Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

SI CA SA MA DAU ROTUNDA....
mi-am luat bilet la holograf...singura...nimeni nu s-a aratat interesat...de data asta nu mai sun acasa...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mi-am luat bilet la holograf...singura...nimeni nu s-a aratat interesat...de data asta nu mai sun acasa...

JUCARII PENTRU PITICI...

Neata, noi suntem in continuare blocati in zapada.

Bravo Dece pentru biletul la concert. Numai sa poti ajunge! Ca eu imi fac probleme ca am joi bilete la Cirque cu Soleil si nu stim inca daca vom ajunge.....
e zapada cat gardul pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Seara buna...

Am intrat sa scriu repede doua vorbe inainte de baie.

Vreau sa va povestesc ceva. De dimineata m-am trezit cu o puternica durere in capul pieptului. Foarte rar mi s-a mai intamplat sa am o astfel de durere. Nu m-a tinut mult... sa zic ca mi-a trecut cam in 10 min fara sa iau nimic... n-am dat importanta prea mare la momentul respectiv. Mai tarziu, cam dupa vreo ora am plecat cu sotu' la piata si in timpul asta il suna frate-miu care abia mai vorbea sa il ducem urgent la spital ca il doare foarte rau in capul pieptului si ca nu poate sa respire. M-am speriat foarte tare bineinteles, pt ca el are si un stil de viata cam nepotrivit (nopti nedormite, fumeaza fff mult cam 3-4 pachete pe zi, etc ) si mi-am facut numai ganduri negre... l-am dus la urgente unde l-au si internat cu o pneuomonie destul urata . Off sper din tot sufletul sa se faca bine repede si sa aiba mai multa grija de el, sa renunte la lucrurile care ii fac rau... e singurul meu frate, il iubesc mult si imi pare rau ca nu i-o spun mai des. Dar nu neparat despre asta vroiam sa va vorbesc ci despre coincidenta faptului ca am avut aman2 aceeasi durere puternica in capul pieptului, in acelasi timp, fara sa fi stiut unul de celalalt. M-am gandit toata ziua la asta. Oare am trait o experienta telepatica?.. ca eu asa simt.... si am mai simtit ceva asemanator spre seara dar nu va mai povestesc pt ca o sa ma credeti paranoica... daca nu cumva o faceti deja. Auzisem candva ca e posibil sa se intample asta atunci cand exista o legatura puternica intre frati, in special la gemeni (nu e cazul nostru) dar nu prea am acordat importanta subiectului...

Hai ca din 2 vorbe am facut 100. Ma scuzati daca am aberat prea mult, sariti peste ... vad ca s-a facut tarziu, sunt obosita. Ma retrag la nani.

Ah, sa nu uit, sunt datoare cu un raspuns. Sorina la mine a durat cam 1 ora si jumatate manechiura avand in vedere ca a fost prima oara si am avut unghia curata, n-a avut gel de inlaturat. Vedem data viitoare in cat timp mi le face ca nici mie nu-mi surade ideea sa stau 3-4 ore blocata.

si noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

nyny, eu in locul tau mi-as face si eu un control!!!

in alta ordine de idei, si mie mi se intampla destul de des! se numesc evenimente sincronistice... ieri de ex. incercam s-o sun pe mama, o sun pe sora ii zic ca niciun numar nu e bun si o rog sa caute agenda cu numere, sa o sun inapoi ca nu stie unde e agenda... o sun de vreo 3 ori, nu gasesc agenda, rascolesc toata casa nu gasesc agenda!!! si hop ma suna mama! asta in timp ce noi incercam sa dam de ea...

aaa, am si o carte care se numeste "nimic nu e intamplator", despre aceste evenimente bizare din viata noastra...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

JUCARII PENTRU PITICI...

bravo! si felicitari!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neata mamici si pufuleti!
Imi pun cenusa in cap si le urez La multi ani fericiti tuturor pufilor care s-au sarbatorit zilele astea. Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!

Am vazut ca vorbeati de alimentele interzise... Eu nu mai tin cont de ele, i-am dat din toate (spre exemplu prefer sa-i dau carne de porc bine degresata decat pui injectati cu hormoni), varza cel putin ii place la nebunie... Si fasole boabe a mancat, dar nu mult, si nu pot sa zic ca s-a lasat cu victime. In schimb, asa cum zicea Dece, s-a invatat cu ciocolata (ma rog, acum a lasat-o mai moale un pic), dar eu o fac in casa; stia ca e in frigider si se ducea mereu sa se serveasca, asa ca acum o tinem ascunsa dupa alte alimente si nu mancam din ea decat cand nu ne vede Sebi.
Dece, da, cheia scapatului de pampers este fara pampers, cel putin la noi asa a fost. Asa citisem si pe babycenter, l-am lasat cateva zile fara pampers si a inceput sa constientizeze ce face... Noi am scapat de tot de pampers, oficial (inclusiv cand plecam de acasa il iau fara, dar imi iau schimburi la mine), dar pentru asta a trebuit sa renuntam la laptele de seara. El bea foarte mult lapte seara si cand i-am dat lapte a facut pe el. I l-am scos si nu am mai avut probleme. In majoritatea noptilor nici nu se trezeste, face pipi abia dimineata

Despre noi... Trebuia sa incepem gradi de la 1, dar a fost nitel racit, apoi au venit vremurile astea peste noi Cel putin azi sotul s-a chinuit sa se duca la munca (stam la 5 min. de firma unde lucreaza si merge pe jos), pentru ca efectiv il impingea vantul in spate. Nu vreau sa ma gandesc ce mi-ar face mie asa un vant (sotul are vreo 95-96 kg, eu vreo 53). Asa ca mai stam... Ieri o luasem si eu pe urmele Decenuelei... Intrasem intr-un butoi... Ma gandeam: maine te duci la gradi, acusica vine scoala si pana sa-mi dau seama vine o stoarfa si te ia de langa mine Copilasul meu a crescut si continua sa creasca, o sa fie tot mai independent, n-o sa mai aiba nevoie de mine

Mda... am facut o placinta destul de mare... nu mai aberez. O zi buna sa aveti fetelor!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Ah... mi-am adus aminte de tati si pufi... Si la noi tati vine obosit de la munca pe la 6, se baga la calculator sa-si citeasca presa si in jur de ora 9 se baga in pat. Dar isi au momentele lor de joaca atunci, il fugareste prin pat, il gadila, il pupaceste, il da tumba. Cateodata il mai ia la calc si se uita amandoi la Tom si Jerry (asta cand ii comunic ca vreau sa fac si eu baie linistita) Zic si eu ca ar fi loc de mai bine, i-am spus si lui si de atunci a inceput sa-l mai bage cate un pic in seama, dar nu mereu... Noi avem exemplul bun cu nasul lui Sebi, de care pustiul e total indragostit... Ei stau vis-a-vis de noi si cand vin pe la noi (sau cand ne ducem noi la ei) se joaca mult cu Sebi si asta e topit, rade in hohote si cand trebuie sa plecam se pune pe un plans... Nici dupa mine nu plange asa :)) Oricum, ideea ca i-am zis soatzei ca o sa ajunga fi-su sa-l iubeasca mai mult pe nasi-su decat pe el, asa ca s-a conformat si cel putin cand e acasa in we se joaca impreuna

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Si am si eu un of... Puiul meu inca nu vorbeste... Nici mama nu mai zice de ceva timp Nu mai stiu ce sa fac... Pur si simplu nu vrea sa repete nimic dupa mine, daca-i spun ca nu inteleg ce vrea imi ia mana si mi-o duce acolo unde are el nevoie... Ce sa fac ca sa inceapa sa rupa si el cate ceva (a ramas la nivelul de acum vreo 4 luni, cu baba pt apa, tata, papa, pa-asta si pt la revedere si pt parc si cam atat... astea sunt cuvintele uzuale pt el)

Mergi la inceput

despre tati si Kay... ieri au stat amandoi acasica... l-a hranit, l-a schimbat, i-a dat medicamentele, l-a pus la somn... (( a facut febra pe la 4 si tat-su nu gasea nurofenul si i-am zis sa-i puna un supozitor cu paracetamol si a obiectat ca nu, ca baietii nu-si baga chesti in fund unul altuia! si nu i-a pus nimic, si cand am ajuns eu acasa de prin nametzi, ardea ca o tigaie incinsa)... si asta noapte, s-a trezit pe la un 4 sau 5... si tat-su a tratat cu el, ca eu m-a intors cu fundul la ei...

ce inseamna ca au petrecut o zi impreuna si ce mult s-a schimbat taica-su in abordarea fiului numai dupa o zi de petecut impreuna (all day long doar ei doi)... am zis ca ii mai las impreuna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Si am si eu un of... Puiul meu inca nu vorbeste... Nici mama nu mai zice de ceva timp Nu mai stiu ce sa fac... Pur si simplu nu vrea sa repete nimic dupa mine, daca-i spun ca nu inteleg ce vrea imi ia mana si mi-o duce acolo unde are el nevoie... Ce sa fac ca sa inceapa sa rupa si el cate ceva (a ramas la nivelul de acum vreo 4 luni, cu baba pt apa, tata, papa, pa-asta si pt la revedere si pt parc si cam atat... astea sunt cuvintele uzuale pt el)

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

nu erai inscrisa in clubul necuvantatorilor???

eu m-am linistit din panica ca nu-mi vorbeste copilul... cand va trece timpul abia imi voi aminti daca a inceput sa vorbeasca la 2 ani fix sau la 2 ani 1 luna si 4 zile... dar in prezent acea o luna si 4 zile ar putea fi dureroase ca asteptare si degeaba...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui evyme

nu erai inscrisa in clubul necuvantatorilor???

eu m-am linistit din panica ca nu-mi vorbeste copilul... cand va trece timpul abia imi voi aminti daca a inceput sa vorbeasca la 2 ani fix sau la 2 ani 1 luna si 4 zile... dar in prezent acea o luna si 4 zile ar putea fi dureroase ca asteptare si degeaba...

Nu pot sa spun ca sunt panicata, pentru ca-l vad ca in alte planuri se dezvolta ok, dar ma exaspereaza cei din jur, atat apropiati, cat si straini, care ma tot bat la cap ca de ce nu vorbeste copilul, ca altii la varsta lui turuie etc... Eu le spun ca fiecare-i cu ritmul lui, dar nu pot sa zic ca nu ma roade chestiunea asta. Astept niste minuni de la gradi, sper doar sa incepem cat mai repede, ca trebuie sa ma intorc si eu la munca, nu mai pot amana prea mult...

Mergi la inceput