Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor nu stiu ce are de nu se vede bine in poza dar in realitate e mult mai intensa liniutza

https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/3Februarie2012lorena

Da, Lore se vede liniuta si fara zoom.
Mie imi place sa o vad si mai bine cu zoom-ul nici n-am observat ca este asa optiune pe album.
Felicitari din nou Lore

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yna85
Deny, scumpa, eu te-as sfatui sa-ti faci analizele, uita-te la cazul meu, am ramas graviduta, s-a oprit in evolutie si apoi nu am mai ramas (poate in dec dar nu stiu sigur pt ca nu am facut test am spus ca mai astept dar intre timp a venit menstruatia, eu am crezut atunci ca am ramas...)asa ca atunci m-am hotarat sa-mi fac analizele k lumea sa vad ce se intampla si am descoperit tiroidita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism si cele 4 mutatii. Daca nu le faceam nu stiam nici acum nimic si ma suparam ca nu raman sau pierd sarcini, acum mai am de asteptat pana se regleaza TSH-ul si sa ajung la Fundeni dar sper ca din Martie sa intru in cursa pentru "dragonas". Cum spune si Alex, "Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista!". Mai gadeste-te ca poate e mai bine sa faci ceva analize! Te pup tare!

Ufff Yna, ai mare dreptate si tu, ca MeAlex.
Tu ai mai descris unele simptome ce m-a facut sa ma gandesc ca posibil sa am si eu tiroidita sau ceva din familia asta, nush, ca eu am mereu mainele reci, la picioare inghet foarte repede, si sunt mai friguroasa, ca mereu ma imbrac gros ca un copil mic, chiar si cu brau la abdomen port in timpul verii. Sunt asa mai alba la fata, anemica, si mereu stau la aceeasi greutate, de cativa ani stau la 60-62kg.
Dar vedeti ca eu nu sunt in tara acuma, ca sa-mi pot face analizele de care am tot zis de la inceputul anului, si ca sa le fac treb sa ma duc in RO ca doar acolo ma pot descurca singurica si sa fiu si discreta. Banuiesc ca am si eu ceva din mutatii, sau altceva, ca altfel nu-mi explic de ce nu se poate implanta bebitzul.
De asta am zis, ca ma las pe mana lui Dumnezeu atata timp cat sunt aici si nu am posibilitate sa ma duc la un laborator, sau gineco, nici chiar pana la farmacie, ca nu cunosc tara asta, si germana de abia mai stiu unele cuvinte, elementarul. Am cunoscuti(concetateni) care locuiesc aici de vreo 20 de ani, care m-ar putea ajuta, dar problema e ca daca le cer ajutorul, o sa-si dea seama ca eu sunt gravi, si eu nu vreau sa stie nimeni deocamdata, doar sotul.
Stiu ca iar ma veti ocara ca sanatatea si bebitzul e mult mai important decat faptul ca nu as vrea sa afle nimeni de sarcina mea.
Ufff dar nu am curaj sa le cer ajutorul, plus ca acuma chiar nu e momentul potrivit pt bebe la noi. Poate peste 6 luni, la vara, ca si Kmy
MeAlex, draga mea, nu m-au suparat cuvintele tale, si te rog nu te retrage sa-mi spui si mie cate ceva, chiar daca e ocara. Daca nu ma luminezi tu, cine altcineva sa o faca? Multumesc mult pt raspunsurile tale la problemele mele, ma ajuti mult
Tu sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Deny tu ce faci? aaaaaaa esti cumva la ovulatie si ai treba

Da, Miky, sunt pe aici, si da, chiar ieri am ovulat. Sigur ca am prestat, uff dar eram asa de "pofticoasa" dupa jap-jap ca radea sotul de mine, ofcourse de placere
Azi TB a fost 36,9. (ieri a fost 36,55). La fel ieri m-a intepau pe ovar drept, si azi e liniste, doar ca nu pot merge repede si nici sa fac o miscare brusca ca ma ia ameteala si doare un picut si in burtica. Doare usor-usor, pe langa ovare.
Ceea ce simt acuma, este exact ca luna trecuta(cand eram gravi), stiu ca deja s-a conceput bebitzul... ma consider deja ... dar nu prea ma bucur pt ca stiu ca peste 2 saptamani iar voi avea avort spontan si nu pot sa fac nimic .
Poate Dumnezeu va face si la mine o minune si nu voi mai avea avort spontan si va ramanea bebitzul 9 luni in burtica mea. Dar va fi cum doreste El, sa vina bebe sau nu, El hotaraste si ma poate vindeca.
Stiu ca si eu treb sa ajut sarcina, cu vitamine, cu utrogestan, dar chiar nu mai pot fetele. Luna asta asa imi dicteaza inima, sa nu mai fac nimic! Am aspenterul si utrogestanul cu mine(mi-a ramas din luna trecuta), dar ceva ma opreste sa nu le iau! Zic, macar aspenterul ca doar ajuta la endometru. "Nimic!".
Si uite asa nu fac nimic, si astept increzatoare si imi pun toate sperantele in Dumnezeu. Sa se faca voia Sa cu bebitzul meu.
(ma iertati daca par prea cu Dumnezeu, dar in ultimavreme am trecut prin asa incercari... ca, m-a adus in aceasta stare sufleteasca de acuma)

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna fetele!!!!

Felicitari gravidutzelor,sarcinini usoare si bebei sanatosi si la termen

Am insa doua persoane tare dragi,care primesc felicitari mai speciale :
Paulici si Lorena,ma bucur enorm de vestile bune,aveti grija de voi.Va pup si va imbratisez cu mare drag

Cosmy multumesc mult si abia astept sa aud marea veste II de la tine

Graviduta fericita 6+

Mergi la inceput

Corina,Yna va multumesc

Graviduta fericita 6+

Mergi la inceput

Yna imi pare rau ca te simti asa de rau, ma ca sa-ti revii cat mai curand. Te ca sa-ti treaca!
In ce zi esti?

Ana, imi pare rau pt ziua 1, ca si eu ziceam ca fetele sa-ti faci un test maine. Nu-ti pierde speranta, ne ridicam si incercam din nou.

AnneMarie, ce superba e poezia. Si eu iti multumesc. Mi-a placut mult ca si mi-au dat lacrimile.
Sa se implineasca tot ce ai scris in versuri.
Sigur ai talent de poet

Kmy faina lista cu . sa "ninga" cat mai multi II si bebei anul asta, multi dragonasi.

Va pup restul fetelor.

P.S. ufff am uitat sa va salut
Buna dimineata

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Katy si multumesc pt vorbele frumoase si abia astept sa vii si tu cu vestea cea marea

Graviduta fericita 6+

Mergi la inceput

Salut pe toate fetele si va doresc o zii superba

Graviduta fericita 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lore, daca ai nevoie de adresa de mail a dr. Uscatescu sau de un nr. de telefon mobil de la Fundeni, sa imi spui! Se pare ca in ultimul timp, dr. Uscatescu nu pare are timp sa raspunde, ar avea niste probleme, mi-au zis cateva fete ca s-a intors mailul trimis de ele, probabil ca are inboxul plin.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu aseara dupa vreo 6 ore de neurinat am mai facut un test si tot asa a iesit asa ca de dimineata am rezistat si nu am mai facut, vreau sa fac maine dimineata si sa se vada bine

fetelor eu am stari nasoale de voma, greata, frisoane
parca totusi e prea devreme sa fie de la bebe

acum stau in pat si imi simt stomaacul in gat
oare de ce

alex merci
am nr d-nei viorica
merci si pt sfatul cu injectia
sincer nu stiam ca nu am facut prea multe si am respectat instructiunile de pe prospect si acolo zice sa nu introduci si bula

Mergi la inceput