Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !
Raspunsuri - Pagina 14
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, Lucas Gabriel! La Multi Ani, Maria Dalia! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! Sorina, mami de Diana si Iris |
subscriu si eu! La multi ani dragi pufuleti!
alicredo spune:
offffff fetele....multumesc de raspunsuri...dupa postarile voastre am cam calcat stramb...cu un pic de cioco duminica (kinder de toate felurile am gustat) cu un pic de carne de porc....ciperci prin compozitii nu ca si fel principal....offf....sa incetez sa ii mai dau pan' la 3 ani daca i-am dat pana acum?
semanati va rog www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp" target="_blank">aici pentru a salva INTERNETUL
Loredana71 spune:
Alicredo,daca le-a tolerat,de ce i le-ai scoate?Bineinteles ca lasand la o parte asta cu nepermis pana la varsta de 3 ani,intervine discutia cu cat e de sanatos,dar as zice ca asta e alta discutie...
I-am mai dat si eu Larei cate putin Kinder din ala cu lapte si ceva blat,nu stiu cum se numeste,felie cu lapte,dar o fac destul de rar,parca nu as vrea sa isi faca obicei...
Carne de porc,la fel,rar,dar a mancat...Ciuperci a mancat in risoto,iarasi nici o problema...Si chiftelute a incercat...Insa baza este pasarea si pestele,cam 90%...
lorex spune:
La Multi Ani, Lucas Gabriel!
La Multi Ani, Maria Dalia!
Sa cresteti mari,frumosi, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!
nyny spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 La multi ani Marcu! La multi ani Lucas! La multi ani Maria Dalia!!!!!!!! |
La multi ani cu sanatate, sa cresteti mari si sa aveti parte doar de fericire!
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Seara buna...
Am intrat sa scriu repede doua vorbe inainte de baie.
Vreau sa va povestesc ceva. De dimineata m-am trezit cu o puternica durere in capul pieptului. Foarte rar mi s-a mai intamplat sa am o astfel de durere. Nu m-a tinut mult... sa zic ca mi-a trecut cam in 10 min fara sa iau nimic... n-am dat importanta prea mare la momentul respectiv. Mai tarziu, cam dupa vreo ora am plecat cu sotu' la piata si in timpul asta il suna frate-miu care abia mai vorbea sa il ducem urgent la spital ca il doare foarte rau in capul pieptului si ca nu poate sa respire. M-am speriat foarte tare bineinteles, pt ca el are si un stil de viata cam nepotrivit (nopti nedormite, fumeaza fff mult cam 3-4 pachete pe zi, etc ) si mi-am facut numai ganduri negre... l-am dus la urgente unde l-au si internat cu o pneuomonie destul urata . Off sper din tot sufletul sa se faca bine repede si sa aiba mai multa grija de el, sa renunte la lucrurile care ii fac rau... e singurul meu frate, il iubesc mult si imi pare rau ca nu i-o spun mai des. Dar nu neparat despre asta vroiam sa va vorbesc ci despre coincidenta faptului ca am avut aman2 aceeasi durere puternica in capul pieptului, in acelasi timp, fara sa fi stiut unul de celalalt. M-am gandit toata ziua la asta. Oare am trait o experienta telepatica?.. ca eu asa simt.... si am mai simtit ceva asemanator spre seara dar nu va mai povestesc pt ca o sa ma credeti paranoica... daca nu cumva o faceti deja. Auzisem candva ca e posibil sa se intample asta atunci cand exista o legatura puternica intre frati, in special la gemeni (nu e cazul nostru) dar nu prea am acordat importanta subiectului...
Hai ca din 2 vorbe am facut 100. Ma scuzati daca am aberat prea mult, sariti peste ... vad ca s-a facut tarziu, sunt obosita. Ma retrag la nani.
Ah, sa nu uit, sunt datoare cu un raspuns. Sorina la mine a durat cam 1 ora si jumatate manechiura avand in vedere ca a fost prima oara si am avut unghia curata, n-a avut gel de inlaturat. Vedem data viitoare in cat timp mi le face ca nici mie nu-mi surade ideea sa stau 3-4 ore blocata.
si noapte buna.
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
neatza fetili....coffe????
pt ca ieri s-a trez la 10 juma...de...noapte siecsi....n-a mai dormit la amiaza..asa cas-a culcat la....10...si cu o sg repriza de plans la 12...adormit mai bine...
azi nu vine tanti pt ca isi face nu stiu ce anlize....asa ca casa...dulce casa...
ieri am fost sa vad un ap...care nu arata la fel ca in poze si am aj la 3acasa. a venit si JM mai repede si....s-a jucat cu fi-su...in fine a fost o atmosfera normala...sau cum artrebui safie intr-o familie...si sper sa se repete....
de mancare....hm...v-am zis calui jiji ii dau de toate din ce mancam noidar cum spunea si simpli nu facem excese..insa...pt ca ta-su nu s-a ferit la timp stie si-i place f mult ciocolata. i-a ami luat ( ca eu nu-i iau) ou kinder cioco alba....si tanarul deschide frigiderulsi zice....ATA...si atunci ii dau un sfert de ou..sau o patratica de...ata...ca sa nu-mi urle...
nyny..muta sanatate fratelui....ce sa zic....eu cred ca sunt niste lucruri mai presus de puterea noastra de percepere...si eu cred in ele...telepatii etc...mie mi se intampla..
tomaca...cum se gateste cu acea tigaie ceramica? ca tot aud despre ea...( te poti uita daca scrie pe fund...inductie? )
sa va mai spun din experienta pipi/caca...
am obs ca daca nu are pampers pe el se cere la oala....daca are...mai rar....si acu daca stau bine sa ma gandesc de mult timp n-a mai fc pe el cat n-a av pampers...
denaturata cum sunt...aseara pe la 6 juma l-am scos juma de ora afara ...cand am intrat s-a dus direct la bi-hi( sebi...vecinul de sus) a batut la usa...si a stat acolo o ora...JM...deja isi facuse planuri...insa...dar a fost f interesant fara el,...am fc curat..toate cele...
hai ca am scris numai balarii...ma scuzati..dar ..
sa aveti o zi frumoasa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, Ioana-Cristina! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa! Sorina, mami de Diana si Iris |
subscriu si eu....
mandruta...n-ai mai trecut pe la noi....cum sunteti????
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...