Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 14
madline82 spune:
Stefana din cele 3 variante ultima pare mai ok, eu ii voi lua o olita cat mai asemanatoare cu cele c;lasice, fara vreun joculet, ca sa inteleaga intr-un final pt ce e olita, nu as vrea sa o derutez cu jocuri, cu cantecele si mai stiu e ce invwntii, dar tu faci cum crezi, eu ti-am impartasit parerea mea pt ca ai cerut pareri
Nico, cu siguranta azi vine bebe, daca nu cumva a si venit, noi te sustinem la mxim!
madline82 spune:
Clau ,buna dimineata, deja incepi sa incurci nurorile, cv-ul e facut de mammi Oiyoy cu bebe Claudia
DadaIna spune:
Pupicei fetelor!Bun venit noilor mamici!Nico poate deja esti la spital cu bebe in brate!Daca nu e inca asa:
HAI NICO!!!!!
Camelia draga de tine prin ce experienta ai trecut...offf.Bine ca e ok acum!
Oricum febra nu e motiv de panica.Inseamna ca organismul incearca sa anihileze "intrusul"deci e un lucru bun.Mai problematic e sa nu fie febra prea mare sa se lase cu convulsii,spasme si alte minuni fereasca dumnezeu.
Noi suntem bine mersi!Azi daca se incalzeste pana pe la -5,-6 grade iesim si noi in curte la aer si la zapada ca e prea frumos afara!
Pupicei si o duminica frumoasa!
oana.irina spune:
Foarte frumoase olitele. Eu una nu stiu pe care as alege-o. Si pretul e ok.
Ce a cescut bebe Andrei! E f cochet imbracat asa ca baietii mari! Avem de unde alege la vara!
gravidacori spune:
buna dimi mai intarziat
STEFANA. pe prima poti sa o tai din start pt ca din descriere aflam ca e pt copii mai mari, de cel putin 3 ani. ultima pare mai potrivita, eu am f simpla, am mai spus mai demult, nu trebuie sa o ia drept jucarie.
NICO, KAIR AM STAT CU EMOTIE..DAR ACUSI ACUSI....BRAVO PT ATITUDINEA POZITIVA
KATY_28 spune:
Buna dimineata si de la noi mai pe la amiaza. Dau si eu o cafeluta.Azi se da liber la zapada se vede. O zi buna si plimbari calduroase la bebei, mamici si burtici.
Nico asteptam vesti de la maternitate
Mami fericita de bebe Andrei Edward
iulia_iulia spune:
DADAIANA mai insist ,tu ai folosit produse de la mustela?
OANA.IRINA multumim pt complimente daca te refereai la ANDREI al meu
Eu am fost azi pana la KAUFLAND pe jos ,nu e departe de unde stau dar totusi asa am obosit prin zapada asta ...uf.Pe ANDREI nu l-am mai scos azi ca am facut febra musculara de ieri iar sotul nu ma poate ajuta pt ca are o mana in ghips.
poop la fete
LenaC spune:
NEata,
Claudia, depunem si noi CV-ul :P
Cine cauta protectie pt pat, am gasit link pe FB, nu stiu daca e ok, dar pare faina
http://www.3suisses.ro/ro/shop/produs/outlet-80-/articole-pentru-casa/cuverturi/protectie-de-pat-vatuita-brodata-ma-chouchouette-din-bumbac/60447-1000000103-1000003989.html
Hai Nico !!!
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Clau ,buna dimineata, deja incepi sa incurci nurorile, cv-ul e facut de mammi Oiyoy cu bebe Claudia Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
Daaaaaaaaa deja le incurc , merci de atentionare
Oricum sotul e romascan asa ca mergem in vizita si la Roman(aku sper ca nu am incurcat localiatea)