Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Anda,multa bafta si iti tin pumnii!Oricand o vrea bebe sa vina sa vina cu bine si sa fie sanatos!!!
Annesi ,eu am auzit ca se regleaza in timp chestia cu lacrimatul ochilor sau e posibil sa aiba canalele acelea de lacrimat infundate,asa a patit o prietena cu bebe si ii lacrimeaza ochii mai tot timpul.A zs ca il duce la dr sa i le desfunda.
Adriana sa dea DD sa nasti cand si cum o fii mai bine!!!
Ane-marie,eu stiu ca fc epiziotomie ca sa nu se rupa femeia respectiva aiurea,sau f rau si sa fie mai greu de reparat,asa totul este sub control...cel putin asa mi-a eplicat un dr.
Biancabia,te poti imbraca linistita cu aceeasi rochie cu care ai mai fost si la alte evenimente...eventual poti schimba aceesoriile si coafura.

36+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Venim si noi cu vesti: atat eu cat si Vlad suntem bine El doarme non stop, am incercat sa-l punem la san dar nici nu se uita catre el.
Dari,cand ma ridic si am acces la laptop iti trimit pe privat detaliile. Oricum pana in prezent merita banii.
Adc, medicul a fost la inaltime ca deobicei.zicea ca in noaptea asta vrra sa se ofihneasca.
Dana,, pupici pt pitica.
Scuzati greselile dar scriu de pe telefon.

MTHFR C677T Homozigot
+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Bravo inca o data Suzie!!! Detalii vrem si noi nu numai Dari!!!

Fetelor, in legatura cu scosul din spital, bebe trebuie scos in cos din acela in care el va sta drept (orizontal), nu? Adica eu stiam ca e total interzis sa il scoti in scaun din acela de masina in care pozitia lui nu e perfect orizontala... Cum e???

38+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Adriana tinem pumnii!!
Anda

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anda!!!!!!!!!!!!
Adriana!!!!!!!!!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Eu sunt tot 2 in 1. Am dormit doar 2 ore ca nu m-au lasat contractiile decat spre dimineata. Acum o iau de la capat vad, asa ca nu stiu cum va fi. Astept medicul de garda sa isi dea cu parerea.

Adriana cum esti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 37+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anda, da bebe e bine da? Ti-au facut testul nonstres? Poate mai apuci sa dormi putin totusi

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La ora 13 intram in operatie

Peste 3 ore jumate imi vad pruncutul!!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 37+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Gata, am aparut si eu sa urez bun venit noilor bulgarasi si sa felicit proaspetele mamici!

Noi suntem ok, am fost ieri la consult preanestezic si test non-stres. Nu am contractii mai deloc, maxim una-doua razlete. Deci sigur ajungem marti sa-mi provoace nasterea.
Sunt putin amarata pe treaba asta ca as fi vrut sa vina de la sine dar asta este......

Alina, multumim de sfaturile cu pozitia lui bebe. Ma intrebam si eu de multe ori cum o sa-l pun sa doarma. Stiu insa ca trebuie invartit in timpul noptii ca un mic pe gratar ca sa i se faca capul frumos. E adevarat?

In rest azi am zi de canapelit pana pe la 1 dupa care am de facut curat in bucatarie si dereticat prin casa. Deci nu mare lucru. Ma inspaimanta frigul asta de afara si faptul ca sotul nu poate sta mereu cu mine. Mi se rupe sufletul ca se duce la servici pe vremea asta si-mi fac o tona de griji pentru el.
Adriana, astept vesti de la tine ca am inteles ca trebuie sa vina bona de dimineata iar tu aveai contractii serioase de ieri.

+39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Dragele mele mamici,

Va mai amintiti de noi ? Nu am mai intrat de mult din lipsa de timp, dar am citit tot in orele de insomnii.
Va felicit din suflet pentru nasterea bebelusilor sanatosi si le urez bafta mamicilor 2 in 1 .

Noi va anuntam ca Antonia- Cristiana s-a nascut pe 31 ianuarie, orele 6.45, nastere naturala, 2900 grame, 49,5 cm.

DPN era 12-13 februarie. De pe 01 feb(adica a doua zi) suntem déjà acasa si incercam sa ne acomodam. Nu este foarte usor cu 2 copii, vom avea de lucru cu acceptarea de catre David si acomodarea cu surioara.

Eu am nascut relativ usor si repede. La ora 4.30 dimineata au inceput contractile si mi s-au rupt membranele, la ora 5 plecam spre spital, iar la 6.45 dimineata am nascut. (toata munca = 2 ore si un sfert)

Va pup si va transmit toate cele bune!

in 36+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput