Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 25
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Mamici noi am plecat la spital...faceti o rugaciune si pt noi...va pupam si va tinem la curent Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail |
Nico si asteptam vesti
Gabrielita81 spune:
FETELOR avem un dintisor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si doamne credeti fara(febra, scaune moi)doar putin mofturici dar putin....
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 FETELOR avem un dintisor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si doamne credeti fara(febra, scaune moi)doar putin mofturici dar putin.... |
Felicitari , vreau si eu ca m-am saturat de atata maraiala , balosenie si ros umarul meu ( fetitele astea sunt asa de fine,)
Gabrielita81 spune:
Clau o sa iasa ....doamne ajuta sa iasa la toti copilasii dintisorii asa cum afost la noi...nici nu am crezut... la baiat primii doi dinti au iesit greu tare si a fost horror(febra si toate alea,am crezut ca ajung la Socola pana isi umple gura cu dinti)
KATY_28 spune:
Nico asteptam vesti de la tine si de la bebe si sa ai o nastere usoara si asa cum doresti tu.
Felicitari Gabrielita pentru dintisor, asteptam si ceilalti dintisori.
Mami fericita de bebe Andrei Edward
DadaIna spune:
Gabrielita81 felicitari pentru dintisor!Si la noi primii doi au iesit fara tam-tam insa urmatorii 4...hmmm
Nico nastere usoara!Asteptam vesti!!
oiyoy spune:
gabrielita felicitari pentru dintisor nr 1!fie ca urmatorii sa iasa la fel de 'tacuti'
cred ca nico are in brate puiul ei.nu are nimeni vesti?