Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 13
balanta_tm spune:
samira, se prea poate ca ziaristii au facut altfel decat a cerut el, dar totusi, mi se parea f f f agresiv. Parca atunci cand era casatorit cu Amelia nu era asa nervos (bine, eu nu inteleg relatia lui actuala, cu Sfat asta sau cum se numeste).
aristica spune:
DddaAAAA!!! Aveti dreptate! De la frig se trage! Consortul meu a inceput sa se comporte ca o femeie la ciclu. Adica, ca samira Ieri s-a dus prin magazine si-a facut provizii ca vin muntii de zapada si nu carecumva sa ne prinda fara o conserva de fasui si-o costita afumata...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
samira sunt non-stop cu voi, dau refresh din 10 in 10 sa vad ce mai faceti, ce vi s-a mai intamplat, ce ati mancat, ce ati mai gatit, sunt la zi cu toate informatiile
din cand in cand va mai trimit si cate un pupic
pe 29 februarie mi-am facut programare la dr. White, vreau sa mai fac o histeroscopie si prin mai o laparoscopie
deocamdata atat
rica sa ai un week-end minunat alaturi de Maria si te asteptam cu impresii de mamica
pupici
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
smaick spune:
buna fetele
qiao imi pare tare rau
smufurash eu doar am "admirat" schimbul de replici dar am si eu o intrebare: tu vrei neaparat sa empatizeze cineva cu tine? vrei sa amendezi? dar ce suntem la politie? insisti observ desi fetele s-au retras elegant.
samira33 spune:
aaaa...nici eu nu inteleg actuala lui relatie.
tipa mi se pare de proasta calitate,vulgara si nepotrivita pentru el....dar deh!!!se pare ca unor barbati le plac astfel de femei.
poate ca a fost deplasata reactia lui ,nu zic nu...dar toti mai avem momente in care suntem agasati la culme si reactionam aiurea.
si reactia ziaristilor a fost fortata si uite asa au mai fabricat un scandal.
eu cred ca adevarul e undeva pe la mijloc,ca in orice dealtfel.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
aristico,nu-i asa ca-i misto faza cu "te porti ca o femeie"???
mie mi-a placut maxim.
smaick,ce mai faci???
cum stai cu planurile???
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
balanta_tm spune:
aristico, conserva de fasui . Esti de belea!
Al meu, dupa ce a venit in pauza si a mancat de pranz, s-a dus la garaj sa dea zapada la o parte si parea nervos ca e multa zapada . O fi vrand sa plecam la cumparaturi diseara, sa nu ramana fara Pepsi ; dupa ce am terminat cu FIVul, a inceput sa bea din nou Pepsi. Ce sa-i fac? Trebuie sa aibe si el un viciu, doua
aristica spune:
si cica angelina jolie are gemeni
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
samira33 spune:
al meu bea Pepsi la sticla de sticla,aia de 250 ml.
are alt gust fata de ala la Pet,parol.
si sticla este exact o portie,acidulata si rece.
am usa frigiderului plina de sticle de Pepsi,cand cumpar cumpar de 15 sticle in sus si se intreba el cum sa facem sa ajungem la fabrica sa luam cu naveta
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
aristica spune:
...al meu bea fiole de carnil