Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)
Raspunsuri - Pagina 9
catal_ina10 spune:
Vad ca beau singura pe aici . Of, of, of....
Mayane, treci mami la raspuns, ca tu m-ai provocat sa-mi chinui mintea cu un IVS ! Da, bun, tu ai si motiv sa dispari azi, pregatesti probabil ziua de maine .
Fug ca mi s-a trezit printesa.
madalina_m spune:
Tunde cum mai mami sa iti fure sacul din carucior? Doamne fereste! Si credeam ca toate faradelegile se intampla aici, la capitala nu intr-un orasel mic.
Am iesit azi in parc cu saniuta. A fost suuuper! I-a placut piciului. Cand ma opream vocifera sa o iau din loc.
madalina_m spune:
Rivs de Catalina: l-am intrebat si a zis ca i-a placut la mine ca eram vesela, nebunatica, pusa pe sotii, draguta. El zice ca asa sunt si acum dar uneori am niste iesiri nervoase 'a la mama' care il dispera. Fara ele as fi femeia perfecta.
catal_ina10 spune:
Mada , ia vin cat vrei, ca e fierbinte si parfumat! Cuisoare, scortisoara, star anise, tocmai bun dupa o zi de parc.
catal_ina10 spune:
De la vinul fiert scrisei inainte ignoranta in loc de ignorare . Ma rog, unii ar zice ca s-ar potrivi si asa .
Mayane spune:
Pe la ora asta venea salvarea... Al meu statea la inghetat in fata blocului "sa o astepte". Mama ma tinea de vorba la telefon, sa ma tina ocupata, sa n-am timp sa intru in panica. De fapt ma enerva teribil ca repeta de zece ori acelasi lucru, in timp ce mie imi curgea apa si imi storceam creierii sa-mi amintesc care erau lucrurile pe care trebuia sa mi le mai pun in bagaj in ultima secunda... Lucruri pe care, bine inteles, le-am uitat acasa.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Mayane spune:
IVS de Andutza - N-am un tipar general-valabil. Pe cei din cercul intim ii iert sau ma impac cu gandul. Chestia cu "impacat cu gandul" e frustranta daca nu se elimina motivele supararii. La chestii de neiertat nu stiu cum as reactiona, nu mi s-au intamplat inca. La cei din afara cercului intim depinde. Depinde daca e un moft sau o chestie serioasa. Un moft sunt gata sa trec cu vederea. La o chestie serioasa e mult mai greu. Societatea n-a reusit sa imblanzeasca in totalitate animalul din mine.
Chestia cu "intoarce si celalalt obraz" a aparut de cel mult 3.000 de ani. Un nimic pe scara evolutiei. Inainte de asta a fost "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte"... Eu vad cam putine tonuri de gri intre alb si negru. Dar clar ca iertarea doar de ochii lumii, fara rezolvarea problemelor care au creat conflictul, iese din discutie.
IVS de Catal_ina - Cica dupa primele 15 minute inca avea ce vorbi cu mine. Si, dupa noua ani, inca avem ce vorbi.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)