Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

samira

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

samira, cu siguranta ai dreptate, am intrat deja mult prea adanc in probleme, cred ca si bombi ar putea in curand sa-si dea doctoratul in genetica embrionara
i-am spus lui PK un citat din Alan.E.Beer in care eu cred: "the reproductive system is built for overachieving, when it fails, something is definetely wrong"..
eu nu pot sa cred ca 6 ET-uri ratate, in conditii optime (embryo, endo, etc.) sunt pura..coincidenta.. si solutia e sa tot facem fiv-uri la infinit, fara vreo schimbare ca poate, poate..vine si ziua noastra norocoasa
daca un "fiv clasic" (in conditii ideale de oo, endo cum a fost cazul nostru) rezolva problema, nu am mai fi aici..
vezi si tu ca fetele care au avut nevoie "doar"" de un fiv clasic (fara prea multe artificii) au reusit din prima sau de la procedura care a intrunit acele conditii (embrioni viabili, bine dezvoltati, endo corespunzator, clexane in caz de hipercoagulabilitate etc.) eu le-am bifat (aproape) pe toate si
tot big fat negative..
e foarte probabil sa gresesc, dar asa gandesc acum
o seara (sau cea mai ramas din ea) frumoasa si sa se schimbe norocul tuturor in acest an
un big hug virtual
Lara

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

capitol nou

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput