Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

La multe lunite sarbatoritilor de astazi
printesa NATALIA de anca-28

si cavalerii:
GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy
MATEI ALEXANDRE de vn_edelweiss
TUDOR-ANDREI de ilida

Mergi la inceput

Morenna imi pare rau ca a cazut David, se intampla. Bine ca nu a patit nimic, si din pacate nu o sa fie ultima cazatura. Hai nu mai fi suparata
Eu nu prea ii dau apa la Luca cred ca din lene, dar el oricum e alaptat. Cand incepem diversificarea probabil ca o sa-i dau.
Anaemi multa sanatate la toti. Prin cate ati trecut si voi te cred ca vrei sa vina primavara. Mamele nu au ce face trebuie sa reziste
Cred ca sfarsitul asta de saptamana a fost cam bolnavicios pentru toata lumea. Vineri am fost eu varza, cu frisoane si durere in tot corpul, aseara a fost sotul. Sper doar sa nu-i ajunga si pe copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

citat din mesajul lui Gabrielita81

Si eu spun la fel sa nu parasim forumul....

Gabrielita, nu as vrea sa parasesc forumul, dar se vede clar ca activitatea a scazut considerabil aici!!!!!
Eu am sa incerc sa postez cat pot, dar daca bate vantul si mai degraba se poate comunica pe FB, atunci......
Tu nu esti inca pe FB?

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Nu sunt pe FB. Pacat sa nu se mai scrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

La multe lunite sarbatoritilor de astazi
printesa NATALIA de anca-28

si cavalerii:
GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy
MATEI ALEXANDRE de vn_edelweiss
TUDOR-ANDREI de ilida

sanatate si pupici si de la noi. La muulte lunite si de la noi.

Morenna

Noi iar cam obositi, nu prea am energie.

Va

Mergi la inceput

Mai Gliana eu sunt in fiecare zi fara energie, asa pana pe la ora 4, ca dupa vine strumfa mare si vreu nu vreau trebuie sa am energie
Krissy cand ai timp ne spui ce crezi despre laptele UHT. Am vazut ca unele fete il folosesc si vroiam sa stiu daca il recomanzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

La multi ani bebelusilor de azi si zilele trecute!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna de 2 zile studiez terenul scutecelor refolosibile...dermatoloaga mi-a zis ca bb se irita la pliuri si din cauza scutecului care are plastic pe margini si il deranjeaza,asa ca trebuie sa pun intre pielea lui si scutec tifon sau o bucatica de finet,numai ca se uda si isi uda si hainele asa ca as prefera sa trec la cele refolosibile...
Sdcristian ai sa imi dai cateva sfaturi?sa imi recomanzi ceva?inca studiez subiectul pt ca sunt si destul de scumpe...
citesc ca disperata despre ele si azi noapte numai scutece am visat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Buna de 2 zile studiez terenul scutecelor refolosibile...dermatoloaga mi-a zis ca bb se irita la pliuri si din cauza scutecului care are plastic pe margini si il deranjeaza,asa ca trebuie sa pun intre pielea lui si scutec tifon sau o bucatica de finet,numai ca se uda si isi uda si hainele asa ca as prefera sa trec la cele refolosibile...
Sdcristian ai sa imi dai cateva sfaturi?sa imi recomanzi ceva?inca studiez subiectul pt ca sunt si destul de scumpe...
citesc ca disperata despre ele si azi noapte numai scutece am visat...

Mami de Razvan si Rares

Oh, saracuti de voi! Cred ca si Adra_bell vorbea de scutece refolosibile. Nu mai stiu daca si-a cumparat sau vroia sa-si cumpere
M-am uitat si eu la ele si intradevar sunt cam scumpute, dar stiu ca daca ar rezolva problema ai da oricat. Nu ai posibilitatea sa le vezi pe viu ca sa te lamuresti, in sensul ca sa vezi daca si ele au plastic pe margine, la contactul cu pielea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Iar ati scris o gramada peste week-end. Din pacate in week-end nu prea am acces la calculator, daca ma vede Razvi tzop vrea si el.

sarbatoritilor din week-end.

Sanatate tuturor bolnaviorilor .

Eu nu ii dau inca apa Andrei, ii dau lapte ca si asa nu prea bea. In ultima saptamana a luat numai 70gr , ma duc cu capul zau.

Vineri seara m-a intampinat mandrutza mea cu 38.7 si a tinut-o mai toata noaptea cu temperatura. Sambata i-am dat antitermice la 4 ore si a fost OK. Azi de dimineata avea 37.8. Sper sa fie Ok ca si asa am amanat a2a doza de Rotarix, stau cu el in frigider si astept sa fie bine ca sa i-l pot da.

Razvi a inceput sa tuseasca mai nasol, asa ca azi am zis pas la gradi.

fetele, o zi usoara sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui morenna

la multe lunite sarbatoritilor de ieri si celor de azi
eu sunt suparata ca David a cazut din pat in seara asta direct pe parchet ,pur si simplu intr o fractiune de secunda s a intamplat totul,il adormisem de 5 min la noi in pat,iar eu m am pus la calculator ,vroiam sa trimet un mail,nici nu am apucat sa intru pe pagina mea de mail ca am auzit o bubuitura si cand m am intors era jos nu a patit nimic doar s a speriat si a plans ,mie imi tremurau picioarele si pot spune ca si acum nu ma simt prea bn cand imi aduc aminte,
si eu ii dau sa bea apa dupa mesele de fructe si legume dar bea f putina
multa sanatate bebeilor si mamicilor bolnaviori
apropo se vorbea mai capitole trecute despre depresia postnatala,si eu ma simt cateodata neglijat(de mine insami)nu ma mai aranjez deloc nu am timp sa mi mai fac o unghie nimic,dar pe partea cealanta ii multumesc lui DD ca mi a dat minunea asta mica in viata mea ,nu mai stiu Sdcristian parca spunea ca i sa luat de viata ,eu scumpa mea iti spun ca oricat de greu iti este si iti va mai fi in viata copilasii tai au nevoie de tine mai mult decat orice pe lume si iti spun din proprie experienta pt ca mama mea a murit cand eu aveam 6 ani si fratele meu 5chiar daca rudele noastre au fost f aproape de noi si au incercat mereu sa nu simtimasa de tare lipsa mamei a fost f greu,imi este greu sa descriu in cuvinte ce simt asa ca eu oricat de greu mi ar fii in viata niciodata nu voi merge asa departe pt ca ma gandesc ca copilul meu are nevoie de mine de MAMA lui,(mama a murit de cancer )ca si coincidenta mama a murit cand avea 28 ani iar eu am adus pe lume o minune la 28 ani,sper sa nu te superi acesta este un mesaj de incurajare nu de ati face morala
cateodata as vrea sa scriu mai mult dar am impresia ca nu imi gasesc cuvintele sa scriu tot ce sas dori si a nu fi inteleasa gresit (cum s a intamplat zilele trecute intre celelante fete)
gata inchei aici,cred ca sunt f afectata de caderea puiului meu(chiar daca el nu are nimic eu imi tot fac mustrari de constiinta) daia am si scris atata
va pup pe toate ,pe curand

fericita si implinita de mult iubit David Nicholas (09.08.2011)

Imi pare tare rau pentru ce a patit David,dar trebuie sa fie si o PRIMA DATA! sul!
FF impresionant ce ai povestit despre tine si mamica ta!

Mergi la inceput