PAZA BUNA si prognoza METEO
Raspunsuri - Pagina 7
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld deci, cum e totusi la Bucuresti? soacra spunea ca e zapada cat casa si vai si amar. |
Pai, ori soacra sta in bordei, ori se referea la ... casa de bani, caci zapada nu depaseste 20-25 cm.
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Pai, ori soacra sta in bordei, ori se referea la ... casa de bani, caci zapada nu depaseste 20-25 cm. |
no, cred ca a fost la boxa dupa castraveti si a vazut geamul de acolo acoperit cu zapada. pana la etajul trei unde locuieste ea.... sa fim seriosi, nu?
irinabobe spune:
kariguld ceva zapada este dar de la tura trecuta de ninsori nu de acum. de circulat prin tara se circula prost sau deloc, sincer ar trebui sa mai amane putin plecarea pana se vor linisti lucrurile
eumada spune:
Mie mi se pare o iarna normala.Adica asa cum trebuie s fie.Zapada,ninsoare,ger.Mi se pare perfect normala.Ca prea s-au intors toate cu josul in sus.
Cu circulatia e alta problema.Ca noi dej nu avem drumuri ca lumea,ca romanul e roman si prefera sa repare decat sa previna...
Daca e plin de berbeci care uita ca o masina nu e controlabila pe gheata de sub zapada nici daca ai 4x4,poa` sa fie si 4x5,ca tot se duc ca o sanie.Si blocheaza drumu`...si ii incurca pe altii...
ieri mergeam pe DN..habar nu am ce numar e..era cam plin de zapada,cu creste formate pe alocuri..sa zicem ca ok totusi..60-70 la ora puteai sa ai daca stii sa stapanesti masina in conditii de iarna.Si vine un berbec cu un 206,depaseste ditai coloana...ca toi stateam departe unul de celalalt de teama sa nu ne ciocnim daca calca vreunul frana si trece berbecul pe contrasens,vine un tir din fata si ala trage dreapta...a inceput sa se invarta si s-a dus in sant.Si inca doi ca au franat,unu` s-a dus sanie,unu i-a intrat ABS-ul cred si nu a putut opri,eu am depasit usor carambolul si am prins gheata...da` am avut noroc ca am putut redresa masina(nu aveam viteza)si m-am dus inainte.
Daca berbecu` nu o facea pe viteazu` nu era nic`..da` romanu`.....
Si ne baga pe toti cel putin in service daca nu in spital .Iar taximetristii..doamne fereste merg ca nebunii si aia si ii mai vezi intr-un indicator,mai intr-o bordura...si mai au si clienti in masina.
In rest,daca ar exista constiinta si pur si simplu atentie nici nu s-ar ajunge la tragedii ca cele de saptamana trecuta.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Lali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld sunt putin ingrijorata, cumnatul meu pleaca luni din Germania spre casa. cu autoturism. sunt sanse sa ajunga in Bucuresti? noi avem provizii intotdeauna in casa ptr o luna. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Cumnatul tau sa fie foarte atent la Ungaria, ca acolo e cod rosu de viscol, si cum sufla in pusta nu sufla in multe locuri ...
In orice caz, sa fie pregatit, sa faca des plinul de benzina si sa vedeti exact cum e vremea pe tot drumul. Dar cred ca stiti asta deja. Drum bun, ca usor nu cred ca va fi !
eumada spune:
Si unde e ploaia aia?Ca atata au mai spus si vad ca pur si simplu ninge...ca in povesti.
Prea multe exagerari.Una e sa se explice pe larg si sa anunte lumea ce si cum si alta e sa bage lumea in sperieti.
Eu tot cred ca daca oamenii ar fi mai responsabili si mai constienti ca acum e mai greu,nu ar exista probleme.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Anitta_O spune:
Karigul, sotul meu a venit ieri din Germania. Drumul cel mai nenorocit a fost in Romania, in rest a circulat bine. Acum e posibil sa se fi inrautatit, mai ales ca vad ca s-a anuntat cod rosu de viscol in Ungaria, sunt si eu putin ingrijorata, ca luni pleaca in Franta.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+
aschiutza spune:
Eu nu m-am lamurit de ce se sare amu in capul celor care au facut avertizarea. Daca nu o faceau si veneau vremuri grele, atuncea da! Mai bine sa fii prevazator, decit sa ramii prin Campia Baraganului inzapezit (sau in celebrul tren Bucuresti-Tulcea).
SI aici se dau avertizari si nu intotdeauna se implinesc peste tot. De aia ii zice "prognoza meteo".
Stramaosii nostri erau pregatitit "logistic" sa infrunte iarna. Noi ne-am dezobisnuit sa ne facem provizii si in plus suntem legati de exterior (curent, apa), ceea ce ne face mult mai vulnerabili.
Bee spune:
Ploaie inghetata? Avem inca de ieri. Totul e sticla, firele de curent, copacii, pe jos, tot. Insa evident ca nu e inca foarte rau de vreme ce am internet si electricitate. Pe sosea nu se poate circula din cauza poleiului. Si acum devine aiurea ca avertizarea pana miercuri e portocalie, deci vant puternic si zapada multa. Cu painea stam cam prost, ca de joi cand ne-am sinistrat, cata sa fi luat? Iar eu nu prevad sa putem pleca pana joi de acasa. M-au sunat si de la scoala, ca cel maine nu se invata. Da, e adevarat, lipsa de autonomie energetica e cea mai deranjanta.
Ce le pasa copiilor mei? In curte am facut un iglu imens si tobogane de zapada. Ar fi si pacat sa nu le facem cand in curte zapada are peste un metru (viscolita, e drept).
papanash spune:
Bee, daca ai drojdie si faina o sa poti face o paine minunata, si cea pe care de regula o cumparati o sa ramana doar asa, pentru urgente...
Da, si la noi a plouat azi timp de vreo 2 ore cu gheata, picaturi cam cat bobul de grau. pe jos e patinoar natural.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )