Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 10
kmy_black spune:
noapte buna dragelor!!!!fug si eu la
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
mya85 spune:
lorena felicitari!!!!
deci pana la urma se potriveste si povestea ta cu a mea, afli ca ai si job deodata se pare ca o veste buna atrage alta dupa ea
eu sunt ziua a 6a, astept sa treaca timpul. imi doresc tot mai mult , mai mult decat imi doream cand am inceput proiectul... se pare ca atunci cand vrei ceva ce nu poti sa obti, iti doresti si mai mult
mami de (25.07.2010)
valicutza spune:
buna dimineata fetelor,
va invit la o cafea.
ana iti tin pumnii sa fie bebe .
miky iti tin pumnii sa iti iasa planurile de ziua indragostitilor
eu azi abia z 21, mai am de asteptat destul
va pup si un weekend minunat
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
kmy_black spune:
buna dimineatza!!!
valicutza multumim de !!!
deci Ana te asteptam cu rez latest sau mai astepti cateva zile!?
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Ana178081 spune:
Fetelor in primul rand va multumesc ca m-ati primit cu bratele deschise.
Eu declar z1
Asta e!
Maine va fii o noua zi,un nou inceput.Si din anul asta nu a trecut decat o luna.Vorba poetului Octavian Paler:"mai e timp".
Va pup si sa aveti o zi placuta.
P.S:eu sunt la munca,nici n-am chef de treaba,nici nu am treaba
Katy82 spune:
Neta fetele! Am venit sa va dau o cafeluta dar vad ca Valicutza a fost mai vrenica decat mine. Multumim Vali.
Alina capul sus, ma bucur ca esti optimista; nu ne lasam noi asa usor.
Paula felicitari mamico, ma bucur din tot sufletul pentru tine, ce veste buna inca de dimineata. Iupiiiiiiii, barza a inceput sa ne viziteze.
Ma apuc sa citesc din urma.
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Katy82 spune:
Gina la tine tot nu am inteles, a fost sau nu menstra. daca a fost mult mai slaba cantitativ ti-ai mai facut vre-un test. Noi am mai avut fete pe aici cu astfel de CM-uri care de fapt erau sarcini care aveau nevoie de sustinere.
Luci sa ma molipsesc, cum te simti?
Anne in ce zi esti?
Ana bine ca ati descoperit la timp.
De Kitty nu mai stim nimic, sper ca e bine bebe. Nu a mai intrat din a doua luna. O indrageam foarte mult, mai ales ca ne chema la fel si nu stiu cum se facea ca eram tot timpul cam in aceeasi perioada. Sper ca bebe e bine in burtica.
Lore, Doamne ajuta sa fie bebe!!!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Katy82 spune:
Paula m-a luat cu furnicaturi cand ti-am citit mesajul, ma bucur atat de mult pentru voi!
Lore liniuta e acolo, felicitari mamico!!!!!!!, acum stai linistita, du-te si fa-ti tratamentul linistit si nadejdea la Dumnezeu ca va fi totul bine pana la sfarsit. Ce mult ma bucur!
Anne poeta noastra!
Cosminuta de-abia astept sa intri si tu si sa ne spui ca au aparut mult asteptatele II. dulce .
Ana poate a fost implantarea.
Katy82 spune:
Ana scuze, raspunsesem la un mesaj mai vechi, imi pare rau de Z1.
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Fetelor in primul rand va multumesc ca m-ati primit cu bratele deschise. Eu declar z1 Asta e! Maine va fii o noua zi,un nou inceput.Si din anul asta nu a trecut decat o luna.Vorba poetului Octavian Paler:"mai e timp". Va pup si sa aveti o zi placuta. P.S:eu sunt la munca,nici n-am chef de treaba,nici nu am treaba |
pt z1, dar ne facem bagajele si pormin din nou la drum cu si mai multa indarjire!
fetele mele de suflet