Scoala Cambridge versus ISB

Scoala Cambridge versus ISB | Autor: bucalata

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

As avea nevoie de parerile voastre in privinta alegerii scolii pentru copilul meu: oscilez intre Scoala Cambridge si International School of Bucharest.

Daca exista parinti care au copii inscrisi la aceste scoli, as aprecia niste sfaturi, pareri.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vodovanca spune:

si eu sunt interesat de acelasi subiect. nu are nimeni copilul in niciuna din aceste institutii de invatamant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Daca este vorba de Cambridge cea de langa ASE va pot spune cateva lucruri avand in vedere ca am lucrat acolo cu mai multi ani in urma. Deci ceea ce va spun este situatia de acum 7 ani cand scoala abia trecuse pe programa Cambridge.

Mie personal imi place f mult cladirea si amplasamentul ( desi e totusi o problema cu parcarea avand in vedere ca esti in centrul Bucurestiului) . Profesorii erau toti dedicati meseriei si isi faceau treaba cu profesionalism. Atmosfera de lucru era relaxata si se faceau constante eforturi de a mentine cat mai ridicat interesul pentru studiu al copiilor . Se organizau diverse competitii cu alte scoli, evenimente culturale etc. Avand in vedere ca provenineta copiilor este foarte variata din punct de vedere al nationalitatii si culturii, acesta scoala e un mediu in care copii se dezvolta armonios, open minded si pregatiti sa infrunte medii diverse.

De cealalta scoala nu stiu ce sa va spun ptr ca nu o cunosc personal. Sper sa va fi fost de ajutor cumva.

Mergi la inceput