Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 13
oana.irina spune:
Merci Lena!
Da, bebe David e foarte smecher si frumooos!!! Or sa se bate fetele noastre pe el.
iulia_iulia spune:
CLAUMARCOCI te sun maine .
Am pus si eu cateva poze pe Gmail!
DADAINA tu ai folosit produse de la Mustela?
gravidacori spune:
CLAU , cel de care zice MADA il am eu, m-am uitat eu mai inainte, si e mult mai simplu decat cel din imaginea ta. mi se pare fain acela de pe amozon, nici prea scump, in caz ca nu o sa il folositi prea mult si sa nu regreti investitia. ala se roteste la 360grade si are ceva jucarii in fata si nu mai stiu..ca nu am citit toata descrierea ..cel de la primii pasi e cat se poate de simplu,poti da o cautare pe google scaun baie primii pasi .cel ptuin la 40-50 lei pe ala galben il au ei.
claumarcoci spune:
Fetele multumim de aprecieri , fscem casting de cuscri la primavara la intalneala.
Cori am dat cautare si am vazut,merci inca odata.
I-am prezentat lui tati si i-a placut cel mai scump, ala verde cum a luat Stefana, suntem in discutii deocamdata
Sunt cu un ochi pe pozele bebeilor, deci avem 2 domnisorici sweet sweet si un bb Andrei foarte elegant care inca incape in leagan si dolofonel
Bebe David pupa toate fetitele si bate five cu baietei .
Ce fain ca bebei vostri stau imbracati ca al meu mai nou la pielea goala daca se poate si cat mai sumar, ii mai pun un trening si eu si sta max jumatate de ora, nu-i place deloc, noi stam in pantalonasi cu body, asta ne place .
Cine vrea sa ne-nrudim ca nu s-a semnat?
O seara frumoasa, pe maine
oiyoy spune:
eu, eu m-am abonat prima la bebe David
prezentam oferta: baby girl Claudia, cu 3 dinti si unul pe vine, sta putin in picioare, papa tot (mai putin in perioada asta), stie sa topaie de mama focului, la baie a descoperit balaceala si-i face placere...aducem imbunatatiri permanente!
gravidacori spune:
CLAU ,si mie imi place mai mult ala verde,l-as fi luat si eu cand aveam nevoie.
NICO,E CLAR, ITI PUPI MINUNEA...
NOAPTE BUNA FETELOR,A MAI TRECUT O ZI PLACUTA CU VOI
SEE U IN THE MORNING WHIT A BIG COFFEE
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori CLAU ,si mie imi place mai mult ala verde,l-as fi luat si eu cand aveam nevoie. NICO,E CLAR, ITI PUPI MINUNEA... NOAPTE BUNA FETELOR,A MAI TRECUT O ZI PLACUTA CU VOI SEE U IN THE MORNING WHIT A BIG COFFEE MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Cori inca nu am nascut dar sunt bine, in sensul ca mi-a revenit gandirea pozitiva, contractiile sunt cam neregulate de aceea am iesit la plimbare prin oras...probabil ca maine, poimaine va veni si bebele meu...oricum o sa va anunt, chiar si de la Arcadia, voi intra de pe telefon (e bine cand stii ca macar pentru cateva momente cineva se gandeste la tine si-ti trimite incurajari)
App, va multumesc pentru toate motzatele si pentru tot sprijinul
Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail
Stefana spune:
Buna, Ce ziceti, a nascut Nico?
Claudia, eu l-am gasit la promotie, cu 80 de lei. Poate gasesti pe Okazii unul bun si mai ieftin. Lui Tudor ii place tare in el. Se joaca cu jucarii si plscaieste tare apa din jur. Si el se mai plictiseste uneori, dar sta suficient cat sa-i fac baita.
Noi am reusit de-am luat carut nou, de bebei mai mari, Hauck Shopper, si suntem tare incantati. Nu e aceeasi calitate ca Chicco pe care l-am avut, dar e ok.
Acum cautam olita. Am zis ca de la 1 an incepem sa i-o prezentam, macar asa, sa o aiba in preajma, sa o cunoasca. Le uit pe alea scumpe, ca n-o sa dau 200 de lei pe o olita, si m-am uitat pe net dupa altele mai accesibile. Mai ales ca va trebui sa iau doua identice, sa aiba si acasa, si la buni. Mi-au placut www.mititel.ro/produs/26/olita-ares-muzicala?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link" target="_blank">asta, www.qbebe.ro/shopping/piticul_vesel/olita_scaunel_-_albastra" target="_blank">asta si www.intrasavezi.ro/olita_muzicala_wc_douceur/909.htm" target="_blank">asta. Ce ziceti?
Stefana spune:
Nico, am scris in reprize la mesajul precedent si nu am vazut cand ai postat. Deci n-ai nascut. Dar nici mult nu mai ai. Suna bine 5 februarie pentru o zi de nastere, nu? Curaj!
claumarcoci spune:
Good morning girls
Am intrat si eu si fac cinste cu o cafea fierbinte
Nico ma bucur ca ai rezolvat cu gandirea, bb trebuie sa stie ca vrei sa faci cunostinta cu el si iti va indeplini aceasta dorinta,oricum asteptam vesti , sper de la arcadia urmatoarele
Da.. Stefana la 80 il luam si eu , acuma sunt in serch
Corina ce CV frumos are Estera , noi nu avem de raportat dintoci dar la zbenguiala suntem nr 1 .
Zilele trecute m-am apucat de citit despre diversificare care tin sa precizez ca e bab bau curat pentru mine.
Sa va povestesc, zic eu ca bb D e voinicut deci intr-o parte scrie ca cei durdulii incep cu legumele si evident in cealalta parte sa incep cu fructele deci blind total pana acuma.
Si am fost constiincioasa, am salvat si diversificarea de la Dada si Ionela dar tot in ceata sunt.
Gata o zi frumoasa va doresc