas natural cand pregateamm dosarul de fiv

qiao fata optimista si capul sus drumul tau nu s-a terminat aici

lumimar

Nasti mai ai un pic si gata ma rog pentru tine si puiuti sa fiti bine toti 3 si tati sa aive grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

alitinem pumnii stransi si ne rugam sa treci cu bine peste ziua de maine, iar apoi... ca un fulg pana la 9 luni. Poate reusim sa vorbim diseara.

Pana la urma nasti a ramas tot la Chisleag la Filantropia, sau a schimbat doctorul? Stiu ca vorbea cu rammy pe tema asta.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

hai anastasia ca mai ai un pic si scapi, oricum baietii sunt maricei si dc ai trecut de 35s or sa fie bine chiar dc se nasc acum.

Eu nu stiam cum sa le scot mai repede, dc ar fi fost dupa mine as fi nascut de la 33s cand m-au internat, dar nu, ei m-au mai tinut 3 sapt degeaba ca tot 2 pisoi am facut si le-au scos la 36s ca Eva nu mai lua in greutate si Eva a avut 1,5kg, iar Ema 2.5kg, deci un sobolanel si un pisoi

oricum, acum la 2 luni jumate au Eva 3,6 kg, nu mai e sobolanel, e pisoi si a inceput sa fie si ea frumusica; iar Ema are cam 4.7kg.
Desi au fost mici, au crescut f bine, s-au lungit o gramada, peste 10cm si sunt sanatoase si n-am avut nici o problema cu ele
Acum le zic Frumoasa/Frmusica(Ema) si Bestia/Tantarul(Eva)- deoarece e cam maraita si plange a un tantar
dar totusi sunt super cuminti zic eu, cam dorm toata ziua, seara au ele o perioada de activitate, pe la 6-11 pm; si la culcare mai fac probelem de ne apuca 12-1 noaptea pana adorm, si fac cu randul care nu vrea sa se culce, ba una, ba cealalta
aseara dupa baita de la 11-12, au dormit pana la 7 dim :), ce bucuroasa am fost, am dormit si eu 6+ ore legate

Abia astept sa vorbeasca, ca sunt asa gradute si expresive de-mi vine sa le mananc

va pup pe toate, abia astept sa scapam de gerurile si zapezile astea

poze noi
Dec-11
https://picasaweb.google.com/102616061272914522884/EvaEmaDec11?authkey=Gv1sRgCL_T-ZHYxKv_MQ#

Jan-12
https://picasaweb.google.com/102616061272914522884/EvaEmaJan12?authkey=Gv1sRgCO3wi9fLkaenRg#

Feb-12
https://picasaweb.google.com/102616061272914522884/EvaEmaFeb12?authkey=Gv1sRgCI3DjYuf5rabuAE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Tinuta - Nasti a ramas tot la Chisleag, cel putin teoretic, pt ca practic depinde de cand va naste, daca se intoarce Chisleag pana atunci.
Ramane de vazut, oricum cred ca are foarte mari emotii saracuta. Parca imi aduc aminte prin ce am trecut eu. Sper sa fie bine si sa ajunga Chisleag pana va naste ea .

Ali - bafta multa, multa maine. Fara emotii, totul va fi bine.
Angi - astept sa-mi spui cum a fost la eco. Ai reusit sa ajungi?
Pupici multi la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anna - sa-ti traiasca gagalicile, tare frumoase sunt si au luat fff bine in greutate.
Si ai mei la cat de micuti au fost: Ayan (2,080kg) si Eric (2,100kg), acum la 5 luni si 2 saptamani au: Ayan (7,700kg) si Eric (6,600kg).
Nu imi dau seama de ce e diferenta asta asa mare intre ei?
Pediatrul a spus ca sunt ok amandoi doar ca Ayan asimileaza mai bine.
Pupici multi si inca o data sa-ti traiasca si sa fie sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

anna_a waw... m-ai dat gata cu fetele tale, sunt super frumoase, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata !!!

...............................................................
MTHFR 677 C>T heterozigot, mutatia factorului V Leiden heterozigot .
FIV 1 clinica Genesys Bucuresti ( transferat 2 embrioni de ziua a-3-a ) negativ
FET clinica Genesys Bucuresti ( transferat 2 embrioni de ziua a-3-a ) primul test bhcg 131, al-2-lea in scadere....
FIV 2 clinica Genesys Bucuresti ( transferat 3 embrioni de ziua a-2-a ) negativ
FIV 3 Clinica Polisano Sibiu ( transferat 2 blasto ) negativ
FIV 4 Clinica Polisano Sibiu ( transferat 2 blasto ) negativ
FIV 5 Istanbul Turcia ( transferat 3 embrioni de ziua 3 ) POZITIV CU GEMENASI !!!

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Ali,hai curaj pt maine,lasa emotiile acasa,mergi relaxata si totul va fi bine,cumnata mea a facut cerclaj au tinut-o o zi si o noapte in spital si a fost ok .
Mikado,tu nu mai zici nimic,cum esti vreun simptom ceva?
Ana,frumoase sunt buburuzele tale,sa creasca mari si sanatoase
Rammy ce grasunei de baietei ai ,bravo s-o tineti tot asa
Pupam toate fetele

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anna, ce frumuseti ai tu acolo?!! ...una i-a lu mama si una a lu tata . Sa fie sanatoase si sa va bucurati de bucuriile lor.
Apropo, tu ai facut amniocenteza?

Nasti - multa sanatate si sa ne aduci si niste vesti minunate

pup si restul fetitelor . ma bucur si sufar alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

i'm back. gata, am facut-o si pe asta. adica m-am dus sa imi zica ceea ce ma asteptam, sunt baba. sanse ar mai fi cu donate (dar nu am de la cine) sau adoptie. pt donate in Cehia nu mai avem de unde sa scoatem atatia bani acum. si mai incercam natural ca ovarul meu stang s-a pus serios pe treaba si era ditamai foliculul acolo. si fix pe stanga am si trompa, deci toate conditiile.
Angelica a ajuns, ne-am intersectat pe hol.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput