Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: pai facem noi una, la cate suntem, facem una in Dubai, cum fac arabii, din nisip. Si de toamna pana primavara suntem acolo.

Mergi la inceput

Oamenii chiar s-au pus pe cumparat? Eu nici oua nu mai am, nici iaurt, .....Eu n-am mai iesit in bulevard de sambata. Si nu mai iesisem de la inceputul anului. Parca sunt in hibernare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Cleo, nu te cert, ca nu poti sti ce inseamna ptr. mine sa am grija de Victoria in situatia asta... dar spun doar atat: ce propui tu, e absolut NU! Eu nu as putea sa am grija de inca un copil pur si simplu ptr. ca situatia e cum e si eu trebuie sa ma asigur ca Victoria isi respecta programul: de mese, de somn, de medicatie, de tot! Ma intelegi? Are nevoie de ajutor, la mine nu o sa-l gaseasca, mai ales acum... poate acum vreo 2 luni as fi facut un efort...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

hai mai, sa fim seriosi! Nici nu mi-as pune problema, daca si eu m-am lamurit ce fel d eom e C. Vorba aia, prin cate ati trecut voi...timp in care ei au stat bine mersi, implicare zero. Nu mai sta nici macar sa te gandesti la ei, ca ai tu destule.

Adriana eu ii trimiesem lista lui Cristi pe mail, ca noi jois facem cumparaturile acolo, la voi. O mai avea rost sa mearga?

Ylari ma bucur ca ati mai scris si voi! Imi palce numele (hehe, mai mult decat bebedoiu) Va pup, si eu sunt cu el acasa, din motive de frica.

Eu nu am experiente de la cresa, c anu am mers, dar sufar prea tare de boala ceia, zisa de Luminel mamosenie, numai la gandul asta mi se zburleste pielea. Dar sunt foarte constienta ca poate fi o solutie, la nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou,hellou.Se vede ca azi a fost nitel mai caldut,ca v-ati mai dezghetat la vorba
Si eu l-am trimis pe tati aseara prin kaufland sa ia mustar(noua numai cel de la Univer ne place si doar in K si Metro l-am gasit),pempi,painica si iaurt,ca doar am fost duminica in carefure.Si vine,nene,cu 3 plasoaie plineee,ca are el informatii sigure ca cel putin o saptamana va fi vreme nasoala,sa facem provizii.Eu,si mai nebuna decat el,m-am dus azi in hala noua de la Obor,la shoping culinar,apoi am intrat in Kaufland la farmacie sa iau si medicamente sa ne facem stoc(de fapt nici macar Nurofen nu mai aveam ca l-am folosit cu Alex cand l-a durut maseluta).Si am intrat si in magazin sa iau niste ardei iuti,care nu sunt aproape deloc iuti,dar imi plac maxim.Bineinteles ca mai m-am agatat de una/alta si de acolo,si cand ajung la case....mamaaaaa,nici de Sarbatori nu a fost asa prapad.Nene,am stat 18 minute la coada,si asa era la toate casele de marcat...Sper sa fie doar o amagire mega avertizarile astea,ca eu una am spaima vietii mele ca la noi daca se ia curentul nu am nimic:nici lumina,nici apa, nici caldura.Cu caldura hai,ca ne-am inghesui la cumnatel ca el are soba pe lemne(si si-ar mai spala din pacate daca ne-ar "caza" la el.)Si lumina,azi aduce al meu 2 baterii UPC si avem un cablu luuung cu un bec si e de ajuns,tine cateva ore bune un bec in functiune.dar cu apaaaaaaaaaa????/Eu mor fara apa nene.Chiar daca nu am nevoie in momentul respectiv de apa,dar eu stiu ca nu am apa curenta,intru in depresie .Asa ca merg sa mai adun ce haine/hainite mai am de spalat si sa le bag si la uscat apoi,ca pe calorifere imi fac un condens in casa de am deja unele colturi umezite la camere .Asa ca daca e sa vina vreme nasoala,noi cat de cat suntem aprovizionati.Sper doar,si ma rog sa nu se ia curentul(la casa noua 100% ne vom pune si generatoare plus din start facem si sobe pe lemne,sa fie ca nu cer de mancare ).Si mai ales sa nu ne imbolnavim careva,ca la cum se dezapezesc strazile pe la noi,nu are cum sa intre nici salvarea
Va pupic,merg sa iau si eu micul dejun,ca azi am baut un ceai de fructe de padure,la birou,atat.Si nu stiam de ce mi-e rau .
Va pupicesc si aveti grija de voi si de puiuti

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Luminel, esti vigilenta - nu imi amintesc inainte de 3 ani, am amintiri de cand eram mica, insa de la cresa chiar nu-mi amintesc nimic.
Insa mama mi-a povestit des ca ma lasa mereu plangand si mereu ma lua plangand, ca ma vedea stand singura intr-un colt cand venea, trista; ne puneau atunci tovarasele pe toti pe olite si ne uitau acolo. Cum ne culcau/tratau noaptea habar n-am, insa eu ma imbolnaveam f des, ca acasa eram "soarele" parintilor, ingrijita si iubita, iar la cresa nu statea nimeni dupa fundul meu ... aveam des viermisori -- mi-au gasit coji de seminte in burtica --- copiii nu mancau seminte, iti dai seama, erau aruncate pe jos de tovarasele educatoare, iar eu f curioasa, le aduanam aspirator pe toate --- ma rog una peste alta, cica n-ar fi fost o per. prea fericita -- la gradi cica am mers cu placere, nu plangeam niciodata, imi placea, si nici nu mai ma imbolnaveam asa des
Autobuz ceva nu merge spre gradi?
20 min pe jos nu poate fi prea departe, normal ca pe vreme rea si 10 m sunt nasoi; ea e insa mai maricica acum, vorbeste, se descurca singura, cred ca zicea ea daca nu-i placea - poate fi interesant si frumos sa dormi cu mai multi copilasi

Si eu mai bucur sa am o noapte linistita, am insa noroc ca le las cu mama si stiu ca ele sunt in centrul atentiei si sunt ingrijite ca lumea

Mergi la inceput

Ba eu imi amintesc de la cresa. Imi amintesc ca de plictiseala ma suiau pe mine supraveghetoarele pe un soi de catedra si cantam si dansam una paloma blanca si alte cantece auzite pe la radio.
Mi-o amintesc si pe prima mea educatoare, ce mult o iubeam. Si aveam patuturi de fier cu zabrele. Adica acolo stateam aproape toata ziua. Eu am fost de la 1 an si 10 luni la cresa.
Imi amintesc ca tot asa era in sarcina sora-mii care era cu 3 ani mai mare sa vina sa ma ia. Si uita uneori de mine si nu stiau ce sa faca cu mine, cine sa ma ia acasa. O data chiar m-a luat o femeie de servici. nu erau mobile, nici fix n-aveam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Hai sa dau si eu pe aici pana vine Bogdan acasa, am culcat si puii.
alysh si eu am terori d-astea apocaliptice, daca se termina gazele/mancarea, daca nu mai vine nimeni sa ia gunoiul -oh, Doamne!, etc etc. Provizii nu prea am, dar apelez la vecini ca n-am rusine
Nadia, Luminita cum e posibil sa va faceti atatea probleme? Nu as mai lua nimic si Gata. Poate ii deranjeaza pe oameni obligatiile. sa-i scutim de probleme. Pacat insa.
adriana asa poveste si mama, eram la saptamanal si venea sa ne vada prin gard si eram cu mucii pana la brau si niste d-astea horror cum ne-a dus la cofetarie si ne-am repezit la prajituri, nu stiu...poate erau alte vremuri, ce sa zic. Eu nu pot sa stau fara ei nici daca se duc o noapte la soacramea si se duc impreuna, stiu ca sunt ok, dar stau cu dorul si grija... Uneori ma mai ia panica si pe mine ca stau de 4 ani acasa, ca
se duce de rapa tot ce am construit profesional, dar apoi aleg sa tac si sa stau langa ei, e cea mai buna solutie...
Belleane vai ce amkntiri! Mi se rupe sufletul
Eu imi amintesc cand ne-au batut copiii la gradi si doamna se facea ca nu observa la catedra si mama a venit sa se certe cu ea si dna a zis ca trebuie sa ne numere firele de par din cap sa vada daca lipsesc. Mult timp dupa aia o pandeam pe balcon cand se ducea spre casa si o strigam ""Gaspar!" pe numele mic, fara politete asa, sa ne hranim dorinta de razbunare. Apoi ne lasam pe vine sa nu ne vada...copii tampiti!
danahEu zic sa te imbraci cu ce e mai gros, chiar daca prognoza poate fi exagerata. E superdefrig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineataaaaaaaa, luati o

Eu de la prima gradi imi amintesc de o bataie buna pe care am luat-o de la doua educatoare. Inainte de somnul de pranz se mergea la wc, eu nu m-am dus. M-a apucat abia cand ma bagasem in pat si am cerut la baie. De nervi ca nu ma dusesem cu turma m-au batut. Mi-amintesc ca imi dadeau la fund intai una, apoi cealalta educatoare. Mama nu m-a crezut deloc atunci, credea ca nu mai vreau sa merg la gradi si de-aia ii spun asa. Oricum anul urmnator m-a mutat la o alta gradi unde am avut o educatoare exceptionala care m-a iubit mult. Dar intamplarea de atunci m-a traumatizat si n-am s-o uit toata viata. Mama acum regreta ca nu m-a crezut atunci.

Intr-adevar era dezastrau aseara la Cora- Sun Plaza. Cozi ca aseara n-am vazut in ultimii ani nici de sarbatori. Eu am luat strictul necesar pt urmatoarele 10 zile. Dar erau unii frate, cu cate doua caruturi de persoana pline varf , deci sunt altii mult mai panicati ca mine

Laurita, ce zgubi erati la gradi. Iubita mea eroina, mereu ma gandesc la tine...si eu ma framant cu profesia asta a mea. Astia nu se tin de cuvant, mi-au promis marea cu sarea si cand vine sfarsitul lunii nici usturoi n-au mancat nici gura nu le-a putit. Eu nu inteleg, e peste limitele mele de intelegere cum poiti sa promniti ferm ceva si apoi sa nu te tii de cuvant, sa te comporti absolut normal fata de pesoana careia i-ai promis ceva. In plus am iar sentimentul ala al inutilitatii si neimplinirii de la job-ul asta. Nu stiu ce sa fac, incotro s-o iau sunt bulversata, putin deprimata, uofff. Totusi am impresia ca tu te-ai resemnat, impacat cumva cu ideea de a sta cu copiii. Mi-ar placea si mie sa ajung asa la o impacare cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza. Merci de cafea, is chiaunita - noroc ca e vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ce fac fetele, au intrat la hibernat?

Mai ziceti ceva ca mor de plictiseala pe aici. Lumi, ce faci? Feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput