Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 12
oana.irina spune:
Claudia, am vazut pozele.
Katy, chiar ma uitam ca dupa Tudor al Ionelei, nu mai este niciun bebelus nou nascut. Sa vorbim cu fetele sa va treaca si pe voi in lista, la inceput de capitol. Este posibil sa fi regurgitat. Stiu ca solutia aia de calciu are gust nasol si poate ca s-a ingretosat putin.
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_iulia CLAUMARCOCI oare pot sa dau comanda pe net la AMWAY ? Nu era cu reprezentanti ?eu nu cunosc pe nimeni ? Tu ai vreo cunostinta ? Vreau si eu sapun cu glicerina. |
Eu am o colega de birou reprez si imi da la pret de depozit.Daca vrei iti dau eu unul sa vezi cum e ca vin la set de 3.
Da dupa baie il dau cu bioderma atoderm si inainte de baie il ung cu ulei de masline+migdale
madline82 spune:
E cineva interesata de centru de activitati? Noi am trecut la alta etapa si acum nu ne mai e de folos.E ca nou, il dau cu 140 lei.
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-5682/fotoliu-gonflabil-smoby-cotoons-rose/
KATY_28 spune:
citat din mesajul lui oana.irina Claudia, am vazut pozele. Katy, chiar ma uitam ca dupa Tudor al Ionelei, nu mai este niciun bebelus nou nascut. Sa vorbim cu fetele sa va treaca si pe voi in lista, la inceput de capitol. Este posibil sa fi regurgitat. Stiu ca solutia aia de calciu are gust nasol si poate ca s-a ingretosat putin. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Asta ma gandeam si eu ca poate i s-a facut greata ca e o adevarata aventura cand ii dau calciu si are si gust acrisor. Cat despre aer l-am scos dupa ce a mancat. Am sa incerc de acu cu fiole de calciu poate nu se mai repeta cu vomatul.
Multumim ca ne-ati primit in grupul vostru.
Nico eu am eliminat dopul joi-vineri si miercuri cand am nascut (cezariana)inca nu aveam nici un simtom, doar dilatatie mica, dar putina miscare si gandire pozitiva ajuta mult.
Mami fericita de Andrei Edward
gravidacori spune:
NICOOOOO, CE FAAAAAACI? AI PLECAT SPRE MATERNINATE?
CLAU, eu nu am scaun din acela cu jucarii si alte functii, al nostru este simplu si galben si mai ieftin, l=am luat de la cineva.cred ca e de la primii pasi.
LenaC spune:
Multumim de complimente, Oana
Ce finuta e Maria de Oana
Bebe David e asa mare si shmecher, sa fie sanatos !!!
claumarcoci spune:
Mie imi place asta http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U4KRQE/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3VVP91PEKHOMW
ce parere aveti ?
madline82 spune:
citat din mesajul lui claumarcoci Mie imi place asta http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U4KRQE/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3VVP91PEKHOMW ce parere aveti ? Mami fericita de David 12.09.11 |
in genul asta gasesti la primmii pasi si e in jur de 40 lei, deci nu se merita de pe amazon
claumarcoci spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madline82
in genul asta gasesti la primmii pasi si e in jur de 40 lei, deci nu se merita de pe amazon Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
merci de pont
ce interesant e centru de joaca
iulia_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claumarcoci
Eu am o colega de birou reprez si imi da la pret de depozit.Daca vrei iti dau eu unul sa vezi cum e ca vin la set de 3. Da dupa baie il dau cu bioderma atoderm si inainte de baie il ung cu ulei de masline+migdale Mami fericita de David 12.09.11 |
DA ,sigur ca vreau ,poti sa-mi lasi nr tau de telefon pe PM si te sun eu .