Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neata burtici,cum va simtiti?? Vreun semn de bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata si de la noi

Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Hello mamici si viitoare mamici.Eu n-am mai activat pe aici din lipsa de timp,dar am tot citit ce ati mai scris voi.
Am un vaucher cadou de la CBC cluj pentru recoltarea celulelor stem cu 20% reducere pentru cei ce incheie contract cu ei pana in aprilie si-l ofer cu cea mai mare placere.Daca intereseaza pe careva,contactati-ma pe emailul meu mihaela_moga74@yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Am uitat sa precizez ca se poate folosi chiar daca ati incheiat contractul cu ei dar inca n-ati nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Neata burtici,cum va simtiti?? Vreun semn de bebe?

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Neatza si de la noi. De la mn nici un semn si cat de curand nu cred k va fi...desi imi doresc pt k au inceput noptile albe si durerile de spate :(

cu Stefan Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Buna ziua tuturor, multumesc de raspuns Ionela si Mada.Eu revin cu vesti dupa o noapte alba.Cand am pus eu intrebarea despre supozitoare, Sofia era la a 2 -a tura de febra Am pus din nou supozitor, penultimul si singurul antitermic care il aveam in casa.Sotul pleaca la servici si ramanem singurele si un pic speriate ca nu mai avusesem febra pana ieri.Pe la ora 23 inca ne chinuiam sa dormim si descoperim ca deja temp era 39.2.Ma panichez,si pun si ultimul supozitor.Face imediat caca si ramanem si cu febra si fara nici un alt antitermic in casa Incep cu metode babesti,sa pun comprese pe frunte, sosetele cu apa si otet in picioare -nimic.Ii fac o baita cu apa la temp corpului tot degeaba, stationam la 39.2.Intre timp s-a facut ora 4 si nu voiam sa ies cu ea din casa la -20 grade si cu febra asa mare.Il sun pe sot si imi spune sa sun la 112 sa vina o salvare acasa, avand in vedere ca eu eram singura si nu aveam cum sa o las pe fata in casa sa merg la farmacie.Sun la salvare , vine o doctorita f tanara care a stat mai mult la usa dormitorului ca fata a inceput sa planga cand a vazut-o, imi spune sa ii mai pun un supozitor , ii raspund ca nu mai am nimic in casa si imi aduce ea . Ii pun iar 1/2 si ne sugereaza sa mergem la spital.Ajungem acolo , trezim bineinteles pe toata lumea, (macar era de garda o doctorita mai buna de la noi)si descopera ca are rosu in gat.Precizez ca de cand cu frigul asta nu am scos-o afara, dar a spus ca e posibil sa fi adus cineva microbul in casa...i-a facut o injectie cu algocalmin si fenobarbital ; in jumatate de ora in care am stat int-un fel de salon, scarbita si mai mult in picioare decat sa ating ceva ,a scazut febra la 38.Intre timp descoper ca imi uitasem tel acasa si nu aveam nici cum sa il sun pe tati care astepta disperat vesti, dar nici cum sa chem un taxi.Intreb un fel de asistenta daca nu au un tel fix sa chem un taxi si imi zice flegmatic :" nu este,da cartela nu ai?" Zic ca nu , si ma asigura ca la cateva sute de metri sunt taxiuri cu duiumul.Raman socata de nepasarea lor imbrac fata, o tin strans la piept si mai mult alerg spre statia de taxi unde era o singura masina. Rasuflu usurata ca am scapat de acolo si ajung acasa pe la 7 bebita a facut nani pana la 10 si s-a trezit jucausa si cu temp 36.7 De acum luam 3 zile nurofen la 8 ore, iar daca mai urca febra peste 39 ne-a sugerat si algocalmin 8 picaturi alternativ.Am scris cam mult, scuze.
Va doresc la toate sa aveti numai bebei sanatosi si sa nu treceti niciodata prin clipe din astea urate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Camelia imi pare rau ptr experienta neplacuta, pe viitor incearca sa ai in casa cele necesare in caz de urgenta.
Stiu ca si la externarea din Arcadia era o lista cu de toate, eu le aveam inainte sa nasc cumparate, imi place sa fiu pregatita, plus ca atunci cand esti dotat parca stresul e mai mic, zic eu care toata noaptea mi-a plans bb si am dormit cu el in brate
Multa sanatate la puiut si pup dulce la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Camelia, multa sanatate la bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Asa e Clau, e bine sa fii "aprovizionat"cu de toate.Eu sper sa ii treaca repede si fara antibiotice , ca deja mi-a scris pe reteta si Ospamox preventiv daca nu ii trece cu Nurofen, dar nu prea agreez antibioticele, deci nu sa cumpar.
Dar bebe David de ce a fost mofturici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

CAMELIA, multa sanatate va doresc,sa scapati repede de microb

Mergi la inceput