Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Scrish, nu te descuraja ca nu ai cum sa muncesti zilnic la abdomene fara rezultat. Incearca sa faci abdomenele usor(nu repede) si tine abdomenul cat mai incordat. Creste numarul lor de la o zi la alta...astazi faci 15 , maine 20 etc.Si totusi parerea mea este sa nu le faci zilnic, ci o zi da alta nu(pentru ca nu ai asa mare nevoie). Pentru aripioare nu se fac abdomene ci sunt fffffff multe exercitii din culcat , 4 labe si din picioare( in felul asta faci sa lucreze si fesierii).

Madutza, am uitat sa-ti raspund...Gata, ai fost iertata la prima ora a diminetii.Pai daca am vazut poze cu al meu preferat cum sa ma mai supar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Miki, de data asta am facut-o numai din secara... ca ma gandeam sa o folosesc la regimul madutzei. Insa, mi-a iesit ok - s-a copt la mijloc si nu am stat prea mult sa o framant. Insa oricum, are consistenta aia densa, umeda.
In general folosesc amestec de faina: grau si secara.

Oricum, regimul vegan e controversat si la adulti, dar la copii. Eu am mai citit despre astea si pentru ca Luizei nu-i pot da lactate inca. Asa am descoperit meiul, quinoa ca si cereale si alternative de ai face budinci pentru seara. Insa copilul asta al meu e un carnivor inrait (de aia alintarea de pirahnia), pe langa Robert care era fan legume.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

La 37.6 temperatura rectala ar trebui sa ma agit? Dupa vaccin dr. mi-a zis sa-i dau paracetamol doar daca face temperatura peste 38.5.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lparpala

La 37.6 temperatura rectala ar trebui sa ma agit? Dupa vaccin dr. mi-a zis sa-i dau paracetamol doar daca face temperatura peste 38.5.

la si

Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

peste 38 rectal e temperatura, peste 38.2-38.3 se actioneaza..deci parerea mea ca nu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Mad, Miki, multumesc mult pentru raspunsuri!

la si

Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Iparpala, sunt de aceeasi parere cu Micki. Nu este temperatura la 37.6 rectal, dupa 38 se considera.

Mergi la inceput

Mad, ti-a iesit acel cozonac cu scortisoara ? Am salvat si eu reteta si astept momentul sa-l execut saptamana viitoare cand imi vin surorile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lparpala

la si

Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

nu trebui sa te agiti cand se ia in fund se scade 0,5 deci la 37,6 el are 37,1 deci e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

Am admirat niste copilasi tare, tare frumosi si dragalasi si mamici foarte frumoase si tinere! Mare mi-a fost uimirea cand am vazut atatea poze cu omuleti si oameni frumosi
Multumim si noi pentru aprecieri

Si Multumesc mamicilor pentru raspunsule legat de unt si ulei. Eu am ulei de rapita si am si ulei de masline bio care nu are gust si miros, o fi bine, o fi rau, nu stiu. Acum stiu si eu cat sa-i pun la Mihai in mancare, pana acum nu prea i-am pus.

Delia Iti place culoarea turcoaz?

scrish eu zic sa ne mobilizam sa mergem sa vedem Londra

alina06st Se vede burtica? De ce nu pui niste poze sa te vedem si pe tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

yasmi foarte frumoasa casa, imi place ca e foarte spatioasa si mobilata/aranjata cu bun gust. Tu singura ai fost "designer"? Cati mp are?

Mergi la inceput