PAZA BUNA si prognoza METEO
Raspunsuri - Pagina 5
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Oameni buni, ma bagati in panici. Eu trebuie sa ajung luni luni la bucuresti, cu wizzair. De zburat se zboara? |
Aaaaa...cred ca ai sanse mai mari sa zbori decat am avut eu aseara sa gasesc loc in parcarea de la Auchan
Ziceau angajatii de acolo ca e mai tare ca de Reveion. Io ma gandesc ca astia cu supermarketurile ii platesc pe aia de la TV si alte media, ca sa le mai intre oamenii in pravalii. Ca in februarie cam bate vantul...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
roxanaz spune:
citat din mesajul lui Rufus Ziceau angajatii de acolo ca e mai tare ca de Reveion. Io ma gandesc ca astia cu supermarketurile ii platesc pe aia de la TV si alte media, ca sa le mai intre oamenii in pravalii. |
coooorect!!
marylenac spune:
si eu zic la fel ca Rufus.....
Eu am mers aseara in Kaufland (pe la ora 18.30) sa cumpar iaurt, unt, lapte, drojdie, nimicuri....si am vazut oameni disperati, cumparau tot, nu se gasea carne, nu era nici un fel de paine pe raft, nici chifle, baghete, nimic....Spuneau angajatii de la case ca nici de Sarbatorile de iarna nu au vazut asa aglomeratie....
Exagerat!
teolinda spune:
Si eu cred la fel ca Rufus... strategie de golit supermarketurile pe de o parte si ma mai gandesc cum au luat ei 10 miliarde din fondul de rezerva cica sa dea troienii .. din '54.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
papanash spune:
Rufus, esti mortal !!!
Cum ni se putea distrage atentia de la lucruri importante decat bagand spaima-n oameni - o sa fie dezastru, ca-n '45, faceti-va provizii, luati-va lumanari ca n-o sa mai avem curent, etc, etc.
Am iesit acum afara si am facut cumparaturi la un magazin mic de cartier, am gasit de toate, de la apa la carne proaspata. Deci ocoliti hipermarketurile, acolo se pare ca a inceput sa se vada consumerismul de masa .
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
roxanaz spune:
pana una alta dupa ce de dimineata la Constanta erau -6 grade si ningea ca in povesti (frumoase sau de groaza, in functie de varsta cititorului) de pe la 11.30 temperatura a crescut la plus 2 grade si plouaaaaa... si tot ploua.
R
szivarvany spune:
in BH ninge viscolit, -11, dau vina pe vecini ca ne -au trimis zapada ... uof, cat mai e pana in martie ???
_
irinabobe spune:
singura mea frica e sa nu raman fara curent, ca fara ala nu merge nici centrala...si nu stiu ce as face cu cel mic pe frig...
boticelina spune:
citat din mesajul lui irinabobe singura mea frica e sa nu raman fara curent, ca fara ala nu merge nici centrala...si nu stiu ce as face cu cel mic pe frig... |
Parintii mei, dupa o pana de curent survenita acum 2 saptamani si rezolvata de Enel in 4 (patru)! zile, si-au cumparat o sobita pe gaz cu infrarosii, asa de back-up. Se alimenteaza de la o butelie normala ca cea de aragaz.
La momentul de criza ei s-au putut retrage la apartamentul din oras intr-o fereastra in care se redeschisesera drumurile judetene, dar ceilalti locuitori din sat au stat 4 zile fara curent.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
irinabobe spune:
probabil pe viitor asa voi face si eu, acum din ppacate nu mai am cand sa alerg dupa sobita . daca se poate circula si eu as putea pleca la ai mei, problema e ca stau in ilfov si nu stiu cum vor fi drumurile...ca altfel e ok, am variante...