Piersicute de iulie-august 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor, poftiti la o cafeluta lunga/un capucino/un ceai/un laptic sau ce vreti voi, de dupa amiaza.

First of all, am internet acasa si cu asta am incheiat subiectul (a fost un cosmar de o luna). Punct.

Ce harnicute ati fost la scris, bravo, incerc sa fac o sinteza din ce am retinut din urma.

Daconst, o sa va scriu un pic mai tarziu despre Anul Dragonului, cred ca la mine te refereai, ca am mentionat asta prima oara cand se incinsesera fetele pro-lei sau raci. O sa vedeti ca Dragonul va va impaca pe toate in privinta asta....

Despre nas infundat si sange pe nas... am avut si am, mai ales noaptea. Eu tin langa pat spray cu apa salina, pe moment functioneaza cand dau, dar peste noapte se infunda la loc, asa ca repet cand ma trezesc sa merg la baie. Solutia, mi-a zis toata lumea, e un umidificator de camera sau sa puneti pe calorifer, soba, etc o farfurioara cu apa. Eu am niste radiatoare electrice joase fara suprafata de sprijin deasupra, ma mai gandesc cum sa fac. A, si fetele care au sangerari din nas mai dese si abundente ar trebui sa va verificati si tensiunea, daca e marita poate da asa ceva.

Muraturica, m-ai nimerit, eu sunt Crina... Si Aurore/Aurora e fain tare, si deosebit.S-au mai zis nume foarte frumoase de FETE....asta e, e si normal fetitele sa aiba nume mai frumoase... Dupa parerea mea, un nume de baiat trebuie sa fie scurt si percutant, sa sune viril, barbatesc, fara inflorituri. Aaaaa, Nichita e foarte frumos... cu semnificatia poetica de rigoare, dar mie mi se pare un pic unisex (cred ca de la serialul cu acelasi nume).

Despre eco numita la voi morfofetala aici se numeste eco obligatorie de 20 saptamani dar in realitate cred ca e "incepand de la 20 de sapt.". Pe mine m-a programat de ex. pe 1 martie, cand voi avea 22s 3z.

Roxypuy multumesc pentru raspuns la candida, eu eram aia care a zis. Canesten se da oare la liber aici sau cu retea? Tie ti-a dat medicul sau ai luat tu din proprie initiativa? Ma gandeam sa intreb dr. dar o vad abia pe 15 feb. si voiam sa ma tratez pana atunci.

Carmina, nu te mai stresa la job, daca am inteles bine. Si eu am un batut in cap la HR, care imi mai e si un fel de sef, desi intre timp am mai promovat (dar am vreo 3 sefi acum ...). Ieri m-a intrebat ca de ce am lipsit 2 zile, asa, fals ingrijorat, i-am zis de amnio, nu stia ce e aia, i-am explicat, i-am zis ca nu am nici o hartie la mana ca aici nu se da concediu medical (in schimb ai in contract x zile libere pe an pt asa ceva)... in fine ideea e ca toti ceilalti, inclusiv sefii mari, sunt f intelegatori in afara de asta, crede probabil ca fac ce? ma duc prin baruri in zilele alea??? Dar nu m-am enervat deloc, ca stiu ca e bolovan, iti cere hartie de la medic si cand ai o viroza si stai acasa o zi ca sa nu ii umpli pe ceilalti... In fine, fii zen Carmina, nu merita!

MIchelle, super sfaturile tale, am vazut poza cu aparatorile de patut si o sa imi fac si eu, iau burete de aici de la firma si pun huse.

Fetelor din Bucuresti, ce va invidiez ca va veti intalni cu siguranta... va doresc distractie placuta! Caut si eu pe aici sa organizez o astfel de intalnire, dar suntem de la odisee diferite si e mai greu sa luam legatura...

Hai ca nu ma mai pot opri...

Pupici!

18 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Despre crampele la stranut sau tuse,vroiam sa va zic ca acum fac asa cum mi-a zis Ali,adica stau putin aplecata si nu ma mai doare nimic.Nu le mai simt.Trebuie sa nu ma ia prin surprindere altfel sunt ca niste taieturi nu alta.

Dana, unde esti tu in Germania?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele, intru sa va salut. mare lucru de zis azi n-am am dormit ieri ca o valiza, m-am culcat la 9 seara cind am ajuns acasa si mi-a prins tare bine. oricum eu la 6 jumate sunt in picioare dimineata deja.
merg la dr azi, sa vedem ce mai face placenta mea ca era marginala, la eco am uitat sa intreb daca a urcat. mi-e groaza ca s-ar putea sa fie nevoie de cezariana daca ramine jos, ma trec fiori.

Diana pup Alexutul, m-a marcat vestea cu fractura lui pai la cit cad ai mei

Ada ciorba cu sfecla se face cam ca o ciorba obisnuita (eu fac cu carne de vita) acrita cu bors sau lamiie, cu ce legume iti mai place tie, si in ultimele 5-10 minute razi o sfecla proaspata, ca fierbe repede. si servesti cu smintina.

Fleur eu eram cu Nichita. ai dreptate aici e considerat aproape nume de fata din cauza serialului, dar asta e. mi-e tare drag ca a fost al tatalui meu. apropo, nu ai de ce sa explici la nimeni de ce iti iei sick days. nu au dreptul sa te intrebe, de fapt, datorita confidentialitatii actului medical. insa dr trebuie si poate sa-ti dea o hirtie cum ca nu vei putea lucra zilele cutare. fara sa puna motiv sau diagnostic. aici e treaba serioasa, te poate cineva da in judecata pt asta.

va pup

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

fetelor eu va pop de nopate buna.. mai am vreo 30 min si gata serviciul azi am avut o zi lunga cta o zi de post.
Maine dau cafeaua.
O seara buna si sa ne aduceti vesti bune.

Beatrice 14 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

pup fetele, am ajuns acasa.
Crina, eu zen nu prea pot sa fiu sunt foarte nervoasa de cand cu sarcina si "ma aprind" imediat si de la orice. nici cei de la serviciu nu sunt foarte ok, dar si eu sunt prea prea (in momentele de luciditate, rare dar sunt, imi dau seama)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Pipici, fetele.
Am intrat sa va salut si sa va urez noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Vad ca avem gravidute somnoroase in seara asta.
Sincer, fac si eu prezenta si ma duc la culcare.
Multumesc ca m-ati mai linistit cu sangele din nas.
Maine sa imi pastrati si mie niste cafea ca sunt acasa si dorm mai mult. Am 2 zile libere neasteptate si ma bucur de ele.
Va pup pe toate.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am ajuns si eu acum acasa de la ziua de nastere unde am fost invitati si abia astept sa ma bag in pat ca parca ma inteapa pe la ovare cumva.

Fleur,abia astept.

Carmina,ti-am scris pe privat.

Biribu si pe tine te astept cind ai timp si chef sa ne spui despre celulele stem.Sunr gravida,dar nu uit chiar tot.

Mai citesc pe aici si intru dupa ce adoarme fi-miu.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

16 sapt

Mergi la inceput

Buna, fete somnoroase, foarte bine, faceti nani devreme, mai ales cele cu sarcini mai micute, pana pe la 10-12 saptamani e perioada cand nevoia de somn e maxima.
Eu am fost in pauza de pranz la farmacie sa imi iau vitaminele, dar a cazut curentul si ne-a dat pe toti afara....asa ca am "esuat" la magazinul de haine din apropiere si bineinteles nu am putut sa rezist...am luat bonetzele subtiri pentru bb si 2 perechi de papucei, super-haioase iar pentru mine o rochie de gravidutza din bumbac, de vara, asa ca un tricou evazat, dar foarte draguta. Of, de-abia astept sa vina vara... nasterea, sunt nebuna nu-s nici la jumatatea sarcinii inca.
Acuma back to work cu un chef maxim....

Biribu, brr m-ai speriat, cine pe cine poate da in judecata? Eu pe dr? Firma pe mine? Ca am luat 2 sick days consecutive? Stiam si eu ca la sick days nu esti obligata sa spui motivul, dar cred ca e vorba de cazul cand iei cate o singura zi, nu 2 consecutive, acuma m-am gandit. Oricum pot sa cer de la spital sa mi se faxeze o hartie ceva. Iar asta de la HR tot batut in cap e, ca asa cum am zis cere hartie si cand e vb. de o zi, desi nu are dreptul, ma rog colegii nu prea il iau in serios si nu am auzit sa taie abuziv din salariu. Sper sa nu am probleme. Cine poate da concediu medical propriu zis e dr. mea de familie, mi-a si zis sa ii zic cand am nevoie, chiar de-s numai obosita , dar nu am vrut sa cer pana acum, sa nu abuzez si sa raman fara daca doamne fereste voi avea realmente nevoie, din motive medicale.

Hai ca v-am impuiat capusoarele iara.

Va pup, mai revin.

18 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Daconst, nu te-am uitat cu dragonii, dar acum intru intr-o sedinta si voi scrie probabil despre asta deseara acasa, deci probabil ma ve(t)i citi maine.
Pupici si somn usor!

18 +

Mergi la inceput