Gravidute cu tromobofilie -cap 12-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Dara, pai daca nu ai schimbat nimic altceva, inteleg ca de la clexane ti-au scazut rezistentele...Vad ca ai un doctor deosebit, chiar se ocupa de toate problemele tale si aveti si rezultate.
c.raluca merci de info; la mine homocisteina era bine si analizele de sange bune (nu am facut d-Dimer, ca mi-ar trebui trimitere de la dr si mi-a zis ca nu e cazul; o sa mai insist), de asta gineco nu vrea anticoagulant. O sa vedem la ce concluzii ajungem saptamana viitoare: o fi sau nu o fi anticoagulant si in cazul meu?
kraluca tinem pumnii stransi in continuare; numai maine nu-i poimaine... Tocmai am citit ca tot pe la 22 sapt te-a trecut si pe tine pe anticoagulant; care a fost motivul, ce analize sau parametrii sau schimbat? Pe cand nasti tu, fac si eu 24 sapt, iar de luni sunt intre doctori si analize/echo, sa vedem daca se hotarasc sa trec si eu le lovenox. Deocamdata am doar sugestia dr U ca, daca nu scad IR-urile sa trec pe injectii (aveam IR artere uterine 0.58 si 0.63 si artera ombilicala 0.67).

Numai bine si un sfarsit de saptamana cat mai frumos (desi am vazut ca iarasi ninge in tara din greu; aici, deocamdata au inflorit ghioceii, dar nu se stie ce se pregateste)!

23+ cu baietel si mami de Demetra (24.04.2007)

Hipotiroidie autoimuna, MTHFR A1289C heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 9 sapt.
Tratament sarcina: Synthroid 75/100, Femibion 2, vitamine prenatale, Baby aspirin 81mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dara, eu nu contest nicicum ca tratamentul e OK pentru tine, ai inceput tratamentul mai tarziu. Banuiala mea e ca am avut prea mult Aspenter (zilnic) combinat cu Clexane. Eu as prefera sa incep cu Clexane si sa introduc mai tarziu Aspenter, eventual.

Fetelor, exista printre voi cineva care a facut Clexane + Aspenter zilnic de cum a aflat ca e insarcinata?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

MeAlex, ziceam doar de ce eu nu m-as fi putut duce la dr. U nici daca voiam, poate pe ascuns, doar. Habar nu am daca tratamentul meu e bun, o sa vedem abia la final.
E adevarat ca daca citesc intr-un studiu ca in materie de sarcina s-au obtinut aceleasi rezultate cu Clexane 0,4 ca si cu Clexane 0,8, eu, una, cred.

Si eu stiu ca aspenterul ajuta mai mult la artere/vase/rezistente si de ex. la ombilicala, din cauza ca nu trece Clexane de placenta, tot aspenterul ar ajuta. Asa am inteles eu. Nu stiu la uterine.

Bebeta, mie imi erau in scadere rezistentele si sub Aspenter, au tot scazut asa, de fiecare data, doar ca nu mult deodata.Misto ca pe aici putem face analize si de capul nostru daca vrem. Mi se pare stupid sa nu-ti faca la cerere.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Mai fetelor mie imi pare rau ca nu m-am facut hematolog

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Mie-mi spui? Am vrut sa fac medicina...as fi ales ginecologia...initial, eram foarte sigura ca vreau chirurgie si apoi, m-am gandit si la ginecologie...

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Buna seara fetele mele,
am ajuns si noi acasica.
Suntem bine, cu durerile de rigoare de la ceza care speram s atreaca repede si incercam sa ne acomodam.
Osa incerc sa citesc din urma dar acum am intrat special pt Raluca - tinem pumnii stransi, curaj si va fi bine. Te astept cu veste despre bebe!

in 38+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Pupam, Dana! Refacere rapida...si schimba semnatura!
Raluca, tinem pumnii!

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Mie dr Avram mi-a spus ca nu este de acord ca analizele de trombofilie sa fie facute de toate gravidele. Si ca ar trebui sa le faca numai cele care au antecedente cardiovasculare in familie sau pierderi de sarcina recurente. De cand mi-a spus asta nu m-am mai dus la ea.
Eu daca as putea le-as pune pe lista analizelor obligatorii in sarcina

ingeras de 24 sapt oprit in evolutie, factor XIII heterozigot, LA pozitiv. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi, complex acid folic cu vitamine B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Dana

ingeras de 24 sapt oprit in evolutie, factor XIII heterozigot, LA pozitiv. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi, complex acid folic cu vitamine B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Oooo, Dana, ce repede v-a dat drumul. Foarte tare!!! Multa sanatate!!! Cum te descurci cu durerea si miscatul? La cate ore ai reluat Clexane si ce doza faci pana la urma?

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput