Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 3
dana0000 spune:
Felicitari mamicilor!
Asa da mai zic si eu vesti bune
Va doresc din tot sufletul bebei sanatosi si la termen!
Aveti idee dupa ce termin anticonceptionalele si imi vine CM cat timp sa astept sa se regleze treburile pe acolo?
As vrea sa fac hormonalele ...din nou,sa mai creasca dosarul
Nici la eco nu am fost sa vad daca 3 luni de anticonceptionale au ajutat la resorbirea chisturilor.
Lorena asteptam poza.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
PaulaFrida spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lucy84
Multumesc Te inscri la odisee? |
Nu stiu inca
Me Alex,Miky Va multumesc
Graviduta fericita 6+
Mihaelafalt spune:
Fetelor vad ca daca stau mai mult prin bucatarie in picioare ma doare spatele si burta asa ca vin repede in pat, oare daca e asa cum spune Lore ca e dereglare si ala ar fi sange acolo m-as simti asa.
Lore si de unde sa ajunga cheag de sange in uter?
Of asa avea multe de scris dar nu pot ca sta pe langa mine paznicul, parca ii miroase ceva, mai intru si citesc dar nu pot scrie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
dana0000 spune:
Miha dar azi ai mai facut test?
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Miha dar azi ai mai facut test? ------------------------------------------------------------------------------------------ Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :( |
Nu si nici nu mai fac, am nospa si arefam deci daca e ii dau ce ii trebuie, si am si grija de mine, nu fac decat mancare restul in pat, nu mai fac nimic pana joi ce merg la doctor, nu mai am nici bani si nici putere sa vad un test negativ
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
IPopica spune:
Buna ziua, fetele!
Dana, eu am asteptat doua CM fara anticonceptionale inainte sa fac dozarile hormonale (asa mi s-a recomandat de la endocrinologie).
Paula, felicitari! Fasolica sanatoasa.
Mor de placere ca ploua cu liniute. Cum zicea si Bob, e un an bun. Sigur tre' sa ne iasa tuturor.
I.P.
valicutza spune:
hai Lore, abia asteptam sa vedem
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
lorena_86 spune:
fetelor iertare dar nu mai am baterie la aparat
acum l-am pus la incarcat
o sa astept jumate de ora sa se incarce
acum se vede mult mai bine ca s-a mai uscat dar liniutza a aparut in intervalul de citire
deja imi tremura picioarele de bucurie
trebuie sa vin urgent la bucuresti si de azi incep clexane
alex eu am in casa doar de 0.6
ce zici daca fac din ala dar bag mai putin ca nu cred ca imi dau astia fara reteta si pana ajung la dr u trebuie sa fac
ancadragoman spune:
Mamaaaaaaa ce-i aici ??????????
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!